29 / 04 / 2024

adana cexza kurumu Mehmet Selim Kiraz Cami

adana cexza kurumu Mehmet Selim Kiraz Cami

İftarın ardından, kaba inşaatı ve ince işçiliğini hükümlülerin yaptığı kurum içindeki şehit savcı Mehmet Selim Kiraz Camisi'nde ilk namaz kılındı.

Adana'da özelleştirilen, satılan, kapatılan işletmeler için araştırma önergesi verildi!

Adana'nın İmamoğlu ilçesinde özelleştirilen, satılan, kapatılan kamu kurumu ve kuruluşları ve işletmelerden istihdama ve ekonomiye katkı sağlayabilecek olanların yeniden açılması konusunda Meclis araştırması açılmasına ilişkin önerge verildi.

Türk Hava Kurumu 7 ildeki gayrimenkullerini satıyor!

Türk Hava Kurumu; Eskişehir, Adana, Muş, Bursa, Yalova, İzmit ve Denizli'de bulunun gayrimenkullerini satışa çıkardı. İhale ilanı bugün Resmi Gazete'de yayınlandı.

Adana Türk Hava Kurumu Binası yıkılıyor!

Kentteki yatırımlarına hız kesmeden devam eden Adana Büyükşehir Belediyesi, kamulaştırılan Türk Hava Kurumu (THK) binasını yıkıyor.

Kredi ve Yurtlar Kurumu yurtlarına ait 6 sorun TBMM'de!

Kredi ve Yurtlar Kurumu'na ait yurtların yetersizliği sorunu Meclis gündemine taşındı. CHP Adana Milletvekili İbrahim Özdiş konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Adana Adli Tıp Şube Müdürlüğü ana hizmet binasına taşındı!

Adalet Bakanlığı Adli Tıp Kurumu Adana Grup Başkanlığı bünyesinde hizmet veren Adli Tıp Şube Müdürlüğü, daha hızlı ve etkili hizmet verilmesi amacıyla ana hizmet binasına taşındı.

Adana Türk Hava Kurumu eski binasını kamulaştırılacak!

Adana Büyükşehir Belediye meclis üyeleri, makine ikbal, teçhizat, asfalt ve bazı kamulaştırmalar yapması için Başkan Hüseyin Sözlü'ye 100 milyon lira borçlanma yetkisi verdi.

Adana ve Mersin'de konut satışı arttı!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından açıklanan rakamlara göre Adana ve Mersin'de konut satışları arttı. Adana'da 2015 yılında satılan konutların 9 bin 53'ünü ipotekli satışlar oluşturdu.

Adana'da Eylül ayında bin 559 konut el değiştirdi!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından açıklanan istatistik raporunda Adana'da Eylül ayında Bin 559 konutun satış sonucu el değiştirdiği bildirildi.

Sosyal Güvenlik Kurumu 6 ilde 12 gayrimenkulünü satıyor!

Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığı, Ankara, İstanbul, Batman, Adana, Elazığ ve Tekirdağ'da 12 gayrimenkul satacak. Ankara'da 2, İstanbul'da 2, Batman'da 2, Adana'da 3, Elazığ'da 1, Tekirdağ'da 2 olmak üzere toplam 12 gayrimenkul bulunuyor..

Sosyal Güvenlik Kurumu'ndan 6 ilde satılık 12 gayrimenkul!

Sosyal Güvenlik Kurumu, Ankara, İstanbul, Batman, Adana, Elazığ ve Tekirdağ illerinde bulunan 12 gayrimenkulü satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkullerin toplam bedeli 51 milyon 69 bin 730 TL olarak belirlendi.

Et ve Süt Kurumu Adana'da tarla satıyor!

Et ve Süt Kurumu Genel Müdürlüğü Adana İli Sarıçam İlçesi Dağcı Köyü’nde bulunan 137.200 metrekare tarlayı 1 milyon 80 bin TL'ye kapalı teklif usulü ile ihaleye çıkıyor.

Adana Yüreğir'de TOKİ SGK Hizmet Binası inşa edecek!

Adana İli Yüreğir İlçesi Sosyal Güvenlik Kurumu Merkez Müdürlüğü Hizmet Binası İnşaatı İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşiyapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek...

TOKİ Adana Yüreğir'de SGK Hizmet binası yaptıracak!

Adana İli Yüreğir İlçesi Sosyal Güvenlik Kurumu Merkez Müdürlüğü Hizmet Binası İnşaatı İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşiyapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek...

adana cexza kurumu Mehmet Selim Kiraz Cami Haberi

adana cexza kurumu Mehmet Selim Kiraz Cami

Adana Açık Ceza İnfaz Kurumu'nda yaptırılan şehit savcı Mehmet Selim Kiraz Cami'sinde ilk namaz kılındı.


Adana Cumhuriyet Başsavcılığından yapılan açıklamaya göre, Adana Açık Ceza İnfaz Kurumunda düzenlenen iftara, Vali Mahmut Demirtaş, Başsavcı Ali Yeldan, Adalet Komisyonu Başkanı Ramazan Yılmaz, HSYK Başmüfettişi Arif Sami Kaya, Cumhuriyet Başsavcı vekilleri, Cumhuriyet Savcıları, İl Müftüsü Arif Gökçe, ceza infaz kurumu idarecileri ile yaklaşık 250 hükümlü katıldı.


İftarın ardından, kaba inşaatı ve ince işçiliğini hükümlülerin yaptığı kurum içindeki şehit savcı Mehmet Selim Kiraz Camisi'nde ilk namaz kılındı. Yaklaşık 1 yılda tamamlanan caminin mihrabı, minberi, kubbesi, ahşap doğraması, çini seramiği, tavan süslemeleri ve boyası için çok sayıda hükümlü emek verdi.


Vali Demirtaş, hükümlülerce inşa edilen İsmet Aktürk Konferans Salonu'nda devam eden etkilikte, kentte göreve başladığının 4. gününde ceza...