16 / 05 / 2024

adana depolama tesisi

adana depolama tesisi

Starpet Garzan Akaryakıt Dağıtım Pazarlama A.Ş. tarafından Adana 'nın Yumurtalık ilçesinde Depolama Tesisi ve Deniz Terminali Projesi 'nin hayata geçirilmesi için gerekli çalışmalar başlatıldı.

Erkan Petekkaya'nın sahibi olduğu şirket İzmir'den 250 dönüm arazi satın aldı! GES tesisi kurulacak!

İzmir’in Karaburun ilçesi Küçükbahçe Köyü’nden 250 dönümlük arsa alan Erkan Petekkaya'nın sahibi olduğu Nano Yenilenebilir Enerji Yatırımları Anonim Şirketi buraya GES ve Elektrik Depolama Tesisi kuracak.

Avrupa'nın en büyüğü olacak! Kritik gün geldi

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı, kapasitesi genişletilerek Türkiye'nin en büyük doğal gaz deposu olan Silivri Doğal Gaz Depolama Tesisi'nin, bugün açılacağını duyurdu.

18.5 milyar liralık devlet desteği! İzmir, Adana, Kocaeli ve Sakarya'da yapılacak

Adana, İzmir, Kocaeli ve Sakarya'da yapılacak olan üretim tesisi yatırımlarına proje bazlı devlet desteği verilecek. Destek alacak yatırımlar arasında Toyota hibrit otomobil ve batarya üretimi de var. Destek kararı Resmi Gazete’de yayımlandı.

BOTAŞ’tan açıklama geldi: Doluluk oranı yüzde 100'e ulaştı

BOTAŞ'tan doğalgaz depolarına ilişkin yapılan açıklamada, Tuz Gölü hem de Silivri Tesislerinde depo doluluk oranı yüzde 100'e ulaştığı belirtildi. Açıklamada "Silivri Yer Altı DoğalGaz Depolama Tesisi rezervuarlarında 4.6 milyar metreküp depolama gazı bulunmakta" ifadelerine yer verildi.

Adana'da 64 milyon TL kira yardımı yapıldı! 

Ceyhan Polipropilen Üretim Tesisi temel atma ve Adana'da yapımı tamamlanan projelerin toplu açılış töreninde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Adana'da kentsel dönüşüm çalışmaları dahilinde yapılan kira yardımları açıklamalarda bulundu. 

Reysaş GYO Adana'daki deposunu 6.5 milyon TL'ye kiraya verdi!

Reysaş GYO'nun Adana Sarıçam'daki 22 bin 495 metrekare deponun 10 bin 975 metrekare depolama alanı "Crown Bevcan'a 31 Aralık 2022 tarihine kadar, 6 milyon 500 bin TL'ye kiraya verildi. 

Reysaş GYO'nun Adana'daki deposu 283 bin 200 TL'ye kiraya verildi!

Reysaş GYO'nun portföyünde bulunan Adana İli Sarıçam İlçesi'nde bulunan 18 bin 199 metrekare arsa üzerinde bulunan 10 bin 790 metrekare deponun 3 bin 600 metrekare depolama alanı 6 ayda 283 bin 200 TL'ye kiraya verildi. 

Reysaş GYO Adana'daki deposunu 15 bin TL'ye kiraya verdi!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Adana ili Seyhan ilçesi Sarıhamzalı Mahallesi 12249 Ada 5 Parsel üzerindeki 3 bin 770 metrekarelik deponun 360 metrekarelik depolama alanı 1 seneliğine kiraladı...

Tarsus'ta 19.1 milyon TL'ye icradan satılık tesis!

Tarsus İcra Dairesi, hububat işleme ve depolama tesisi 19 milyon 179 bin 37 TL'ye satılıyor. Gayrimenkulün ihalesi Ağustos 2020 günü gerçekleşecek.

Reysaş GYO  Adana'daki deposunu 420 bin TL'ye kiraya verdi!

Reysaş GYO, Adana İli Sarıçam İlçesi Suluca Mahallesi 622 Ada 4 Parsel üzerindeki 18 bin 199 metrekarelik arsa üzerinde bulunan 9 bin 954 metrekare deposunun 3 bin 600 metrekarelik depolama alanını "Altın Ateş Kimya A.Ş."ye 420 bin TL'ye kiraya verdi.

Tarsus'ta 19.2 milyon TL'ye icradan satılık hububat işleme ve depolama tesisi!

Tarsus İcra Dairesi, Mersin ili, Tarsus ilçesi, Kanberhüyüğü Mahallsi, 589 parselde bulunan 25 bin 263 metrekarelik hububat işleme ve depolama tesisini 19 milyon 176 bin 37 TL'ye icradan satıyor...

Adana Yüreğir'de acele kamulaştırma!

Adana'da eğitim tesisi yapılması kapsamında bazı taşınmazlar için acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Reysaş GYO Adana'daki deposunu 100 bin TL'ye kiraya verdi!

Reysaş GYO'nun Adana İli Seyhan İlçesi Sarıhamzalı Mahallesi'nde yer alan deposunun 1.360 metrekarelik depolama alanı "Günaydın Hayvancılık Tavukçuluk Gıda Tarım Yemek Nakliye İnşaat Sanayi ve Ticaret Ltd.Şti."ye 1 seneliğine kiraya verildi...

adana depolama tesisi Haberi

adana depolama tesisi


Türkiye'nin akaryakıt tüketiminin yüzde 40'ının gerçekleştiği Güneydoğu, Doğu Anadolu, İç Anadolu ve Akdeniz bölgelerinin akaryakıt ihtiyacını karşılamak amacıyla Starpet Garzan Akaryakıt Dağıtım Pazarlama A.Ş. tarafından Adana'nın Yumurtalık ilçesinde Depolama Tesisi ve Deniz Terminali Projesi'nin hayata geçirilmesi için çalışmalar başlatıldı.


Starpet Proje ve Yatırım Koordinatörü Ali Balta, Batman, Mersin, Kocaeli (İzmit) ve Kırıkkale Bölge Müdürlükleri, dolum ve depolama tesisleri, madeni yağ fabrikası ile Türkiye'deki yaygın bayi ağına hizmet verdiklerini, depolama tesislerini de arttırmaya yönelik yatırımlar yaptıklarını söyledi. Bu proje ile bölgenin akaryakıt ihtiyacına cevap verilmesi amaçlandığını vurgulayan Balta, "Kurulması planlanan tesis, 100 bin metrekare alan üzerine inşa edilecek olup toplam depolama kapasitesi 199 bin 300 metreküp olan 33 tanktan meydana gelecek. Depolama tesisine getirilecek olan akaryakıt deniz yoluyla büyük tonajlı deniz...