29 / 04 / 2024

Adana'da cadde ve bulvarlarındaki kaldırım sorunları çözülmüyor!

Adana'da cadde ve bulvarlarındaki kaldırım sorunları çözülmüyor!

Adana’nın en önemli cadde ve bulvarlarındaki kaldırımlar Büyükşehir’in ilgisizliğinin kurbanı oluyor. Toros Caddesi’ndeki kaldırımlar aylar süren çalışma ile yenilendi ve 2 ayda bozuldu.



Adana Büyükşehir Belediyesi'nin kentin en önemli cadde ve bulvarlarındaki kaldırımlara karşı duyarsızlığı vatandaşların tepkisine neden oluyor. Büyükşehir, Atatürk Caddesi, Gazipaşa Bulvarı ve Toros Caddesi'ndeki bozulan kaldırımları sadece seyretmekle yetiniyor.

Büyükşehir, kendisinin neden olduğu kaldırım bozukluklarına dahi yapılan uyarılara rağmen müdahale etmiyor. SOS veren kaldırımlar Büyükşehir'in ilgisizliğinden dökülmeye devam ediyor.


KILINI KIPIRDATMIYOR

Adana'nın en hareketli bulvarlarından Gazipaşa Bulvarı'ndaki kaldırım sorunu her geçen gün büyüyor.

Büyükşehir Belediyesi aylardır bu konuda kılını dahi kıpırdatmadı ve bulvarın birçok noktasında çeşitli nedenlerle bozulup, kırılan kaldırımlar kaderine terk edildi. Düzenleme çalışmaları aylar süren bekleyişten sonra yaklaşık 2 ay önce tamamlanan Toros Caddesi'ndeki kaldırımın ise kısa sürede bozulması bu bölgede yaşayanları isyan noktasına getirdi.


HİSSEDİLEBİLİR REZALET

Atatürk Caddesi'ndeki görüntüler de Gazipaşa Bulvarı'nı aratmıyor.

Büyükşehir'in neden olduğu soruna aylar geçmesine rağmen müdahale edilmemesi tepkileri bir kat daha artırıyor.

Çevre ve görüntü kirliliğine neden olan hissedilebilir yüzeyleri düzeltmek isterken kaldırımları bozan Büyükşehir Belediyesi, aradan geçen 5 aya rağmen tahrip ettiği kaldırıma müdahale etmedi. Başkan Hüseyin Sözlü'ye seslenen Adanalılar, "Lütfen yaya olarak gezin de Adana'nın rezilliğini görün" dediler.


Sabah


Geri Dön