08 / 05 / 2024

Adana Göller Yaylası içme suyu projesi

Adana Göller Yaylası içme suyu projesi

ADANA Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi'nin dev yatınmı Göller Yaylası İçme Suyu Projesi'nin Temel Atma Töreni Kozan'da hallan yoğun ilgisi ile gerçekleştirildi.

Hp Spa Wellness Havuz İnşaat Mimarlık Mühendislik Kimya İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Hp Spa Wellness Havuz İnşaat Mimarlık Mühendislik Kimya İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. bugün Beylikdüzü'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Güller Akarçay tarafından kuruldu.

Kahramanmaraş ve Adana peş peşe sallandı! Prof. Dr. Naci Görür'den son dakika uyarısı geldi! 

Kahramanmaraş'ta 3.8 büyüklüğünde ve Adana'da ise 4.8 büyüklüğünde meydana gelen depremlerin ardından konuşan yer bilimci Naci Görür "Dikkatli olmak gerekir" dedi.

SSK, BağKur ve Emekli Sandığı emeklilerine 2023 için son dakika ikramiye müjdesi! Bu tarihi duyanın yüzünde güller açtı

SSK, BağKur ve Emekli Sandığı emeklilerine 2023 için son dakika ikramiye müjdesi... Bu tarihi duyanın yüzünde güller açtı... Hemen bakın...

Naci Görür uyarısını yineledi: Adana ve Kıbrıs’a dikkat!

Yer bilimci Prof. Dr. Naci Görür, Hatay'da meydana gelen 6.4 ve 5.8 büyüklüğündeki depremlerden sonra önemli açıklamalar yaptı. Bu depremin beklendiğini dile getiren Naci Görür, Adana ve Kıbrıs’ta da dikkatli olunması gerektiğini söyledi.

Naci Görür peş peşe açıkladı: İstanbul depremi büyük ölçüde yakınlaştı! Bingöl, Karlıova, Hatay ve Adana'ya da dikkat!

Deprem uzmanı Naci Görür peş peşe açıkladı! İstanbul depremi büyük ölçüde yakınlaştı! Bingöl, Karlıova, Hatay ve Adana'ya da dikkat!

Öz Açış Alt Yapı İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Açış Alt Yapı İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Güller Açış tarafından kuruldu.

Emeklilere 2023 için son dakika ara zam müjdesi geldi! Bir bir açıklanan bu zamları duyanın yüzünde resmen güller açtı!

Emeklilere 2023 için son dakika ara zam müjdesi geldi... Bir bir açıklanan bu zamları duyanın yüzünde resmen güller açtı... Hemen bakın...

TOKİ beşinci etap il il kuraları gün gün çekilecek! 7-13 Ocak Ankara, Adana, Kahramanmaraş çekilişi peş peşe yapılacak!

TOKİ sosyal konut projesinin kura çekilişi tüm hızıyla devam ediyor. TOKİ beşinci etap il il kuraları gün gün çekilecek. Bu kapsamda Ankara, Adana, Kahramanmaraş çekilişi peş peşe yapılacak. İşte detaylar...

Öz Açış Alt Yapı İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Açış Alt Yapı İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Güller Açış tarafından kuruldu.

Gönüller Pazarlama Metal İnşaat Promosyon Makina Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gönüller Pazarlama Metal İnşaat Promosyon Makina Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Emirkan Karabaş tarafından kuruldu.

Mersin'den yola çıkan dev reaktör Adana'ya 4 günde ulaşacak

İspanya'nın Bilbao Limanı'ndan yüklenip Mersin Uluslararası Limanı'na indirilen, elyaf ve polyester ham maddesi üretiminde kullanılacak 30 metre uzunluğuna 8,5 metre yüksekliğine sahip reaktörün kara yoluyla 4 günde Adana'ya ulaştırılması planlanıyor.

Göller Gayrimenkul Emlak Tanıtım Ve Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Göller Gayrimenkul Emlak Tanıtım Ve Pazarlama Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta Mert Evdedurmaz tarafından kuruldu.

Emeklilikte yaşa takılanlar için yeni formüller gündemde!

Emeklilikte yaşa takılanlar (EYT) prim gün sayısı eksik olanlara 3600 günden kısmi emeklilik ve borçlanma hakkı veriliyor. Peki, primi az olanlar için hangi formüller masaya yatırıldı? EYT'li maaşları nasıl hesaplanacak? İşte EYT maaş hesaplaması hakkında tüm merak edilenler..

Adana Göller Yaylası içme suyu projesi Haberi

Adana Göller Yaylası içme suyu projesi

Adana Büyükşehir Belediye Başkam Hüseyin Sözlü, Adana Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Rahmi Pekar, Kozan Belediye Başkam Musa Öztürk, Saimbeyli Belediye Başkam M. Şahin Gökçe, Belediye Meclis Üyeleri, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Şaban Acar, Genel Sekreter Yardımcısı Halil Avşar, ASKİ Genel Müdür Yardımcısı Yüksel Duma, Daire Başkanlan, muhtarlar, ASKİ personelleri ve vatandaşlann katılımıyla gerçekleştirilen törende projenin detayları hakkında bilgi verildi.


"SUSUZ BÖLGE KALMAYACAK" 

ASKİ Genel Müdürü Rahmi Pekar, "Şehrimiz sıcağı şiddetli bir şekilde hissediyor. Bu sebeple de yayla kültürümüz gelişmiş. Yayla turizminin en çok geliştiği yerlerin başmda da Göller Yaylası geliyor. Ne yazık ki burada yıllardır çekilen bir su sıkıntısı var. Vatandaşlarımız tankerlerle su taşıyarak yahut biriken karları eriterek su ihtiyaçlarım karşılıyordu. Bizim geniş çaplı çalışmamız sayesinde burada bundan soma...