05 / 05 / 2024

adana ceyhan köprü projesi

adana ceyhan köprü projesi

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Adana’nın geleceğine yön verecek projeleri hayata geçirirken Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi’nden teknik danışmanlık desteği sağladı.

Adana Ceyhan'da 11.1 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Adana Ceyhan Sulh Hukuk Mahkemesi Satış Memurluğu, ilçeye bağlı Gaziosmanpaşa'da bulunan 4 bin 920 metre büyüklüğündeki arsayı icradan satışa çıkardı. Arsanın bedeli 11.1 milyon TL olarak belirlendi.

Devlet Bahçeli Köprüsü Eylül'de ihaleye çıkıyor!

30 Mart 2016'da temeli atılan fakat üçte biri yapılabilen MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin adını taşıyan Adana’daki köprü için yeni bir adım atıldı. Karayolları Eylül'de köprü için ihaleye çıkacak...

Devlet Bahçeli Köprüsü inşaatı 4 yılda tamamlanamadı!

Temeli 30 Mart 2016'da atılan fakat aradan geçen 4 senede sadece üçte biri tamamlanabilen Adana'daki Devlet Bahçeli Köprüsü için, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, destek beklediklerini belirtti...

Adana Köprülü Mahallesi'nin dönüşüm planına onay!

Adana'nın Yüreğir ilçesine bağlı Köprülü Mahallesi'nin 1/25000, 1/5000 ve 1/1000 imar planları onaylandı. Bölgede dönüşüm planında sona gelindi. 

Adana Ceyhan TOKİ başvuruları 27 Aralık'ta başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Adana Ceyhan projesinde yer alan konutlar için başvurular 27 Aralık'ta başlıyor.

TOKİ Adana Ceyhan başvuruları 27 Aralık'ta başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Adana Ceyhan projesinde yer alan konutlar için başvurular 27 Aralık'ta başlıyor.

Adana’da 3 köprü için şantiye kuruldu!

Adana’da Cevat Yurdagül Bulvarını Yüreğir’e bağlayan köprü, Koza Bulvarını Seyhan’a bağlayan köprü, Misis Köprüsünün aşağısına olmak üzere üç farklı köprünün inşaatı için şantiye kuruldu.

Adana Ceyhan'da 6.9 milyon TL'ye satılık tesis ve arsası!

Adana, Ceyhan, Rıfatiye Mahallesi'nde yer alan tesis ve arsası 6 milyon 964 bin 621 TL bedel ile icradan satışa çıkarılıyor.

Sertan Duran'dan Fikret Yeni'ye köprü yanıtı!

MHP Adana İl Başkanı Sertan Duran, Devlet Bahçeli Köprüsü'yle ilgili basın toplantısı düzenledi. Duran, dün yaptığı açıklamalarla köprüyü eleştiren Fikret Yeni'yi şantiye sahasına davet etti..

Devlet Bahçeli Köprüsü için 2 defa borçlanma yetkisi verildi!

‘Devlet Bahçeli Köprüsü’ ile ilgili basın toplantısı düzenleyen AK Parti Adana İl Başkanı Fikret Yeni köprü için yapılan borçlanmalar hakkında açıklamalarda bulundu..

Devlet Bahçeli Köprüsü'nden günde 60 bin araç geçecek!

Adana Devlet Bahçeli Köprüsü tamamlandığında Türkiye'nin en büyük köprülerinden biri olacak. İnşaatı devam eden köprünün her bir ayağında kullanılan malzeme ile 18 katlı bir bina dikilir...

ÖİB Adana Ceyhan'daki 9 gayrimenkulü satıyor!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından Adana Ceyhan'daki 9 gayrimenkul ihale usulü ile özelleştiriyor. Özelleştirme işlemleri 31 Aralık 2020 tarihine kadar tamamlanacak..

TOKİ Adana Ceyhan başvuruları bugün başlıyor!

TOKİ Adana Ceyhan projesinde yer alan 49 adet konut için başvurular 12 Eylül - 28 Aralık 2017 tarihleri arasında kabul edilecek.

adana ceyhan köprü projesi Haberi

adana ceyhan köprü projesi

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Adana’nın geleceğine yön verecek projeleri hayata geçirirken Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi’nden teknik danışmanlık desteği sağladı. Başkan Sözlü, 3 köprü, bir farklı seviyeli kavşak ile otopark rehabilitasyonu projelerini gerçekleştirmek üzere İnşaat Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. İsmail H. Çağatay ile teknik danışmanlık protokolü imzaladı.


Başkan Hüseyin Sözlü, Adana Büyükşehir Belediyesi’nin planladığı 5 yeni projeyi hayata geçirirken Çukurova Üniversitesi’nin desteğini almaktan büyük mutluluk duyduklarını belirtti. Başkan Sözlü, Seyhan Nehri üzerindeki iki yeni köprü ile Seyhan ve Yüreğir İlçeleri arasında alternatif güzergah oluşturacaklarını, tarihi Misis Köprüsü yakınında Ceyhan Nehri üzerinde yeni betonarme köprü ile  Adana’nın güneyindeki yerleşimlere ulaşımı kolaylaştıracaklarını söyledi. Başkan Sözlü, Sabancı Merkez Camii yakındaki 900 araçlık kapalı otoparkı müze kavşağına alt geçitle...