03 / 05 / 2024

Adana Ceyhanda asfalt ve ağaçlandırma çalışmaları başladı

Adana Ceyhanda asfalt ve ağaçlandırma çalışmaları başladı

Adana’nın Ceyhan ilçesinde Şehit Polis Memuru Süleyman Çakır Yürüyüş Yolu’nda asfalt ve ağaçlandırma çalışmaları başladı.

Adana Küçükdikili'de yollar asfaltlanıyor!

Adana Küçükdikili Mahallesi’nde asfalt çalışmaları başladı. Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, çalışmaları inceleyerek "Adana’ya hizmet noktasında ayrım gözetmiyor, her insanımızı kıymetli biliyoruz” diye konuştu.

Adana Büyükşehir'den 7 milyon 500 bin metrekare asfalt yol!

Adana Büyükşehir Belediyesi, Seyhan ve Yüreğir ilçelerindeki caddeleri, otoyol standartlarına kavuşturuyor.

Adana Karafatma Caddesi asfaltlandı!

Adana’nın ulaşım projelerine hız kesmeden devam eden Adana Büyükşehir Belediyesi, asfalt çalışmalarını da kesintisiz sürdürüyor.

Adana Yeşilevler'in yolları asfaltlandı!

Yol ve asfalt hizmetini aralıksız sürdüren Adana Büyükşehir Belediyesi, son olarak Yeşilevler Mahallesi’nde asfaltlama çalışması gerçekleştirdi.

Adana'da asfaltlar yenileniyor!

Adana Büyükşehir Belediyesi, Yeşilevler, PTT Evleri ve Kanal Yurt Mahallesi’nde asfaltlama çalışması yaptı.Adana Büyükşehir Belediyesi Yol Müdürlüğü ekipleri asfalt çalışması gerçekleştirirken, faaliyetleri izleyen Yeşilevler Mahallesi...

Adana Aladağ'a sıcak asfalt!

Aladağ’ın ana arterinde, bin 500 metre uzunluğunda ve 12 metre genişliğindeki yolda sıcak asfalt çalışması yapan Adana Büyükşehir Belediyesi Yol Müdürlüğü ekipleri, şu ana kadar söz konusu çalışma kapsamında 3 bin ton asfalt kullandı.

Adana Vedat Dalokay Hal Kompleksi’ne 400 ton asfalt!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, görev yaptığı 2 buçuk yıllık süre içinde Adana’nın merkez ve kırsal ilçelerinde yaklaşık 3 bin kilometre asfalt yol çalışması gerçekleştirdi.

Adana ve Kamerun arasında yatırım köprüsü kuruluyor!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Kamerun’da asfalt yol yapımı ile elmas, altın ve demir madenlerinin işletilmesi için işbirliği önerisini olumlu karşıladı.

Adana'da çelik asfalt çalışmaları başladı!

Adana Büyükşehir Belediyesi, Kozan yöresinde yetiştirilen tarım ürünlerinin pazara sunulduğu Kozan Sebze ve Meyve Hali’nde ‘çelik asfalt’ uygulamasıyla yol yenileme çalışması başlattı.

Adana Büyükşehir'den yeni yol!

Adana Büyükşehir Belediyesi, Kızıldağ Yaylası'ndan Pozantı İlçesi’ne erişim sağlamak amacıyla 25 kilometrelik orman yolunu çift şeritli asfalt yol haline getirmek üzere çalışma başlattı.

Adana Kozan'daki köy yolları yenileniyor!

ADANA'nın Kozan İlçe Belediyesi, köy yollarında bakım, onarım ve asfalt çalışması başlattı. Kozan Belediye Başkanı Musa Öztürk, köy yollarının bakım ve onarımı için Akçalıuşağı Köyünde kum ocağı kurduklarını söyledi

Adana Seyhan'ın yolları yenileniyor!

Adana Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, temel belediyecilik hizmetlerinin başında gelen asfalt çalışmasında 400 bin ton olarak belirledikleri yılsonu hedefine adım adım yaklaşıldığını söyledi.

Adana'da dönüşüm projeleri hayata geçecek!

Adana Büyükşehir Belediyesi’nin CHP’li Meclis Üyesi Ulaş Çetinkaya, belediyeciliğin asfalt yapmak, kilit parke döşemek veya çöp toplamak gibi hizmetlerin olmadığını vurguladı.

Adana Ceyhanda asfalt ve ağaçlandırma çalışmaları başladı Haberi

Adana Ceyhanda asfalt ve ağaçlandırma çalışmaları başladı

Cumhuriyet Mahallesi’nde yapımı devam eden, Şehit Polis Memuru Süleyman Çakır Yürüyüş Yolu’na Ceyhan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk fidan dikti. Öztürk, “Kanal boyunca yaptırmakta olduğumuz bin 50 metre uzunluğundaki Yürüyüş Yolu ve Rekreasyon Alanı’nda asfalt ve ağaçlandırma çalışmalarımız aralıksız sürüyor. Bugün burada ilk fidanlarımızı toprakla buluşturduk” dedi.

Polis memuru Süleyman Çakır, Adana’da motosikletli iki terörist tarafından düzenlenen silahlı saldırıda şehit...