02 / 05 / 2024

adana bey mahallesi

adana bey mahallesi

Kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında Barbaros ve Bey Mahallesi'nde 500 bin metrekarelik alan üzerinde 5 bin 500 adet konut yapılacak...

Kula Belediyesi'nden büyük fırsat! Manisa'da 7 konut satacak! 

Manisa İli Kula Belediye Başkanlığı, Manisa Kula, Bey Mahallesi'nde yer alan 7 adet konutu satışa çıkardı. Gayrimenkullerin satış ihalesi 1 Eylül 2023 tarihinde yapılacak.

Çukurova Belediyesi'nden büyük fırsat! Konut alanı imarlı arsa satıyor!

Adana İli Çukurova Belediye Başkanlığı, Adana Kurttepe Mahallesi'nde yer alan 2 adet arsayı satışa çıkardı. İmarlı arsaların satış ihalesi 29 Haziran tarihinde gerçekleştirilecek.

Adana Göl Mahallesi sakinlerinden kentsel dönüşüme tepki!

Adana'da kentsel dönüşüm projesine dahil edilen Göl Mahallesi'ndeki vatandaşlar Adana Büyükşehir Belediyesi ve TOKİ'ye tepki gösterdi.

Adana Sinanpaşa Mahallesi'nde yıkım çalışması başladı!

Adana'nın Yüreğir ilçesine bağlı Sinapaşa Mahallesi'nde kentsel dönüşüm çalışmaları dahilinde ilk etap yıkımları başladı. 

Adana Sinanpaşa Mahallesi'nde kentsel dönüşüm çalışmaları başladı!

Adana'nın Yüreğir ilçesine bağlı, Sinanpaşa Mahallesi'nde kentsel dönüşüm için ilk adımlar atıldı. Kentsel dönüşüm ile inşa edilecek yapılarda yatay mimari esas alınacak. 

Adana’nın Döşeme Mahallesi 5 yıldır dönüşmeyi bekliyor!

Adana’nın 5 yıl önce kentsel dönüşüm alanı ilan edilen Döşeme Mahallesi’nde tek bir çivi bile çakılamadı.

Adana Köprülü Mahallesi'nin dönüşüm planına onay!

Adana'nın Yüreğir ilçesine bağlı Köprülü Mahallesi'nin 1/25000, 1/5000 ve 1/1000 imar planları onaylandı. Bölgede dönüşüm planında sona gelindi. 

Adana Göl Mahallesi'nde 34 hak sahibi yeni evlerine kavuştu!

Adana Büyükşehir Belediyesi, TOKİ işbirliğinde Göl Mahallesi’nde hayata geçirilen projede 34 hak sahibi kura çekimi ile yeni evlerine kavuştu. 

Adana Göl Mahallesi kentsel dönüşümde 230 bina yıkıldı!

Adana Büyükşehir Belediyesi ve TOKİ tarafından başlatılan Göl Mahallesi Gecekondu Önleme Bölgesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi kapsamında 230 binanın yıkımını tamamladı.

Evora İzmir ne zaman teslim?

Evora İzmir projesinde ön satış süreci ilk etaptaki 1+1 ve 2+1 daireler için devam ediyor. İzmir Alsancak'ta Umur Bey Mahallesi'nde inşa edilen proje Alsancak Stadyumu'nun yanında ve sahile yakın konumda bulunuyor. 

Gaziantep Tarihi Bey Mahallesi’ne yeraltı otoparkı yapıldı!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından Tarihi Bey Mahallesi’ne yapılan yeraltı otoparkının inşaatında sona gelindi. 132 araç kapasitesine sahip otopark projesinin kısa sürede açılması planlanıyor.

Evora İzmir ödeme koşulları!

Evora İzmir ödeme koşulları hakkında detaylar haberimizde yer alıyor.  İzmir Alsancak Umur Bey Mahallesi'nde inşa edilen proje Teknik Yapı ile Halk GYO tarafından yükseliyor. 

Evora İzmir telefon numarası!

Evora İzmir telefon numarası haberimizde yer alıyor. İzmir Alsancak Umur Bey Mahallesi'nde hayata geçirilen proje Teknik Yapı ile Halk GYO imzasını taşıyor. 

adana bey mahallesi Haberi

adana bey mahallesi
Adana'da kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında Barbaros ve Bey Mahallesi'nde 5 bin 500 yeni konut yapılacak. Seyhan Belediyesi bölgede ikinci adım kentsel dönüşüm ve yenileme çalışmalarını başlattı. Yapılacak olan 5 bin 500 konut, 500 bin metrekarelik alan üzerinde...