06 / 05 / 2024

adana Alemdar Öztürk

adana Alemdar Öztürk

Ceyhan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk, "Özellikle kentsel dönüşüm konusunda milletvekillerimiz Necdet Ünüvar, M. Şükrü Erdinç ve Fatoş Gürkan ile birlikte Sayın idris Güllüce ile yaptığımız görüşmelerde plan ve programımızı arz ettik" dedi.

Adana Ceyhan'da dönüşüm Bakanlar Kurulu onayı bekliyor!

Adana Ceyhan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk, verdiği röportajda bölgedeki 3 yıllık süreci değerlendirdi. Projeleri ve yatırımları anlattı.

TOKİ Adana Ceyhan Konutları'nın inşaatı başladı!

Adana Ceyhan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk, üstlenici firma tarafından TOKİ kontlarının yapılacağı alanda incelemelerde bulundu. Öztürk, temel atma çalışmalarının başladığını söyledi.

Alemdar Öztürk, AK Parti'den ihraç edildi!

Ceyhan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk AK Parti'den ihraç edildi. Öztürk'ün ihracını 2014'te belediye başkanı adaylığını ilan eden Ömer Çelik açıkladı.

Adana Ceyhan'ın çehresi dev projelerle değişiyor!

Adana Ceyhan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk Ceyhan'a yapılan hizmetler ile yapılacak projelerini değerlendirdi. Başkan Öztürk göreve gelmeden önce "Daima Ceyhan, Daima duruyoruz. Çalışmalarımız aksamadan devam ediyor." dedi.

Alemdar Öztürk asfalt çalışmalarını yerinde inceledi!

Ceyhan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk, Namık Kemal Mahallesi'nde yapımı devam eden asfalt yol yapım çalışmalarını yerinde inceledi. Ceyhan'ın tüm mahallelerindeki asfalt çalışmaları ara verilmeden devam ediyor.

Adana Ceyhan'da 500 kişiye tapu verildi!

Adana’nın Ceyhan ilçesinde 500 kişiye tapu verildi. Ceyhan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk, “40 yıldan bu tarafa çözülememiş olan mülkiyet sorunu çözüme kavuştu. " dedi.

Özhan Aşkın Öztürk: Kentsel dönüşüm rantsal dönüşüm olmasın!

Gebze Mimarlar Odası Başkanı Özhan Aşkın Öztürk, ilçede yapılması düşünülen kentsel dönüşümle ilgili olarak, "Kentsel dönüşüm rantsal dönüşüm olmasın" dedi, yetkilileri uyardı.

Mustafa Öztürk: Hatay'a kentsel dönüşüm gerekli!

Hatay'ın Çevre ve şehircilik sorunlarının masaya yatırıldığı toplantıda konuşan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Müsteşarı Prof. Dr. Mustafa Öztürk: Hatay'a baktığımızda, çirkin ve estetikten mahrum binalar görüyoruz! hızlanması gerektiğini vurguladı.

Galip Öztürk, Avrasya GYO hisselerini devretti!

Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı AŞ., Galip ÖZTÜRK'ün sahibi olduğu 6.000 TL nominal Değerli A grubu imtiyazlı payların devir işleminin tamamlandığını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi.

Alemdar Öztürk kentsel dönüşüm toplantısına katıldı!

Alemdar Öztürk, Kentsel Dönüşüm Hizmetleri Genel Müdürlüğü'nün İstanbul'da düzenlediği Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Kentsel Dönüşüm Genel Müdürü Vedat Gürgen ile Belediye Başkanlarının hazır bulunduğu toplantıya katıldı.

Mehmet Öztürk: Aileler küçüldü konutlar da küçüldü!

Alpak ve Neva inşaat kurucu ortağı Mehmet Öztürk dünya genelinde yaşam stilinin değiştiğini, aileler ile birlikte konutlarında küçüldüğünü belirti.Küçük metrekareli konutların kolay satın alınabilir ve yüksek kira getirili olduğunu söyledi.

Beyazıt Öztürk Ayvalıköy'den çiftlik alacak!

Geçtiğimiz aylarda Beyaz Show’da tatlı atışmaları milyonları ekrana bağlayarak dikkat çeken Beyazıt Öztürk ile Candan Erçetin, komşu oluyor. Öztürk, Kırklareli Lüleburgaz’ın Ayvalıköy’ünde çiftlik alacak..

Alemdar Öztürk proje ve hizmet birincisi oldu!

Ceyhan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk, 30 Mart 2014 yerel seçimlerinin 1. yıldönümünde "proje ve hizmet birincisi" oldu.

adana Alemdar Öztürk Haberi

adana Alemdar Öztürk

Ceyhan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk, Ceyhan'ı hak ettiği noktaya taşıyacaklarını söyledi. Bir televizyon kanalının programına konuk olan Ceyhan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk, yerel yönetim olarak 30 Mart 2014 seçimleri öncesinde taahhüt ettikleri hizmetleri el birliğiyle yerine getirmenin gayretinde olacaklarını belirterek "Özellikle kentsel dönüşüm konusunda milletvekillerimiz Necdet Ünüvar, M. Şükrü Erdinç ve Fatoş Gürkan ile birlikte Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sayın idris Güllüce ile yaptığımız görüşmelerde plan ve programımızı arz ettik. İnşallah kendilerinin desteğiyle bu projelerimizi hayata geçireceğiz" dedi. 


Biiyükşehir yasasıyla Ceyhan'a bağlı 11 belde ve 70 köyün mahalle statüsüne geçtiğini belirten Başkan Alemdar Öztürk, buralardaki geri kalmışlığı ortadan kaldırarak hizmet kalitesini merkez mahalleler seviyesine getireceklerini söyledi. 


Ceyhan'ın, Çukurova'nın merkezinde 1. sınıf tarım arazileri üzerine kurulduğunu hatırlatan Öztürk, tarım arazileri üzerine yeni...