29 / 04 / 2024

Aladağ Devlet Hastanesi açıldı!

Aladağ Devlet Hastanesi açıldı!

Aladağ Devlet Hastanesi hizmete girdi. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu, 15 yataklı Aladağ Devlet Hastanesinin açılış törenine katıldı...



Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu, 15 yataklı Aladağ Devlet Hastanesinin açılış törenine katıldı. Burada yaptığı konuşmada, AK Parti iktidarları döneminde sağlık alanında çok sayıda yatırım gerçekleştirildiğini vurguladı.

Aladağ Devlet Hastanesi açıldı!

Sarıeroğlu, ertık vatandaşların yüzde 98'ine hizmet sunan bir "Genel Saglık Sigortası" sistemleri olduğunu kaydederek şu değerlendirmelerde bulundu:

"Vatandaşımız her şeyin daha güzelini hak ediyor. 46 personelle birlikte burada sizlere hizmet sunacağız. Sağlık Bakanlığının bizden personel talebi var. En fazla taşeron işçisi sağlık hizmeti kolundaydı. Buradaki işçilerimizi de kadroya aldık. Türkiye'yle ilgili büyük hayallerimiz var. 'Yıkım ittifakına' inat hizmet etmeye, daha fazla istihdam yaratmaya devam edeceğiz. Milletimize sevdamız büyük."

Adana Valisi Mahmut Demirtaş da hizmete giren hastanenin hayırlı olması temennisinde bulundu.

Konuşmaların ardından hastanenin açılışı gerçekleştirildi, Bakan Sarıeroglu ve diğer yetkililer Acil Servis bölümünü gezdi.


 


Geri Dön