05 / 05 / 2024

Adana Karafatma Caddesi asfalt

Adana Karafatma Caddesi asfalt

Adana’nın ulaşım projelerine hız kesmeden devam eden Adana Büyükşehir Belediyesi, asfalt çalışmalarını da kesintisiz sürdürüyor.

Adana Ali Münif Yeğenağa Caddesi açıldı!

Büyüksaat Kulesi çevresinde gerçekleştirilen restorasyon çalışmaları nedeniyle taşıt trafiğine kapatılan Ali Münif Yeğenağa Caddesi, hafif taşıt trafiğine yeniden açıldı.

Adana Karafatma Caddesi asfaltlandı!

Adana’nın ulaşım projelerine hız kesmeden devam eden Adana Büyükşehir Belediyesi, asfalt çalışmalarını da kesintisiz sürdürüyor.

Adana Kent Meydanı için ilk kazma vuruldu!

Adana'nın kanayan yarası olan Saydam Caddesi ve Obalar Caddesi'nin trafik sorununu çözecek, Balıkçılar Pazarı'na yeni bir çehre kazandıracak Adana Kent Meydanı (Barış ve Demokrasi Meydanı) için ilk kazma vuruldu.

Adana'da inşaat çalışmaları kaldırıma taştı!

Adana, Prof. Dr. Nusret Fişek Caddesi üzerinde yürütülen inşaat çalışması kaldırıma taştı. Silobas, konteynır ve trafoyla kaldırım kapatılınca yayalar yola düştü.

Adana'da kaldırıma şantiye alanı kuruldu!

Adana'da Prof. Dr. Nusret Fişek Caddesi üzerinde yürütülen inşaat çalışması kaldırıma taştı. Silobas, konteynır ve trafoyla kaldırım kapatılınca yayalar yola düştü

Adana Atatürk Caddesi'ndeki bütün dükkanlar kiralık!

Ailelerin de gitmesiyle İncirlik'te neredeyse açık dükkan kalmadı. Atatürk Caddesi'nin bir bölümünde bulunan yaklaşık 70 esnaftan sadece 3 tanesi açık. Açık olmayanların camlarında da kiralık yazıyor.

Adana'da cadde ve bulvarlarındaki kaldırım sorunları çözülmüyor!

Adana’nın en önemli cadde ve bulvarlarındaki kaldırımlar Büyükşehir’in ilgisizliğinin kurbanı oluyor. Toros Caddesi’ndeki kaldırımlar aylar süren çalışma ile yenilendi ve 2 ayda bozuldu.

Adana Seyhan'daki 5 bin dönümlük parkın imar riski!

Adana’da fuzuli caddesi ile Seyhan nehri arasındaki 5 bin dönümlük alanda yapılan Adana’nın en büyük parkının işgal ve imar uygulamaları riski ile karşı karşıya olduğu bildirildi.

Adana Havuzlubahçe'de kanalizasyon çalışmaları başladı!

Adana'nın her noktasına hizmet götürmek için durmaksızın çalışan Adana Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi, Seyhan ilçesine bağlı Havuzlubahçe Mahallesi Bahçelievler Caddesi'nde kanalizasyon inşaatı yapım işine başladı.

Adana'da İnşaat Emlak Bölge Başkanlığı'na başvuru yapıldı!

Deniz Caddesi üzerindeki 15 metrelik yolun açılması için Milli Savunma Bakanlığı İnşaat Emlak Adana Bölge Başkanlığı'na başvurarak, açılacak olan yol üzerinde jandarmaya ait bulunan bazı yapıların imar yoluna çekilmesini talep etti.

Adana ve çevresinde elektrik kesilecek!

Adana'nın Ceyhan İlçesi Büyük Kırım Mahallesi'nin İstasyon Caddesi,653,654 ve 655 No'lu Sokakları, Burhaniye Mahallesi'nin Gün Sazak ve Kaya Köker Caddelerine 8:30-15:30 saatleri arasında enerji verilemeyecektir.

Adana Abidinpaşa, Kızılay ve Cemal Gürsel Caddesi ışıklandırıldı!

Adana Abidinpaşa Caddesi, Kızılay Caddesi ve Cemal Gürsel Caddesi ışıklandırıldı. Adana Büyükşehir Belediyesi Kent Estetiği ve Kentsel Dönüşüm Daire Başkanlığı'nın çalışmaları Adana'nın görsel güzelliğini arttırıyor.

Adana'da Şeyh Cemil Nardalı Caddesi asfaltlandı!

Adana Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, Akkapı Mahallesi Şeyh Cemil Nardalı Caddesi’de asfaltlama yapan çalışanları denetledi. Zihni Aldırmaz asfalt kazıma işinde çalışan işçilere lokum ve cezerye ikram etti...

Adana Karafatma Caddesi asfalt Haberi

Adana Karafatma Caddesi asfalt


Adana’nın trafik yükünü sırtlayan projeleri peş peşe gerçekleştiren Adana Büyükşehir Belediyesi, asfalt çalışmalarını da kesintisiz sürdürüyor.


Başkan Hüseyin Sözlü’nün liderliğinde sınırlı kaynakların en doğru ve verimli şekilde hizmete dönüşmesi için seferber olan Adana Büyükşehir Belediyesi, hizmet maratonunda öncelikli olan yol çalışmalarını kesintisiz sürdürüyor. Fen İşleri Daire Başkanlığı’na bağlı Yol İşleri Şube Müdürlüğü ekipleri, son olarak merkez Seyhan İlçesi, Sümer ve Yeşilyurt mahallelerinden geçen Karafatma Caddesi’nde sıcak asfalt çalışmasını tamamlayıp, ulaşım konforunu arttırdı.

Adana’nın trafik yükünü sırtlayacak projeleri bir bir hayata geçiren Başkan Hüseyin Sözlü’nün talimatları doğrultusunda çalışma yürüten Fen İşleri Daire Başkanlığı’na bağlı Yol İşleri Müdürlüğü ekipleri, Karafatma Caddesi’nin yaklaşık bir kilometrelik bölümünde 10 metre genişliğinde asfalt kaplama yaptı. Finisherlerle gerçekleştirilen çalışmalarda güzergah boyunca 2 bin 500 ton sıcak karışıklı bitümlü...