04 / 05 / 2024

adana apartman inşaatı

adana apartman inşaatı

Adana'da Apartman inşaatından düşen işçi öldü. Adana' da düşmemek için tutunduğu asansör sepetinde bir süre asılı kalan inşaat işçisi, zemindeki tuğlaların üzerine düşerek hayatını kaybetti.

Adana'da apartman inşaatının kanalizasyon çalışması sırasında göçük oldu!

Adana'da, bir apartman inşaatının kanalizasyon çalışması sırasında meydana gelen göçükte 1 işçi yaralandı. Uğraşlar sonucu kurtarılan İlyas Özcan (22), çalıştığı sırada meydana gelen göçükte toprak altında kaldı...

Adana Ticaret Odası açıkladı! TOKİ Adana'da inşaat için ‘fahiş’ fiyat uyguluyor...

Adana Ticaret Odası (ATO) Ayakkabıcılar Meslek Komitesi Başkanı Efgan Kumlu ve ATO Meclis Üyesi Ayhan Kaliç, yaptıkları açıklama kapsamında, TOKİ‘nin inşaat için ‘fahiş’ fiyat istediğini ve Adana Büyükşehir Belediyesi’nin de altyapı ve yol konusunda destek vermekten kaçındığını kaydetti.

Apartman inşaatı maliyeti 2023 yılı fiyatları ne kadar oldu? İşte apartman inşaatı maliyeti fiyatları...

Apartman inşaatı maliyeti 2023 yılı fiyatları geçtiğimiz gün itibarıyla Resmi Gazete’de yayımladı. Peki, apartman inşaatı maliyeti 2023 yılı ne kadar oldu? Apartman inşaatı maliyetleri yükseldi mi? İşte apartman inşaatı maliyeti 2023 senesi...

Apartman inşaatı maliyeti 2023 fiyatları ne kadar oldu? İşte apartman inşaatı maliyeti fiyatları...

Apartman inşaatı maliyeti 2023 fiyatları bugün itibarıyla Resmi Gazete’de yayımladı. Peki apartman inşaatı maliyeti 2023 ne kadar oldu? Apartman inşaatı maliyetleri arttı mı? İşte apartman inşaatı maliyeti 2023 yılı...

Adana Büyükşehir Belediyesi, arsa payı karşılığı inşaat yaptıracak! Yatırımcılar dikkat!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Adana Çukurova'da arsa payı karşılığı inşaat yapım işi ihale ediyor. Yatırımcıların radarına giren ihale 25 Mayıs 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Adana Büyükşehir Belediyesi'nden 37.130 milyon TL'ye arsa karşılığı inşaat işi ihalesi!

Adana Büyükşehir Belediyesi Başkanlığı'nın arsa payı karşılığı inşaat yapılandırmasına ilişkin ihale tarihi netleşti. İşte ihaleye ilişkin tüm detaylar...

Apartman inşaatı maliyeti 2022!

Apartman inşaatı maliyeti 2022 haberimizde yer alıyor. Peki apartman inşaatı maliyeti 2022 ne kadar oldu? Apartman inşaatı maliyeti arttı mı? İşte apartman inşaatı maliyeti 2022...

Adana Seyhan'da inşaat kazası: 1 ölü!

Adana’nın Seyhan ilçesinde, inşaatta çalışan 65 yaşındaki Mehmet Kapukaya (65), inşaatı devam eden apartmanın sekizinci katından zemine düştü. Kapukaya hayatını kaybetti.

Adana'da 01 OTO AVM'nin inşaatı başladı!

Savaş Yıldırım Orman Ürünleri Sanayi tarafından Adana'da hayata geçecek Otomobil Alışveriş Merkezi için inşaat çalışmaları başladı. Kaba inşaatın tamamlandığı projede Oto Showroom ve Home Ofis teslimleri 2022'nin ilk çeyreğinde yapılacak.

Adana'da yüksekten düşen inşaat işçisi hayatını kaybetti!

Adana Merkez Çukurova ilçesi Huzurevleri Mahallesi'nde boyacılık yapan inşaat işçisi çalıştığı asansörden düşerek hayatını kaybetti.

Adana'da inşaat kazası: 1 yaralı!

Adana Seyhan'da, inşaat halindeki binanın boşluğuna bir kadın düştü. 4 metre derinliğe düşen kadın yaralandı.

Adana'da inşaat iskelesi çöktü: 2 yaralı!

Seyhan ilçesi Bahçeşehir Mahallesi'nde inşaat iskelesinin çökmesi sonucu 2 işçi yaralandı.

Gaziantep'te 6. kattan düşen inşaat işçisi yaşamını yitirdi!

Gaziantep Nurdağı'nda 6 katlı bir apartman inşaatının en üst katında çalışan kalıp ustası Suriye uyruklu Mahmut Muhammed hayatını kaybetti.

Mustafa Varank: Adana'daki teknoparkın inşaat işleri hızlanmalı!

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank yaptığı açıklamada, Adana'daki teknoparkın inşaat işlerinin hızlanması gerektiğini söyledi.

adana apartman inşaatı Haberi

adana apartman inşaatı

Adana'da, apartman inşaatından düşen işçi hayatını kaybetti.


Merkez Çukurova ilçesi Yurt Mahallesi'nde, 8 katlı apartman inşaatında çalışan Ömer Sönmez (50), 6'ncı katta inşaat asansörüyle çıkartılan tuğlaları indirmek istediği sırada dengesini kaybetti. Bu sırada asansörün sepetine tutunan Sönmez, bir süre asılı kaldıktan sonra zemindeki tuğlaların üzerine düştü.


Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaptıkları müdahalenin ardından Sönmez'in hayatını kaybettiğini belirledi.


Cumhuriyet Savcısı ve polis ekiplerinin olay yerinde yaptığı çalışmanın ardından Sönmez'in cenazesi Adli Tıp Kurumu Morgu'na...