02 / 05 / 2024

Adana Demirspor tesisleri

Adana Demirspor tesisleri

Adana Demirspor'un başkanı Sedat Sözlü, Milli Emlak Genel Müdürlüğünün, kulübün kullandığı Aytaç Durak Tesisleri'ni 15 gün içerisinde boşaltmalarını istediğini söyledi.

Adana Demirspor Token arzını başlattı!

Geçtiğimiz günlerde Token arzını başlayan Adana Demirspor kulüple taraftar arasında köprü görevi üstlenmeyi amaçlıyor. 

Yeni Adana Stadı bugün açılıyor!

Merakla beklenen Yeni Adana Stadı, bugün Adana Demirspor-Altay maçıyla hizmete açılıyor...

Anderson Oliviera: İnşaat sektörüne yatırım yapabilirim!

Adana Demirspor’un dünyaca ünlü yıldızı Anderson, hakkında merak edilenleri anlattı. Anderson, Türkiye'de inşaat sektörüne yatırım yapabileceğini söyledi.

Rahmi Pekar: Adana'ya kalıcı spor tesisleri kazandırmak istiyoruz!

Adana ASKİ Kulübü Başkanı Pekar: "Bunların ilki şu anda gerçekleşiyor. Kısmet olursa bu, A takımımıza, altyapımıza ve Adana'nın tamamına hizmet edecek bir salon olacak" dedi.

Adana Demirspor'da tesis krizi!

Adana Demirspor'un başkanı Sedat Sözlü, Milli Emlak Genel Müdürlüğünün, kulübün kullandığı Aytaç Durak Tesisleri'ni 15 gün içerisinde boşaltmalarını istediğini söyledi.

Çatalan Tesisleri, Plato Adana Projesi için kullanılacak mı?

Adanaspor’un kullanımındaki Çatalan Tesisleri’ni başka bir proje için öneren Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’nün düşüncesine Kulüp Başkanı Bayram Akgül tepki gösterdi

Mahmut Çelikcan:Yüreğir'in çeşitli bölgelerine spor tesisleri yapıyoruz!

Adana Yüreğir Belediyesi gençleri sporla buluşturuyor. Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, “Yüreğir Belediyesi sporda iddialı” diyerek Yüreğir'de yapılan spor tesisleri çalışmaları hakkında konuştu

Adana Atosev Sosyal Tesisleri artık kaçak değil!

Adana'da Seyhan Nehri'ne hakim Dilberler Sekisi'nde bulunan ve yıllarca ormanlık alan içerisinde kaçak olarak faaliyet gösteren Adana Ticaret Odası'nın (ATO) sosyal tesisi, Büyükşehir Belediye Meclisi kararıyla yasallaştı.

Adana Nurgaz Tesisleri icradan 4.5 milyon TL'ye satılıyor!

Adana 14. İcra Dairesi, Adana ilinin Seyhan ilçesinde bulunan NURGAZ tesislerini satışa çıkardı. Söz konusu tesislerin toplam satış bedeli 4 milyon 530 bin 375 TL olarak belirlendi.

Adana Çukurova Hayal Park Tesisleri yenilendi!

Başkan Soner Çetin: Adana’nın en temiz, en güzel, en nezih tesisini Hayal Park’a yapmanın, halka hizmet etmenin haklı gururunu yaşıyoruz...

Demirspor Store M1 Merkez Adana AVM'de açıldı!

Adananın köklü alışveriş ve yaşam merkezi yine çok anlamlı bir açılıma imza attı. Adanalıların çok sevdiği Adana Demirspor kulubünün “ ilk mağazası” M1 Merkez Adana AVM’de hizmete açıldı.

TOKİ, Adana’ya 33 bin kişilik stadyum yapacak!

Türkiye ’nin dört bir yanında modern spor tesisleri inşa eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, önümüzdeki günlerde Adana’da 33 bin kişilik yeni stadyumun temelini atacak.

Adana'da Şehit Mustafa Sarı Alt Geçidi trafiğe açıldı!

Adana Demirspor Kulübü eski binası başta olmak üzere birçok binanın kamulaştırılarak yıkılmasının ardından başlayan alt geçit çalışması tamamlandı. Şehit Komiser Mustafa Sarı’nın adının verildiği alt geçit trafiğe açıldı...

Adana Demirspor tesisleri Haberi

Adana Demirspor tesisleri

TFF 1. Lig ekibi Adana Demirspor'un başkanı Sedat Sözlü, Milli Emlak Genel Müdürlüğünün, kulübün kullandığı Aytaç Durak Tesisleri'ni 15 gün içerisinde boşaltmalarını istediğini söyledi.


Adana Valisi Mahmut Demirtaş, Vali Yardımcısı Şükrü Çakır ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak, Aytaç Durak Tesisleri'nde başkan Sedat Sözlü'yü ziyaret etti.


Sözlü, yaptığı konuşmada, Vali Demirtaş'ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek "Zorlu bir sezona giriyoruz. Çok sıkıntılıyız. İnşallah bunları sizin de manevi desteğinizle aşacağımızı düşünüyoruz." dedi.


Yeni sezon hedefleri hakkında bilgi veren Sözlü, "Sizden de aldığımız güçle inşallah Adana Demirspor hak ettiği Süper Lig'e çıkacaktır. Biz aynı şekilde, aynı ciddiyetle çalışmaya devam ediyoruz. Devletimizi, sizleri sıkıntıya sokmamak için geçen yıl da gayret sarf ettik. İnşallah bu yıl da devamını getireceğiz. Emniyet güçlerini, sizleri sıkıntıya...