05 / 05 / 2024

adana kapanan iş yerleri 

adana kapanan iş yerleri 

Adana'da İncirlik Hava Üssü‘nün yer aldığı İncirlik Mahallesi'nde yabancı askerlere eşya satan esnaf, ABD'nin güvenlik yasakları nedeniyle iş yapamıyor. 

TOKİ Adana Seyhan projesi 29 Aralık'ta ihaleye çıkıyor! Tam 580 konutluk yeni proje geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Adana projesi için yeni ihale tarihi açıklandı. Adana Seyhan TOKİ projesinin ihalesi 29 Aralık'ta yapılacak.

8 ayda 13 bin 792 şirket kepenk indirdi!

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği verilerine göre, 2023 Ağustos'ta 1784 şirket kapandı ve böylece yılın ilk 8 ayında kapanan toplam şirket sayısı 13 bin 792 oldu. Kapanan işletmelerin 642'si toptan ve perakende ticaret, 251'i inşaat, 168'i imalat sektöründe faaliyet gösteriyordu.

TOKİ Adana projesi için yeni tarih resmen belli oldu! Seyhan'a tam 580 konutluk yeni proje geliyor!

Yatırımlarını hız kesmeden sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Adana 2023 projesi için yeni tarih resmen belli oldu. Merakla beklenen projeyle Seyhan ilçesine 580 konutluk yeni proje geliyor.

O ilde yaşayanlar dikkat! Jeolog Prof. Dr. Şener Üşümezsoy'dan korkutan tahmin:  7'lik bir deprem olabilir

Jeolog Prof. Dr. Şener Üşümezsoy, "Adana Havzası içindeki bölgelerde 7'lik bir deprem olabilir" şeklinde bir uyarıda bulundu. İşte Üşümezsoy'un o açıklamaları....

TOKİ Adana projesi için son dakika müjdesi geldi! Seyhan'a tam 580 konutluk yeni proje geliyor!

TOKİ Adana projesi için resmen son dakika müjdesi geldi. Seyhan'a tam 580 konutluk yeni proje geliyor. İşte TOKİ Seyhan projesi ile ilgili detaylar...

TOKİ'den Adanalılara 682 yeni konut müjdesi! Bu tarihi sakın kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, merakla beklenen Adana projesi için düğmeye bastı. TOKİ'nin Adana projesinde 682 konut yer alacak.

TOKİ Adana projesi için büyük müjde geldi! O ilçeye tam 341 yeni konut geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Adana projesinin ihalesini 10 Ekim 2022 tarihinde saat 11:00'de gerçekleştirecek.

Adana'da kiralık otel! Yatırımcılar dikkat!

Adana Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı, Adana Karataş'ta yer alan otel için kiralama ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 20 Haziran tarihinde gerçekleştirilecek.

TOKİ'den Adanalı'lara büyük müjde! TOKİ'den Adana'ya 523 yeni konut geliyor!

2023 yılına kadar 1 milyon 200 bin yeni konut inşa etmeyi hedefleyen Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Adana projesi için düğmeye bastı. İşte TOKİ Adana projesi detayları ve ihale tarihi...

TOKİ Çukurova'da 333 yeni konut inşa edecek!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Adana projesi için düğmeye bastı. İhalesi bugün gerçekleştirilecek olan projede 333 konut yer alacak.

Kapanan işletmelerden çağrı: Kiraya ait borç stoklarımız birikiyor!

Kapanan işletmelerde çalışan ve salgın sürecinde işsiz kalan sektör çalışanları dün 5 şehirde sokağa çıktı. Açıklamada, “Gümrük ve Ticaret Bakanlığı verilerine göre 180 bin iş yeri kapalı. Alınması gereken tüm tedbirleri alalım, işyerleri açılsın" ifadeleri kullanıldı.

TSKB GYO 2021 yılı için gayrimenkul değerleme şirketini seçti!

TSKB GYO'nun Fındıklı Bina I, Fındıklı Bina II, Tahir Han, Pendorya Alışveriş Merkezi ve Divan Adana Oteli için değerleme hizmetlerinin  Reel Gayrimenkul Değerleme A.Ş.'den alınmasına karar verdi. 

Silivri Belediyesi kapalı iş yerlerinden kira almayacak!

Silivri Belediyesi, İçişleri Bakanlığının genelgesi doğrultusunda, salgın şartları sebebiyle kira alacaklarında düzenlemeye gidiyor. Bu düzenlemeler dahilinde belediye, kapanan iş yerlerinden kira almayacak.

adana kapanan iş yerleri  Haberi

adana kapanan iş yerleri 

dana'da İncirlik Hava Üssü‘nün yer aldığı İncirlik Mahallesi'nde mahallede, daha önce günlük 3 bin dolara kadar ciro yapan 400'e yakın iş yerinin yüzde 80'inin ya kiralık ya da satılık olduğu aktarıldı. 


Milliyet'te yer alan habere göre; Merkez Sarıçam ilçesine bağlı İncirlik Mahallesi'nde hediyelik eşya, halı, spor aletleri, cezerye, aktar ve kuyumcu gibi iş yerleri bulunan esnaf, İncirlik Hava Üssü'nde görev yapan 20 binden askere, 1990’lı yıllardan itibaren satış yapmaya başladı. Ancak 2015 yılında ABD, güvenlik gerekçesiyle askerlerin üs dışına çıkışını yasaklandı. Üste, askerlerin ihtiyacını karşılayacak restoran, market, hediyelik eşya mağazaları faaliyete başladı. Bu sebeple Adana’nın ‘Küçük Amerika'sı' olarak anılan mahallede esnaf iş yapamaz oldu. Önceki yıllarda günlük 3 bin dolar civarında ciro yapan esnaf işleri durunca, iş yerlerini kapatmak...