02 / 05 / 2024

adana iş yeri ihale

adana iş yeri ihale

Adana-Doğu (II. Etap) Küçük Sanayi Sitesine ait 48 iş yeri yapım işi ihale edilecek

Sakarya ve Adana'da taksitle 27 adet iş yeri ve konut satılıyor! 

Belediyeler, Sakarya ve Adana illerinde yer alan 27 adet iş yeri ve konutu taksitle satıyor. Peki satışı yapılacak iş yeri ve konutların fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

O ilde belediye tarafından 22 adet taşınmaz (iş yeri, arsa, büfe) 3 seneliğine kiraya verilecek!

Kozan Belediye Başkanlığı tarafından Adana ili, Kozan ilçesinde yer alan iş yeri, arsa, büfe vasıflı 22 adet taşınmaz kiraya verilecek.

Adana Seyhan Belediyesi'nden büyük fırsat! 9 adet iş yeri kiraya verilecek!

Adana Seyhan Belediyesi'nden kaçırılmayacak fırsat. 9 adet taşınmaz iş yeri 3 yıl süreliğine kiraya verilecek.

Adana Doğu Küçük Sanayi Sitesi'nde 58 adet iş yeri yaptırılacak!

Adana Doğu Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı, Adana Doğu Küçük Sanayi Sitesi'nde iş yeri yapım işi ihalesi düzenliyor.

AKAMDER Adanalı esnafa iş yeri ve konut temin edecek!

ADANA Kamu Müteahhitleri Derneği (AKAMDER), Adana'da faaliyet gösteren esnaflara yönelik iş yeri ve konut temini için çalışmalara başladı. 

Adana Seyhan'da 4.3 milyon TL'ye icradan satılık iş yeri!

Adana İli, Seyhan İlçesi, Kuruköprü Mahallesi, Abacıoğlu Mevkii'nde yer alan iş yeri vasıflı gayrimenkul 4 milyon 352 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Hüseyin Sözlü'den Hurdacı esnafına iş yeri sözü!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, hurdacı esnafının projelendirmesi devam eden Temsa Fabrikası civarındaki Adana Seyhan Büyük Sanayi Sitesi’nde yeni işyeri sahibi olması için kolaylık sağlama sözü verdi

Adana'ya 4 bin 80 ev ve 317 iş yeri yapılacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığının onay verdiği Adana'da çoğu imarsız olan Barbaros ve Bey mahallelerindeki gecekonduların yerine Başbakanlık Toplu Konut İdaresi'nce 4 bin 80 ev ve 317 iş yeri yapılacak.

Adana Gülnarlılar Sitesi'nde 2.5 milyon TL'ye 2 işyeri!

Adana Seyhan Gülnarlılar Sitesi'nde bulunan 2 işyeri, Adana 6. İcra Dairesi tarafından 17 Haziran 2015 günü saat 11:00 ile 11:30 arası ihale ediliyor.

Adana Kozan'da 1 milyon 136 bin 423 TL'ye satılık depo ve işyeri!

Adana İli Kozan İlçesi'nde yer alan 4.420 metrekare yüzölçümüne sahip olan depo ve işyeri Kozan İcra Dairesi tarafından 16 Aralık 2014 günü saat 10:00 ile 10:10 arası ihale ediliyor.

TOKİ müzayede ile konut ve işyeri satacak!

TOKİ, aralarında Afyon, Ankara, İstanbul, İzmir, Bursa, Adana, Malatya, Gaziantep ve Diyarbakır gibi büyükşehirlerin de bulunduğu 35 ilde, 137'si iş yeri, 45'i konut 182 taşınmazı açık artırmayla satışa çıkarıyor.

Adana Yüreğir'de 14 bin 66 konut ve 2 bin 364 işyeri yenilenecek!

Adana'nın merkez Yüreğir ilçesi'nde kentsel dönüşüm alanı ilan edilen 9 mahallede 14 bin 66 konut ve 2 bin 364 işyeri yapılacak. Kentsel dönüşüm kapsamında Kışla, Başak ve Karacaoğlan mahallelerine öncelik verildi.

TOKİ'den 240 ay vadeyle işyeri!

TOKİ, aralarında Ankara, İstanbul, İzmir, Bursa, Adana, Malatya, Gaziantep ve Diyarbakır gibi büyükşehirlerin de bulunduğu 33 ilde, 144'ü işyeri 36'sı konut olmak üzere 180 taşınmazı, 240 aya varan vadelerle satışa çıkarıyor.

adana iş yeri ihale Haberi

adana iş yeri ihale

Adana-Doğu (II. Etap) Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığından:

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığının kredi desteği ile Yapı Kooperatifi Başkanlığımızın sorumluluğu altında yapılacak olan Adana-Doğu (II. Etap) Küçük Sanayi Sitesine ait 48 işyeri yapım işi, birim fiyat esası ve birim fiyatların her biri için geçerli olmak üzere işin tümüne indirim verilmek suretiyle, kapalı zarf teklif alma usulü ile ihale edilecektir.

1 - İdarenin Adresi:  Adana Hacı Sabancı OSB otoban Giriş Çıkışı Batısı Sarıçam/ADANA

2 - İhale konusu yapım işinin

a) Niteliği, türü ve miktarı:  48 adet işyeri yapım işi

b) Yapılacağı yer:  ADANA

c) İşe başlama tarihi:  Sözleşmenin noterce tescil edildiği günden itibaren en geç 5 (Beş) gün içinde yer teslimi yapılarak işe başlanacaktır.

d) İşin süresi:  31/10/2014 tarihine kadar tamamlanacaktır

e) Keşif Bedeli (2012 B.F. ile):...