10 / 05 / 2024

Adana Forum AVMnin imar planı

Adana Forum AVMnin imar planı

Adana'da gündeme geldiği günden bu yana tartışma konusu olan Forum AVM'nin binlik imar planı, MHP'li Büyükşehir Belediye Meclis Üyelerinin oy çokluğuyla kabul edildi.

Adana Forum AVM'nin imar düzenlemesi iptal edildi!

Adana Büyükşehir Belediyesi yılan hikayesine dönen Forum AVM'yle ilgili imar düzenlemesini İçişleri Bakanlığının soruşturma açılması izni vermesi üzerine iptal etti. Büyükşehir Belediye Meclis üyeleri soruşturma geçirmemek için son imar düzenlemesini iptal etti.

Adana Kentsel Dönüşümde Hukuksal Süreç paneli düzenlendi!

Adana Barosu ve İnşaat Mühendisler Odası (İMO)Adana Şubesi nin ortaklaşa düzenlediği "Kentsel Dönüşümde Barınma Hakkı ve Hukuksal Süreç" başlıklı Panel ve Forum yapıldı.

Adana Carrefoursa ve Forum AVM arsalarına imar değişikliği!

Adana Büyükşehir Belediye Meclisi’ bugün kamuoyunda tartışmalara neden olan Carrefoursa ve Forum AVM ile ilgili imar değişiklikleri oylandı. Kararın CHP'lilerin olmadığı günde alınması tartışma yarattı

Adana Forum AVM imarı kapsamlı incelenecek!

Önce İdare Mahkemesi yürütmeyi durdurdu, dün de Meclis imar düzenlemesini geniş kapsamlı incelenmesi için komisyona iade etti.

Forum Adana AVM'nin yürütmesi durduruldu!

Adana 1. İdare Mahkemesi, Büyükşehir Belediyesi’nin Forum arazisi ile aldığı 1/5000’lik nazım imar planı değişikliği kararıyla ilgili yürütmenin durdurulmasına karar verdi.

Adana Forum Alışveriş Merkezi'nin binlik imar planı kabul edildi!

Adana'da gündeme geldiği günden bu yana tartışma konusu olan Forum AVM'nin binlik imar planı, MHP'li Büyükşehir Belediye Meclis Üyelerinin oy çokluğuyla kabul edildi.

Adana Forum AVM'nin imar planı kabul edildi!

Adana’da gündeme geldiği günden bu yana tartışma konusu olan Forum AVM’nin binlik imar planı, MHP’li Büyükşehir Belediye Meclis Üyelerinin oy çokluğuyla kabul edildi.

Adana Forum AVM kararı Meclis'ten geçti!

Adana Büyükşehir Belediyesi meclisinin bugün yapılan oturumuna Forum AVM oylaması damgasını vurdu. MHP'li meclis üyeleri, Forum AVM teklifine ret oyu veren CHP'lilere misilleme yaparak Çukurova Belediyesi'nin teklifine ret oyu kullandı.

Adana Forum AVM için ruhsat tartışması yaşandı!

Çukurova Belediyesi'nin verdiği AVM inşaatı ruhsatını yargı kararıyla durduran Murat Çelik, eski başkanın bu kararı, meclisi by - pass edip bürokratik manevralar ile aldığını savundu.

Home Store, Kayseri Forum AVM ve Adana'da mağaza açtı!

Türkiye"nin kadın giyim markalarından Home Store, 2012"ye yepyeni 2 mağaza ile merhaba diyor. Kayseri Forum AVM ve Adana"da açılışı yapılan yeni mağazalar ile Home Store"un mağaza sayısı 17"ye yükselmiş oldu

Adana'da konut fiyatları düşüyor, arsa fiyatları yükseliyor!

Adana Ticaret Odası Gayrimenkul sektörü meclis üyesi Yasin Işık, 3 yıl öncesinin fiyatlarıyla konut sattıklarını bildirdi

Adana'ya 7 milyon liralık Cemevi yapılacak!

Adana Cemevinin, Sabancı Merkez Camisinden sonra kentin anıtsal nitelikteki ikinci sembol yapısı olacağı bildirildi

Adana'da 3 köprülü kavşağın yapımına başlandı!

Adana'da kent içi ulaşımı rahatlatmayı amaçlayan 3 köprülü kavşağın yapımına başlandı

Adana Forum AVMnin imar planı Haberi

Adana Forum AVMnin imar planı

Adana Büyükşehir Belediyesi Meclisi Mayıs ayı dördüncü oturumu Başkanvekili Ramazan Akyürek başkanlığında yapıldı. Meclis toplantısına, Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar ve Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan gelmedi.

MHP'li Meclis üyeleri Salih Gökçe ve Nazım Aldırmaz mazeret bildirerek oturuma katılmadı.

Toplam 15 maddenin ele alındığı oturumda 4. madde olan Forum AVM'nin Çukurova ilçesi Huzurevleri Mahallesi 7180 Ada, 4 no'lu parselde hazırlanan 1/1000 ölçekli uygulama imar değişikliğine ait komisyon raporu MHP'li üyelerin oylarıyla oy çokluğuyla kabil edildi. Ret oyu veren Grup Sözcüsü Ulaş Çetinkaya hariç CHP'li meclis üyeleri çekimser kaldı, AK Parti meclis üyeleri de ret oyu...