05 / 05 / 2024

Adana altgeçit

Adana altgeçit

Kent içi trafiği rahatlatacak D-400 Karayolu Turhan Cemal Beriker Bulvarı Altgeçidi (Karnıyarık) ile Türkmenbaşı Bulvarı-Havaalanı Kavşağı Altgeçidi’nin hizmete açılmasına sayılı günler kaldı.

DoubleTree by Hilton Adana açıldı!

Hilton zincirinin Türkiye'de bulunan yeni oteli DoubleTree by Hilton Adana hizmete açıldı.Otelin iki süit olmak üzere 100 odası bulunuyor.

Sultangazi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıda!

Sultangazi İlçesi, Mahmutbey Caddesi Üzeri Hayırlıoğlu Cami Önü Altgeçit Projesi imar planı tadilatı askıya çıkarıldı...

Aksaray Altgeçit Projesi'nin ihalesi yapıldı!

Aksaray Belediyesi tarafından hayata geçirilecek olan altgeçit projesinin ihalesi yapıldı. Projede toplam 8 şerit yer alacak.

Adana Seyhan'da kaçak yapıya geçit yok!

Adana Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, imar konusunda hassas olduklarını belirtti. Karalar, "Kaçak yapıya göz yummamızı beklemeyin" dedi.

Adana, dev açılışlar için gün sayıyor!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, 5 Ocak’ta hizmete girecek altgeçitlerde incelemeler yaptı, işçilere kolaylıklar diledi.

Hatay Payas'taki altgeçit tamamlandı!

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ın öncülüğündeki HBB, ilçe ilçe gezerek vatandaşları güvenli ulaşım ile buluşturmaya devam ediyor.

Muğla Osman Kaya Bulvarı'nda altgeçit yapılması talebi mecliste!

CHP Muğla Milletvekili Ömer Süha Aldan, Muğla'nın Fethiye ilçesine bağlı Karagedik Mahallesi'nden geçen ana yola alt geçit yapılması talebine ilişkin soru önergesi hazırladı..

Hatay Kavaslı Altgeçit Projesi'nin yüzde 85'i tamamlandı!

Hatay Büyükşehir Belediyesi(HBB), Hatay kent merkezi trafiğini rahatlatacak ve şehri hak ettiği modern görünüme kavuşturacak Kavaslı Alt Geçit Projesi çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Devlet Bahçeli Köprüsü, Adana’nın itibarı olacak!

Adana Büyükşehir Belediyesi, uygulamaya koyduğu köprü ve altgeçit projeleriyle de trafik yükünü önemli ölçüde hafifletecek dev hamleler yapıyor.

Adana Türkmenbaşı Bulvarı'ndaki çalışmalarda sona gelindi!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Türkmenbaşı Bulvarı-Havaalanı Arası Algeçit ve Yol Çalışması’nın yapıldığı noktada incelemelerde bulundu. Başkan Sözlü, “Adana’da kuzey-güney trafik aksında önemli ölçüde rahatlama olacak” dedi.

Adana Devlet Bahçeli Köprüsü 2017'de tamamlanacak!

Adana Büyükşehir Belediyesi’nin, şehrin önemli sorunlarından birini çözecek çalışmaları arasında yer alan ve kamuoyunda “Karnıyarık” olarak bilinen, D-400 üzerindeki altgeçidin üzerinin kapatılması çalışmaları yoğun şekilde devam ediyor.

İzmir, Türkiye'nin en pahalı yeşil alanlarından birine sahip olacak!

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından Mithatpaşa Mahallesi'nde, Mustafa Kemal Sahil Bulvarı'nın 800 metrelik bölümünün altgeçit olarak yapılması, üzerinin de yayalaştırılarak yeni bir kent meydanı oluşturulması için yapılan projenin maliyetinin çok yüksek olduğu bildirildi.

Adana Karnıyarık'a neşter!

Adana Büyükşehir Belediyesi, 375 metre uzunluğunda, 19 metre genişliğindeki altgeçidin üzerini kapatıp, yan yollarını genişletmek için çalışmalara başladı.

Adana altgeçit Haberi

Adana altgeçit


Kent içi trafiği rahatlatacak D-400 Karayolu Turhan Cemal Beriker Bulvarı Altgeçidi (Karnıyarık) ile Türkmenbaşı Bulvarı-Havaalanı Kavşağı Altgeçidi’nin hizmete açılmasına sayılı günler kaldı.


Adana’da uygulamaya koyduğu projelerle kent içi trafik sorununu büyük ölçüde hafifletecek hamleler yapan Adana Büyükşehir Belediyesi, D-400 Karayolu Turhan Cemal Beriker Bulvarı Altgeçidi (Karnıyarık) ile Türkmenbaşı Bulvarı-Havaalanı Kavşağı Altgeçidi’nin hizmete girmesi için yoğun çalışma yürütüyor. Fen İşleri Daire Başkanlığı ile Park ve Bahçeler Daire Başkanlığı ekipleri, ulaşımı rahatlatacak, sürücülere rahat nefes aldıracak iki altgeçidin Adana’nın düşman işgalinden kurtuluşunun yıldönümü olan 5 Ocak’ta açılması için büyük gayret gösteriyor. 

EKİPLER SOĞUK, YAĞMUR DİNLEMİYOR

Adana’nın geleceğine yön veren projelerle hizmet maratonunu kesintisiz sürdüren Başkan Hüseyin Sözlü’nün talimatları doğrultusunda, dondurucu soğuk ve yağmura aldırmayan Fen İşleri ile Park ve Bahçeler’in ekipleri, yol yapımı, çevre...