05 / 05 / 2024

Adana Aladağ Devlet Hastanesi ihalesi

Adana Aladağ Devlet Hastanesi ihalesi

Adana Valisi Mahmut Demirtaş, Aladağ ilçesine yapılacak yeni devlet hastanesi hakkında bilgi verdi. Vali Mahmut Demirtaş, hastanenin 2016 yılının Temmuz ayında ihaleye çıkacağını söyledi.

Son dakika! Adana’da korkutan deprem! Çevre illerden de hissedildi!

Adana'nın Aladağ ilçesinde göre 4.5 büyüklüğünde artçı sarsıntı meydana geldi. Yaşanan sarsıntı çevredeki Osmaniye, Hatay, Nevşehir, Niğde ve Kayseri gibi kentlerden de hissedildi.

18.5 milyar liralık devlet desteği! İzmir, Adana, Kocaeli ve Sakarya'da yapılacak

Adana, İzmir, Kocaeli ve Sakarya'da yapılacak olan üretim tesisi yatırımlarına proje bazlı devlet desteği verilecek. Destek alacak yatırımlar arasında Toyota hibrit otomobil ve batarya üretimi de var. Destek kararı Resmi Gazete’de yayımlandı.

DSİ Adana'da gayrimenkul satıyor! İhalesi 5 Temmuz'da!

Devlet Su İşleri 6. Bölge Müdürlüğü, Adana Seyhan'da yer alan iki adet gayrimenkulü satışa çıkardı. İşte 5 Temmuz 2022 tarihinde gerçekleştirilecek olan ihale detayları...

Adana Güney Yüreğir Devlet Hastanesi ihalesi 26 Kasım'da!

Adana'da inşa edilecek olan Yüreğir Devlet Hastanesi’nin ihalesi 26 Kasım'da gerçekleşecek. 

Adana Yüreğir'deki atıl araziler ne olacak?

Adana Yüreğir Devlet Hastanesi'nin yanındaki büyük boş arazi güvenlik ve pislik tehdidi oluşturuyor. Peki bu arazi ne olacak?

Devlet Bahçeli Köprüsü Eylül'de ihaleye çıkıyor!

30 Mart 2016'da temeli atılan fakat üçte biri yapılabilen MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin adını taşıyan Adana’daki köprü için yeni bir adım atıldı. Karayolları Eylül'de köprü için ihaleye çıkacak...

Devlet Bahçeli Köprüsü inşaatı 4 yılda tamamlanamadı!

Temeli 30 Mart 2016'da atılan fakat aradan geçen 4 senede sadece üçte biri tamamlanabilen Adana'daki Devlet Bahçeli Köprüsü için, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, destek beklediklerini belirtti...

Adana Güney Seyhan Devlet Hastanesi inşaatı başladı!

Adana Güney Seyhan Devlet Hastanesi’nin inşaatı başladı. Mahmut Demirtaş, hastanenin faaliyete geçmesi için çalışmaların hızlı bir şekilde devam ettiğini açıkladı.

Adana'daki iki devlet hastanesinin inşaatı Ocak'ta başlayacak!

Adana Valisi Mahmut Demirtaş, Seyhan ve Yüreğir devlet hastaneleri inşaatının Ocak'ta başlayacağını açıkladı. Vali Demirtaş, yeni sosyal tesislerinin geniş bir alana yayıldığını ifade etti.

Aladağ Devlet Hastanesi açıldı!

Aladağ Devlet Hastanesi hizmete girdi. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu, 15 yataklı Aladağ Devlet Hastanesinin açılış törenine katıldı...

Adana'ya iki yeni hastane müjdesi!

Adana'nın güney bölgesine 450 bin civarında nüfusa hizmet verecek biri 150, diğeri 100 yataklı iki devlet hastanesi inşa edilecek.

Yüreğir Devlet Hastanesi'nin yeniden inşası TBMM'de!

CHP Adana Milletvekili Elif Doğan Türkmen, yıktırılan Yüreğir Devlet Hastanesi'ne ilişkin yazılı soru önergesi hazırladı..

Devlet Bahçeli Köprüsü için 2 defa borçlanma yetkisi verildi!

‘Devlet Bahçeli Köprüsü’ ile ilgili basın toplantısı düzenleyen AK Parti Adana İl Başkanı Fikret Yeni köprü için yapılan borçlanmalar hakkında açıklamalarda bulundu..

Adana Aladağ Devlet Hastanesi ihalesi Haberi

Adana Aladağ Devlet Hastanesi ihalesi

Adana Valisi Mahmut Demirtaş, Aladağ ilçesinde yaşayan vatandaşların hastane talebine duyarsız kalmadı.


Vali Mahmut Demirtaş, daha önce özel bir firma tarafından yapılması planlanan ve protokol imzalanan ancak çeşitli nedenlerden dolayı yapımı geciken hastane inşaatına bir an önce başlanması için talimat verdi.


İl Sağlık Müdürlüğü yetkililerinden, "İlçede yapılması planlanan ancak gecikmelerden dolayı hayırsever firma ile imzalanan protokolün iptal edildiğini ve hastane inşaatı yapım işinin 2016 yılı yatırım programına alındığı" bilgisini alan Vali Mahmut Demirtaş, statik projeleri Sağlık Bakanlığı'nca revize edilmiş, İl Sağlık Müdürlüğü'nce 2016 yılı Temmuz ayında ihaleye çıkarılacak olan Aladağ Devlet Hastanesi inşaatına en kısa sürede başlanmasını istedi.


Adana Egemen...