02 / 05 / 2024

Adana Devlet Hastanesinde son durum

Adana Devlet Hastanesinde son durum

Sağlık Bakanı Recep Akdağ, ''Şu anda içinde bulunduğumuz komplekste 6 hastane var. İnşallah gelecek sene bu Cumhurbaşkanımızın adeta rüya projelerinden olan, bu hastanelerden birini de Adana'da vatandaşımızın hizmetine sokacağız.''dedi.

Devlet Hastanesinde çalışmak isteyenler bakın hangi kadrolarda alım yapılacak!

İş arayanların gözü şehir hastanelerinde! İlkokul mezunu olanlar KPSS şartı olmadan başvuru yapabilecek. 30 farklı branşta personel alımı yapılacak ve şehir hastanelerinde yeni görevler verilecek. 

Resmi tatillerde çalışanlar dikkat! Yargıtay’dan emsal niteliğinde karar! Kıdem tazminatı hesabı baştan sona değişiyor!

Bursa'da, taşeron firma bünyesinde çalıştığı devlet hastanesinde 18 sene süresince yıllık izin kullanmayan işçiye Yargıtay'dan kötü haber geldi. Yüksek Mahkeme, bir çalışanın 18 senede yalnızca 26 gün izin kullanmasının hayatın olağan akışına aykırı olduğunu belirtti.

18.5 milyar liralık devlet desteği! İzmir, Adana, Kocaeli ve Sakarya'da yapılacak

Adana, İzmir, Kocaeli ve Sakarya'da yapılacak olan üretim tesisi yatırımlarına proje bazlı devlet desteği verilecek. Destek alacak yatırımlar arasında Toyota hibrit otomobil ve batarya üretimi de var. Destek kararı Resmi Gazete’de yayımlandı.

Milyonlarca kişiye şok! Özel hastanelerde yüzde 40 zam bombası! SGK sisteminden ayrılıyorlar!

SGK'nın, özel hastaneleri tüm branşlarda anlaşmaya zorlamasıyla, bazı özel hastaneler SGK sistemi dışında kaldı. Devlet hastanesinde randevu bulamayan hastalar, özel hastanelerde fahiş rakamlarla karşılaşıyor. Şimdi de yüzde 40 zam gündeme geldi. İşte ayrıntılar...

Devlet hastanesinde çalışmak isteyenlere fırsat doğdu! İşte başvuru detayları!

Devlet hastanesinde çalışmak isteyenler bu fırsatı kaçırmasın! İşte merak edilen detaylar!

DSİ Adana'da gayrimenkul satıyor! İhalesi 5 Temmuz'da!

Devlet Su İşleri 6. Bölge Müdürlüğü, Adana Seyhan'da yer alan iki adet gayrimenkulü satışa çıkardı. İşte 5 Temmuz 2022 tarihinde gerçekleştirilecek olan ihale detayları...

Adana Güney Yüreğir Devlet Hastanesi ihalesi 26 Kasım'da!

Adana'da inşa edilecek olan Yüreğir Devlet Hastanesi’nin ihalesi 26 Kasım'da gerçekleşecek. 

Adana Yüreğir'deki atıl araziler ne olacak?

Adana Yüreğir Devlet Hastanesi'nin yanındaki büyük boş arazi güvenlik ve pislik tehdidi oluşturuyor. Peki bu arazi ne olacak?

Bursa Ali Osman Sönmez Devlet Hastanesi'nin inşaatı yeniden başladı!

Bursa'da inşasına başlanan fakat yüklenici firma ile yapılan sözleşmenin tasfiye edilmesi nedeniyle duran Ali Osman Sönmez Devlet Hastanesinde inşaat çalışmaları yeniden başladı. 

Bursa'da beton dökümü sırasında inşaat kalıbı çöktü: 4 yaralı!

Bursa'da bir inşaatta beton döküm işlemi sırasında kalıp çöktü. Meydana gelen kaza sonucunda 4 işçi yaralanarak İnegöl Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı.

Devlet Bahçeli Köprüsü Eylül'de ihaleye çıkıyor!

30 Mart 2016'da temeli atılan fakat üçte biri yapılabilen MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin adını taşıyan Adana’daki köprü için yeni bir adım atıldı. Karayolları Eylül'de köprü için ihaleye çıkacak...

Devlet Bahçeli Köprüsü inşaatı 4 yılda tamamlanamadı!

Temeli 30 Mart 2016'da atılan fakat aradan geçen 4 senede sadece üçte biri tamamlanabilen Adana'daki Devlet Bahçeli Köprüsü için, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, destek beklediklerini belirtti...

Adana Güney Seyhan Devlet Hastanesi inşaatı başladı!

Adana Güney Seyhan Devlet Hastanesi’nin inşaatı başladı. Mahmut Demirtaş, hastanenin faaliyete geçmesi için çalışmaların hızlı bir şekilde devam ettiğini açıkladı.

Adana Devlet Hastanesinde son durum Haberi

Adana Devlet Hastanesinde son durum

Sağlık Bakanı Recep Akdağ, "Türkiye bir taraftan diplomatik görüşmelerini yaparken bir taraftan da kendi sınır güvenliği ve vatandaşının güvenliği için gerekenleri yapmaya devam edecek." dedi.


Bakan Akdağ, kentte yapımı devam eden şehir hastanesi inşaatında incelemelerde bulunup, firma yetkililerinin sunumu eşliğinde çalışmalar hakkında bilgi aldı.


Akdağ, burada gazetecilere yaptığı açıklamada, kamu özel ortaklığıyla yapılan hastane inşaatına ilişkin son durumu yerinde gördüklerini bildirdi.


Hastanede hazırlanan örnek odalara baktıklarına değinen Akdağ, "Bu ziyaretler mevcut projenin ince ayarlarının yapılması için fırsat teşkil ediyor. Bu hastaneler devletle özel sektörün iş birliği ile yapılıyor. Sonuçta işin patronu Sağlık Bakanlığı ama işin ağır yükünü özel sektöre bırakıyoruz. Belki 15 sene içerisinde 20 sene içerisinde vatandaşın hizmetine sokacağımız yeni hastaneleri bir kaç yıl içinde halkımızın hizmetine sokmuş olacağız." dedi.


Akdağ, Adana'daki...