18 / 05 / 2024

adana imarlı arsa sıkıntısı

adana imarlı arsa sıkıntısı

Türkiye'de daire fiyatlarının en çok arttığı il olarak gösterilen Adana'daki tırmanışın sebebi imarlı arsa sıkıntısı olarak gösterildi.

Arsa almak isteyenlere müjde! Ankara ve Adana'da imarlı 13 arsa satılacak!

Ankara ve Adana'da yer alan 13 arsa için satış ihalesi düzenleniyor. İmarlı arsaların satış ihaleleri 21 Mart tarihinde gerçekleştirilecek.

4 ildeki 13 adet turizm imarlı arazi 373.2 milyon TL'ye satılıyor!

TOKİ, Adana, Aydın, Bursa ve İzmir'de yer alan 13 adet turizm imarlı araziyi 373.2 milyon TL toplam bedelle satıyor. İşte ayrıntılar... 

Belediye ticaret ve konut imarlı 10 arsa satacak!

Adana İli Yüreğir Belediye Başkanlığı, Adana Yüreğir'de yer alan 10 adet arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsalar ticaret ve konut alanı imarlı olarak belirtildi.

Belediye ticaret ve konut imarlı arsa satacak! Yatırımcılar dikkat!

Adana İli Yüreğir Belediye Başkanlığı, Adana Yüreğir Köprülü Mahallesi'nde yer alan arsayı satışa çıkardı. Ticaret ve konut imarlı arsanın satış ihalesi 15 Mart 2023 tarihinde yapılacak.

O ilde ticaret ve konut imarlı arsa satılacak! İmarlı arsa arayanlar dikkat!

Adana İli Yüreğir Belediye Başkanlığı, Adana Yüreğir Köprülü'de yer alan ticaret ve konut imarlı arsayı satışa çıkardı.

Arsa almak isteyenler dikkat! Adana'da konut imarlı arsa satılacak!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü tarafından yayımlanan Ekim ayı ihale ilanları arasında Adana Pozantı ilçesindeki konut imarlı arsa da dikkat çekiyor. 

Çukurova Belediyesi'nden imarlı arsa fırsatı! Resmi Gazete'de yayımlandı!

Adana İli Çukurova Belediye Başkanlığı, Adana Çukurova Kurttepe'de yer alan imarlı arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 8 Haziran 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Adana Seyhan'da 3.2 milyon liraya satılık arsa!

Adana DSİ 6. Bölge Müdürlüğü Seyhan'da bulunan konut alanı imarlı arsasını satıyor. İhale 16 Mayıs'ta yapılacak..

Adana'daki dönüşümle imarlı sanayi alanları çoğalacak!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü Adana'daki projeleri, yatırımları ve hizmetleri anlattı. Sözlü, kentsel dönüşümün Adana sanayi için gerekli olduğunu belirtti.

Adana'da inşaat sektörünün önü açılmalı!

Adana Emlakçılar ve İnşaatçılar Esnaf Odaları, şehirde imarlı arsa sıkıntısı yüzünden inşaat sektörünün kapalı olduğunu belirterek, yetkilileri çözüm üretmeye çağırdılar.

Adana'da imarlı arsa bulunmuyor!

Emlakçılar Esnaf Odası Başkanı Rabia Ülkü Uçar, inşaat sektöründe yaşanan imar sorununa değinerek "Adana’da en büyük sıkıntımız, imarın kapalı olması. Belediyeler bu konuda imarı açarak çözüm üretmeli" dedi.

Adana'daki imarlı arsa sıkıntısı konut fiyatlarını artırdı!

Türkiye'de daire fiyatlarının en çok arttığı il olarak gösterilen Adana'daki tırmanışın sebebi imarlı arsa sıkıntısı olarak gösterildi.

Adana'da imarlı arsa sorunu konut fiyatlarını arttırdı!

Gayrimenkul sektörü kuruluşlarının araştırmasında Türkiye'de daire fiyatlarının en çok arttığı il olarak gösterilen Adana'da bu tırmanışın imarlı arsa sıkıntısından kaynaklandığı bildirildi.

adana imarlı arsa sıkıntısı Haberi

adana imarlı arsa sıkıntısı

Türkiye'de daire fiyatlarının en çok arttığı il olarak gösterilen Adana'daki tırmanışın sebebi imarlı arsa sıkıntısı olarak gösterildi. 


Gayrimenkul sektörü kuruluşlarının araştırmasında Türkiye'de daire fiyatlarının en çok arttığı il olarak gösterilen Adana'da bu tırmanışın imarlı arsa sıkıntısından kaynaklandığı bildirildi. Adana merkezli köklü inşaat firması Kulak İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı veAdana Ticaret Odası Meclis Başkanı Tarkan Kulak, "İmarlı arsa sıkıntısı fiyatları yükseğe doğru tetikliyor. İmara kapalı arsaların açılması bu sıkıntıyı ortadan kaldırır, fiyatları düşürür." dedi. 


"MÜTEAHHİTLER YENİ ARSA BEKLİYOR"


Tarkan Kulak, Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği'nin (GYODER) açıkladığı raporda Türkiye'de yüzde 2.15 ile konut fiyatlarının en çok arttığı il olarak gösterdiği Adana'da müteahhitlerin, yerel yönetimlerden yeni konut arsa üretmeleri beklentisi içinde olduğunu söyledi. Tarkan Kulak, konut fiyatlarını arttıran en önemli girdinin arsa maliyetleri...