06 / 05 / 2024

Adana Arena nerede

Adana Arena nerede

Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ 33 bin seyirci kapasiteli stadyum inşaatını yerinde gezerek Yüklenici Müteahhit İbrahim Ilgaz’dan bilgi aldı...

Fatma Nurcan Taşdelenler ne zaman genel müdür oldu? Fransa’da nerede çalıştı? Hangi okulda okudu?

Arena Finans Yönetim Kurulu Üyesi ve aynı zamanda Genel Müdür olan Türk iş insanı Fatma Nurcan Taşdelenler hangi görevleri yürüttü? Üniversiteyi nerede okudu? Fransa’da nerede çalıştı? İşte Fatma Nurcan Taşdelenler ile ilgili merak edilen her şey...

Esas 01 Burda AVM ulaşım! Adana 01 AVM nerede, nasıl gidilir?

Esas 01 Burda AVM ulaşım! Adana 01 AVM'ye nasıl gidilir bilgisi haberimizde yer alıyor. Adana 01 Burda AVM bugün itibariyle hizmete açıldı.

TOKİ Adana Tufanbeyli 2019 projesi 24 soruda tüm detaylarıyla!

TOKİ Adana Tufanbeyli 2019 nerede?TOKİ Tufanbeyli 2019 fiyatları ne kadar? TOKİ Adana Tufanbeyli 2019 ödeme planı nasıl? TOKİ Adana Tufanbeyli 2019 kura çekilişi ne zaman yapılacak? TOKİ Adana Tufanbeyli 2019 başvuruları ne zaman başlıyor? İşte TOKİ Adana Tufanbeyli 2019 projesi 24 soruda tüm detayl

TOKİ Adana Sarıçam 2019 projesi 24 soruda tüm detaylarıyla!

TOKİ Adana Sarıçam 2019 nerede?TOKİ Adana Sarıçam 2019 fiyatları ne kadar? TOKİ Adana Sarıçam 2019 ödeme planı nasıl? TOKİ Adana Sarıçam 2019 kura çekilişi ne zaman? TOKİ Adana Sarıçam 2019 başvuruları ne zaman? İşte TOKİ Adana Sarıçam 2019 projesi 24 soruda tüm detaylarıyla...

Arena 24 nerede?

24 Gayrimenkul imzasıyla hayata geçirilen Arena24 Halkalı projesinde nakit ödemelerde yüzde 10 indirim sağlanıyor. Peki Atakent24 nerede?

Dursun Türk: Hibrit çimini Adana stadı için de uygulayacağız!

Spor Genel Müdürlüğü Tesislerden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Dursun Türk, “Vodafone Arena’da uyguladığımız hibrit çimi Adana stadı için de uygulayacağız” dedi

TOKİ Adana Sarıçam Buruk Mahallesi Emekli kurası nerede?

Dairelerin 2+1 şeklinde dizayn edildiği TOKİ Adana Sarıçam projesinde 180 aydan 240 aya kadar vade imkanı sunuluyor. Peki TOKİ Adana Sarıçam Buruk Mahallesi Emekli kurası nerede?

TOKİ Adana Sarıçam Buruk Emekli kura çekilişi nerede?

Ödemelerine göre 240 aya kadar vade sağlanan projede toplamda 300 adet daire emekliler için satışa çıkarıldı. Peki TOKİ Adana Sarıçam Buruk Emekl kura çekilişi nerede?

Trend Arena AVM nerede?

Çorlu'da inşa edilen Trend Arena AVM yarın açılıyor. Danış Grup imzası taşıyan Trend Arena'da birbirinden ünlü mağazalar yer alıyor. Peki Trend Arena AVM nerede?

TOKİ Adana Sarıçam Buruk Mahallesi kurası nerede?

Toplamda 300 adet dairenin emekliler için satışa çıkarıldığı projede ödemelere göre 240 aya varan vade imkanı sağlanıyor. Peki TOKİ Adana Sarıçam Buruk Mahallesi kurası nerede?

Boğaziçi İnşaat yeni projesini Adana Sarıçam'da hayata geçiriyor!

Yeni Stadyuma komşu olmaya ne dersiniz? Adana'nın parlayan yıldızı Sarıçam İlçesi'nde yapımı devam eden 33 bin kişilik Koza Arena Stadı'na komşu olmak isteyenler için kaçırılmayacak fırsat.

Adana Yenikent nerede?

187 konut ve 39 ofisten meydana gelen Adana Yenikent Yaşam ve İş Merkezi projesi Ziyapaşa Bulvarı'nda yükseliyor. Peki, Adana Yenikent nerede?

Adana Arena Stadı önümüzdeki yıl açılacak!

Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak, Sarıçam ilçesinde 102 dönüm arazi üzerine geçen yıl inşaatına başlanan Adana Arena Stadı’nın önümüzdeki yılın sonunda hizmete gireceğini söyledi.

Adana Arena nerede Haberi

Adana Arena nerede

Uludağ, bu stadyum inşaatının tamamlanması ile bu bölgede önemli bir sinerji oluşacağını kaydetti. Yakın bir tarihte Bilim ve Teknoloji Üniversitesinin’de temellerinin atılacağını söyleyen Başkan Uludağ Sarıçam’da spor ve eğitim alanında hızlı bir kalkınmanın yaşanacağının müjdesini verdi.

 Ayrıca “Çukurova Üniversitesi,Bilim ve Teknoloji Üniversitesi ve Adana Arena Stadyumunun Bölgemize hareketlilik getireceğine ve istihdam gücünün hızlı bir şekilde artacağına inanıyoruz.”dedi. Yüklenici Müteahhit İsmail Ilgaz;Stadyum inşaatının 2015’in Aralık ayında tamamlayarak Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ)’ye teslim edeceklerini belirtti, “2016 Yılının ilk aylarında 33 bin kişi kapasiteli stadın faliyete gireceğini söyledi.Daha sonra Başkan Uludağ ile İnşaat alanını gezerek incelemelerde bulundular.

Ilgaz,”Katkı ve desteklerinden dolayı Sarıçam Belediyesine ve Sayın Başkan Bilal Uludağ beye teşekkür ederim.” dedi.


Adana...