25 / 07 / 2024

Adana halk duyurusu

Adana halk duyurusu

Astoria İç ve Dış Ticaret A.Ş tarafından; Astoria İthal Kömüre dayalı Termik Santral projesi için 8 Ocak 2015 günü saat 14:00'de halkın katılım toplantısı düzenlenecek.

Adana Twins Life projesi tanıtıldı!

Halk Yapı İnşaat yeni projesini Adana'da inşa ediyor. Firmanın 13. projesi Twins Life'ın lasmanı gerçekleşti. Proje, 2 tip lüks daireden meydana geliyor.

Adana Belediyesi'nden sitelere yol yatırımı!

Adana Büyükşehir Belediyesi,Mobilyacılar Sitesi, Metal Sanayi Sitesi ve Nakliyeciler Sitesi ile halk komplekslerine yol yatırımı gerçekleştirdi.

Adana Büyükşehir'den Seyhan'a cami!

Seyhan ilçesi Gölbaşı Mahallesi sakinleri ve Adana Büyükşehir Belediyesi, birlikte cami inşa ediyor. Daha önce temeli atılan ve duvarları için kalıp çakılmaya başlanan caminin inşaatında incelemelerde bulunan Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, bölge halkıyla da sohbet etti.

Adana Ceyhan halkı parklarını geri kazandı!

Adana Ceyhan’da halkın kullanımına açık olan ve 10 dönümden büyük olduğu için yasal mevzuat gereği Büyükşehir Belediyesi’ne devri mahkeme kararıyla gerçekleşen 4 park mahkeme kararıyla geri alındı.

Adana'ya yarı olimpik yüzme havuzu!

Adana Büyükşehir Belediyesi, yarı olimpik havuzu hizmete hazır hale getirdi. Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, “Halkımızın sağlığı için fedakarlıktan kaçınmıyoruz.” dedi

Adana Kent ve Kentli Hakları Paneli 21 Mayıs'ta!

TMMOB Mimarlar Odası Adana Şube Başkanı Ozan Tüzün son günlerde gündeme oturan Kentsel Dönüşüm furyasında halkın daha bilinçli olması için "Kentli Hakları" paneli düzenliyor. Panel, 21 Mayıs 2016 Cumartesi Günü Saat 13.00'te gerçekleşecek.

Adana'da inşa edilen Jurassic Park'a dava açıldı!

ADANA'da '100'üncü Yıl Mahallesi Doğal Parkı Koruma Halk Girişimi' üyeleri, merkez Çukurova Belediyesi tarafından Doğal Park'ın bir bölümüne yapılan Jurassic Park'ın hukuksuz olduğunu öne sürerek, 2. İdare Mahkemesi'ne dava açtı.

Adana Kışla Mahallesi'nde dönüşüm istenmiyor!

Adana Kışla Mahallesi'nde Otoban girişi yapılacak Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında Adana Büyükşehir Belediyesi, mahalle sakinlerine evlerini boşaltmaları için tebligat gönderdi. Yıkım kararı karşısında halk dönüşümü istemediğini belirtti.

Adana Kentsel Dönüşüm Zirvesi 24 Mart'ta yapılacak!

Adana Kent Konseyi Genel Sekreteri Ekrem Aslan, “Kentsel Dönüşüm Zirvesi”nin 24 Mart 2016 tarihinde gerçekleştirileceğini belirtti. Aslan, zirveden çıkacak sonucun kentimiz ile halkın lehinde oluşacağına inandığını söyledi.

Hüseyin Sözlü: Adana'da tarlalar imara açılmamalı!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, "Adana’da, Ceyhan’da bırakıp geldiğimiz imar düzeni gibi disiplinli, halkın memnun olduğu, güven veren imar düzenlemeleri olacak. Tarlalarda imar düzenlemeleri yaparak ranta teslim olmamak lazım." dedi.

TOKİ Adana Seyhan Barış Mahallesi 1. Etap başvuruları bugün sona erecek!

TOKİ Adana Seyhan Barış Mahallesi 1. Etap başvuruları bugün sona erecek. Daire fiyatları 198 bin 73 TL'den başlangıç gösteren projede satış işlemleri Türkiye Halk Bankası A.Ş aracılığıyla yürütülüyor.

Adana Tufanbeyli kapalı semt pazarı ne zaman açılacak?

Adana'nın Tufanbeyli ilçesinde yapımı devam eden kapalı semt pazarı kış gelmeden bitirilerek halkın hizmetine sunulacak. Yaklaşık 2 bin 400 metrekare alana kurulan semt pazarında sosyal tesisler de bulunuyor.

TOKİ Adana Seyhan Barış Mahallesi başvuruları yarın başlıyor!

TOKİ Adana Seyhan Barış Mahallesi başvuruları yarın başlıyor. Aylık 1.043 TL taksitle konut sahibi olunabilen projede satış işlemleri Türkiye Halk Bankası A.Ş. aracılığıyla yürütülüyor.

Adana halk duyurusu Haberi

Adana halk duyurusu

Astoria İç ve Dış Ticaret A.Ş tarafından; Adana ili, Ceyhan ilçesi, Sarımazı Beldesi'nde ''Astoria İthal Kömüre dayalı Termik Santral ve Kül depolama alanı'' projesinin yapılması planlanmaktadır. Söz konusu faaliyet için Çevresel Etki Değerlendirmesi Yönetmeliğinin 9. Maddesi gereğince aşağıda belirtilen tarih ve saatte faaliyetle ilgili halkı bilgilendirmek, görüş ve önerilerini almak amacıyla "Halkın Katılımı Toplantısı" yapılacaktır.


Toplantı Yeri: İncirli İlköğretim Okulu

Toplantı Saati: 14:00

Toplantı Tarihi:08/01/2015

Proje Sahibi: Astoria İç ve Dış Ticaret...