06 / 05 / 2024

Adana Karaisalı projeleri

Adana Karaisalı projeleri

Adana Büyükşehir Belediyesi’nce, Karaisalı ilçesinde iftar yemeği verildi. Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, ilçeye yapılan ve yapılacak hizmetlerle ilgili bilgi de verdi.

Adana Seyhan Millet Bahçesi'nin ihalesi yapıldı!

Yeni millet bahçesi projeleri için düğmeye basan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Adana Seyhan Millet Bahçesi projesinin ihalesini gerçekleştirdi.

Adana'daki kentsel dönüşüm projeleri mecliste!

Ülke genelinde ve Adana ilinde yürütülen kentsel dönüşüm projeleri meclis gündemine taşındı. CHP'li Şevkin, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Adana Karaisalı'da 6.4 milyon TL'ye icradan satılık benzin istasyonu!

Karaisalı İcra Dairesi Müdürlüğü, Adana ili, Karaisalı ilçesi, Selampınar Mahallesi, 354 ada, 5 parselde yer alan benzin istasyonunu 6 milyon 421 bin 661 TL'ye icradan satıyor...

Adana Büyükşehir'in vizyon projeleri tanıtıldı!

Adana Büyükşehir Belediyesi, Adanalıların merakla beklediği, kentin gelecek yüz yılını kurtaracak olan vizyon projeleri tanıttı.

Adana Kızıldağ Yaylası’nın tapu sorunu çözüldü!

Adana Karaisalı’nın Kızıldağ Yaylası’nda 700 ev sahibi vatandaş, emlak ve rayiç bedellerinin yarısı üzerinden ödeme yaparak tapularına kavuşuyor.

Adana’nın vizyon projeleri ATO Meclisi’nde!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Adana Ticaret Odası’nın düzenlediği 11. Meclis Toplantısı’nda Adana'nın vizyon projelerini anlattı...

Adana'da 21 yeni okul inşa edilecek!

AB mali desteği ve Dünya Bankası aracılığıyla yürütülen Eğitim Altyapısının Güçlendirilmesi ile Kriz Zamanlarında Herkes için Eğitim projeleri kapsamında, Adana'da 21 okul inşa edilecek.

Adana'da kentsel dönüşüm ve imar sorunları konuşuldu!

Adana'da kentsel dönüşüm ve imar projeleri kapsamında çalışmaları devam ediyor. Adana'da kentsel dönüşüm ve imar sorunları konuşuldu.

Adana'ya 150'den fazla kentsel dönüşüm projesi geliyor!

Adana'da faaliyet gösteren Yeni Akdeniz İnşaat'ın Yönetim Kurulu Başkanı İnşaat Mühendisi Müteahhit Serkan Tunçay, yeni projeleri ve yatırımları anlattı. Tunçay, bölgede 150'yi aşkın kentsel dönüşüm projesine başlanılacağını söyledi.

Adana Ceyhan'da dönüşüm Bakanlar Kurulu onayı bekliyor!

Adana Ceyhan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk, verdiği röportajda bölgedeki 3 yıllık süreci değerlendirdi. Projeleri ve yatırımları anlattı.

Adana Sarıçam'da yerinde dönüşüm hız kazandı!

Adana Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, bölgedeki yatırım ve projeleri anlattı. Uludağ, kentsel dönüşüm yerine, yerinde dönüşümün hız kazandığını anlattı.

Adana'da kentsel dönüşüm konuşuldu!

CHP Adana Milletvekili ve TBMM KİT Komisyonu Üyesi, İnşaat Mühendisi Zülfikar İnönü Tümer Adana'daki projeleri, yatırımları ve kentsel dönüşüm çalışmasını değerlendirdi.

Seyhan Belediyesi’nin projeleri Adana İnşaat Fuarı'nda!

Adana İnşaat, Yapıda Yenilikler, IHS ve Kent Fuarları kapılarını açtı. Seyhan Belediyesi’nin başta kent meydanı ve kentsel dönüşüm olmak üzere birçok projesi fuarda sergilendi.

Adana Karaisalı projeleri Haberi

Adana Karaisalı projeleri

Adana Büyükşehir Belediyesi’nce, Karaisalı ilçesinde iftar yemeği verildi. Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan, MHP İl Başkanı Yusuf Baş, Adana Ülkü Ocakları Başkanı Soner Deniz, Adana Demirspor Kulübü Başkanı Sedat Sözlü ve Karaisalıların katıldığı iftar programında konuşan Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, manevi değerlere vurgu yaptı.Sözlü, “Cenab-ı Allah’a şükürler olsun ki kendi ülkemizde, semalarda dalgalanan bayrağımızın, kulaklarımızda çınlayan ezanımızın manevi gölgesi altında, ilçemizin meydanında rahat bir şekilde oruç tutup, iftar açıyoruz. Elbette farkında olan her Müslüman için bu büyük bir nimettir.


Aziz Vatan için ödenmiş bedeller vardır ve ondan dolayı burada bugün rahatız. Milli mücadele döneminde Karaisalı’ya düşman ayak bile basamamış. O da Karaisalı’nın şerefidir. Bize bugünleri yaşatan başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve bütün şehitlerimizi rahmet ve saygıyla anıyoruz....