27 / 04 / 2024

Adana Atatürk Caddesi satılık dükkan

Adana Atatürk Caddesi satılık dükkan

Ailelerin de gitmesiyle İncirlik'te neredeyse açık dükkan kalmadı. Atatürk Caddesi'nin bir bölümünde bulunan yaklaşık 70 esnaftan sadece 3 tanesi açık. Açık olmayanların camlarında da kiralık yazıyor.

ASKİ Atatürk Spor Salonu'na En iyi Sosyokültürel Yapı Ödülü!

Adana Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen Türkiye’nin ilk LEED Gold sertifikasına sahip, çevre dostu, FIBA standartlarına uygun, 2 bin 500 seyirci kapasiteli ASKİ Atatürk Spor Salonu, ‘En iyi Sosyokültürel Yapı Ödülü’nü aldı.

Adana Atatürk Spor Salonu'nda sona gelindi!

Adana Büyükşehir Belediyesi tarafından 5.7 dönüm arsa üzerinde 10 bin metrekare kapalı alana sahip Atatürk Spor Salonu inşa ediliyor. Projede sona yaklaşıldı.

Manisa Atatürk Caddesi 10 milyon TL'ye yenileniyor!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Soma’nın prestij caddelerinden olan Atatürk Caddesi’nde gerçekleştirilen yenileme çalışmalarını yerinde inceledi.

Atatürk Caddesi, Mahmutlar’ın prestij caddesi olacak!

Mahmutlar Atatürk Caddesi’nde altyapı ve üstyapı çalışmaları devam ediyor. Belediye Başkanı Yücel, ”Atatürk Caddesi Mahmutlar’ın prestij caddesi olacak” dedi.

Alanya Atatürk Caddesi Mahmutlar'ın çehresini değiştirecek!

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Mahmutlar Mahallesi Atatürk Caddesi’nin çehresini değiştirecek yeni bir projeyi hayata geçiriyor.

Muğla Atatürk Caddesi'nde 2. etap tamamlandı!

Muğla Büyükşehir Belediyesi, Fen İşleri Dairesi Başkanlığı Akyaka Mahallesi Atatürk Caddesi 2. Etap yol projesini tamamladı.

Milas Atatürk Caddesi yenilendi!

Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Milas Atatürk Caddesi yeni haliyle vatandaşları rahata kavuşturdu.

Sakarya Atatürk Caddesi yenilendi!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Adapazarı Atatürk Bulvarı’nda başlattığı yenileme çalışmalarını tamamladı.

Adana Atatürk Caddesi'ndeki bütün dükkanlar kiralık!

Ailelerin de gitmesiyle İncirlik'te neredeyse açık dükkan kalmadı. Atatürk Caddesi'nin bir bölümünde bulunan yaklaşık 70 esnaftan sadece 3 tanesi açık. Açık olmayanların camlarında da kiralık yazıyor.

Atatürk Caddesi İçme Suyu Hattı Değişim Projesi başladı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü, Manavgat’ın asbestli içme suyu şebekesini değiştirmeye devam ediyor. Çalışmalar, içme suyu hattının sağlıksız asbest borulardan oluştuğu belirlenen Atatürk Caddesi’nde yoğunlaştı

Ankara'da Sıhhiye Strazburg Caddesi ile Atatürk Bulvarı bağlantı yolları yenilendi!

Büyükşehir Belediyesi, Sıhhiye Strazburg Caddesi'ni Atatürk Bulvarı'na bağlayan bağlantı yolunda zemin ve kaldırımları tamamen yeniledi, dekoratif aydınlatma direkleri yerleştirdi.

Muğla Atatürk Caddesi'nin kentsel tasarım çalışmaları tamamlandı!

Muğla Büyükşehir Belediyesi yetki ve sorumluluk alanında bulunan Ula İlçesi Akyaka Mahallesi, Atatürk Caddesinin kentsel tasarım, yol yapım, kaldırım ve çevre düzenlemesi ile ilgili tespit çalışmalarını tamamladı.

Şişli'de Atatürk Evi'nin restorasyonu için imza kampanyası başladı!

Şişli’de Halaskargazi Caddesi üzerinde bulunan Atatürk Evi’nin restorasyon çalışmaları uzayınca Şişli Belediyesi tarafından restorasyonun bitirilmesi için imza kampanyası başlatıldı.

Adana Atatürk Caddesi satılık dükkan Haberi

Adana Atatürk Caddesi satılık dükkan

Pentagon'un Adana, İzmir ve Muğla'daki üslerde çalışan ABD'li personelin ailelerinin ülkeden ayrılması emrini vermesinin ardından Adana İncirlik Üssü'nde tahliye yapıldı. Ailelerin tamamı İncirlik’ten ayrıldı. Bu durum ise en çok İncirlik esnafını etkiledi. Bir süredir halen yaklaşık 3 bin askerin görev yaptığı ABD'ye ait İncirlik Üssü'nün bulunduğu Sarıçam ilçesindeki İncirlik'te asker ve ailelerine IŞİD terörü nedeniyle dışarı çıkma yasağı getirilmesi nedeniyle zor günler geçiren esnaf, ailelerin de gitmesiyle iyice yıkıldı.


İncirlik Üssü'nün hemen yanındaki Atatürk Caddesi'nde ABD’li askerlere ve ailelerine hediyelik eşya, halı, spor aletleri ve av malzemeleri satışı yapan esnaf, iş yapamayınca dükkanları boşaltıp kapatmaya başladı.


ABD'nin Körfez ve Irak Savaşı döneminde 'altın çağını' geçiren iş yeri sahiplerinden 30 yıldır esnaf olan Mehmet Bozkurt, asker sayısı azalıp üs dışına çıkışları da...