04 / 05 / 2024

Adana Amatör spor kulüpleri

Adana Amatör spor kulüpleri

Amatör spor kulüplerine desteğiyle sürekli gündeme gelen Başkan Soner Çetin, Çukurova ilçesinde yapılacak iki projenin daha müjdesini verdi

Deprem bölgelerinde yapılandırma için son günler

Kahramanmaraş merkezli depremlerin etkisi altında bulunan ve mücbir sebep durumu sona eren illere yeniden yapılandırma imkanı sunuluyor. Bu iller arasında Adana, Diyarbakır, Elazığ, Gaziantep, Kilis, Osmaniye ve Şanlıurfa illerindeki vatandaşlar ile Sivas'ın Gürün ilçesi yer alıyor.

Belediyeden müjde! 4 Ağustos'a kadar bunu yapanlar karşılıksız 13.000 TL'yi kapacak!

Muğla Belediyesi, tarihi ve kültürel değerlerini fotoğraflar aracılığıyla keşfetmek isteyen amatör ve profesyonel fotoğrafçılara yönelik bir yarışma düzenliyor. Kazanan fotoğrafçıya karşılıksız 13.000 TL ödül verilecek. Detaylar haberimizde!

Türk Hava Yolları  deprem bölgesinden İstanbul'a olan uçuşları 100 TL'ye sabitledi!

Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7.7 büyüklüğündeki deprem tüm Türkiye'yi salladı. Türk Hava Yolları Basın Danışmanı Yahya Üstün, 13 Şubat'a kadar Adana, Diyarbakır, Şanlıurfa ve Elazığ'dan İstanbul'a 100 TL olarak sabitleneceğini duyurdu.

Tefal.com.tr’de yüzde 20’ye varan indirim fırsatı! İşte 12 Eylül 2022 fiyat listesi

Tefal’in online satış mağazası tefal.com.tr’de fırsat ürünlerinde yüzde 20’ye varan indirimler aile bütçesine katkı sağlıyor. Amatör ve profesyonel mutfakların vazgeçilmez markası Tefal’in 12 Eylül 2022 fiyat listesi şöyle:

Adana 5 Ocak Stadyumu yıkım ihalesi 23 Haziran'da!

Adana Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı Adana 5 Ocak Stadyumu'nu hurda karşılığı yıktıracak. Yıkım ihalesi 23 Haziran'da yapılacak. 

Sevda Erdan Kılıç'tan Kuzey Ege Çandarlı Limanı inşaatı eleştirisi!

CHP İzmir Milletvekili Sevda Erdan Kılıç, Kuzey Ege Çandarlı Limanı'nın, inşaat hatalarıyla dolu olduğunu, bu nedenle oluşan yapısal bozuklukların da limanı amatör balıkçı iskelesine dönüştürdüğünü iddia etti.

Başakşehir Siteler Arası Futbol Turnuvası'nın şampiyonu Avrupa Konutları!

Başakşehir Belediyesi ve Başakşehir Amatör Spor Kulüpler Birliği tarafından gerçekleştirilen Siteler Arası Futbol Turnuvası'nın şampiyonu Avrupa Konutları oldu.

Yenikapı'daki spor tesisleri bu ay açılıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Yenikapı Etkinlik Alanında inşa edilen futbol sahalarında sona gelindi. Çalışmaların büyük kısmının tamamlandığı dev tesis, futbol kulüplerinin antrenmanlarına ve Amatör Lig maçlarına da ev sahipliği yapacak.

Atilla Ataman'dan Trabzon Millet Bahçesi açıklaması!

Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisi I. Başkan Vekili Atilla Ataman, Avni Aker Stadyumu’nun yer aldığı bölgede yapılacak olan millet bahçesi ve amatör spor kulüplerinin ihtiyaçlarına yanıt verilmesi hususunda değerlendirmeler yaptı.

Çeşme-Alaçatı Havalimanı inşaatı için çalışmalar başladı!

Genel havacılık, sportif ve amatör havacılık ile uçuş eğitimi faaliyetlerine hizmet verecek olan Çeşme Alaçatı Havalimanı projesinin inşaatına başlandı.

Küçükköy Stadı yıkımdan kurtuldu!

Gaziosmanpaşa’nın İstanbul Süper Amatör Ligi takımı olan Küçükköyspor’un stadı yıkımdan kurtuldu.

Müteahhit Hasan Ulaş Devrim intihar etti!

Adana'da bir spor kompleksi inşaatının müteahhitliğini yapan ve Adana Kamu Müteahhitleri Derneği Başkan Yardımcısı olan Hasan Ulaş Devrim intihar etti.

Afyonkarahisar Atatürk Spor Salonu yıkılıyor!

Sporcu ve sporseverlerin okul ve amatör salon müsabakalarının oynatılması için kurulan Afyonkarahisar Atatürk Spor Salonu'nda yıkım çalışmaları başladı.

Adana Amatör spor kulüpleri Haberi

Adana Amatör spor kulüpleri

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, kullanılamaz halde olan Salbaş Stadı'nı amatör spor kulüplerine yeniden kazandırdı. Stadının yapımını üstlenen Belediye Başkanı Soner Çetin, "Spor kulüplerine desteğimiz her zaman devam edecek" dedi. Salbaş Stadı'nın yapımı ile ilgili söz vermedikleri halde, gelen talebe kayıtsız kalmadığını belirten Başkan Soner Çetin, "Salbaş'a verilmiş sözlerimiz de var. Ancak bu stadın yapımı sözü vermemiştik. Sonradan ihtiyaç doğan bir talebi geri çevirmemiz mümkün değildi. Her zaman, sporun, sporcuların ve amatör spor kulüplerinin arkasında olduğumuzu biliyorsunuz" diye konuştu. Çukurova ilçesindeki spor alanlarının eksikliğinin farkında olduklarını ve yeni projelerle, bu eksiklikleri giderdiklerini vurgulayan Başkan Çetin, şöyle devam etti: Adana Koop civarında, Türkiye'nin en modern kapalı spor salonunun temelini hep birlikte atacağız ve inşallah açılışını yapacağız. Tribünlerin üzeri, uzaktan kumandalı...