29 / 04 / 2024

adana karaisalı spor salonu

adana karaisalı spor salonu

Adana Büyükşehir Belediyesi Seyhan ve Sarıçam ilçelerinden sonra Karaisalı’ya da spor salonu yaptı. Her türlü salon sporunun yapılabileceği tesis aynı zamanda 500 kişilik seyirci kapasitesine sahip....

Adana Reşatbey'deki eski stadyumun yerine ne yapılacak?

Adana 5 Ocak Stadı yeni yerine taşındı. Her ne kadar yeri ile tartışmalar olsa da dönemin Adana Büyükşehir Belediyesi Meclis’inin, bu yerin imar düzenlemesini yaparak Spor İl Müdürlüğü’ne devretmesi önemliydi. Peki Reşatbey'deki eski stadyumun yeri ne olacak?

Seyhan Emre Gönlüşen Spor Kompleksi’nde sona gelindi!

Adana Seyhan Belediyesi tarafından yapımına başlanan Seyhan Emre Gönlüşen Spor Kompleksi’nde sona gelindi. Tesis kısa zamanda açılarak, gençlerin hizmetine sunulacak.

Adana'ya 26 milyon liralık yeni yatırım!

AK Parti Adana İl Başkanı Mehmet Ay, kentin 7 ilçesine, yarı olimpik yüzme havuzu, gençlik merkezi, halı saha ve spor salonlarından oluşan 23 yeni proje hayata geçireceklerini açıkladı.

Adana Karaisalı'da 6.4 milyon TL'ye icradan satılık benzin istasyonu!

Karaisalı İcra Dairesi Müdürlüğü, Adana ili, Karaisalı ilçesi, Selampınar Mahallesi, 354 ada, 5 parselde yer alan benzin istasyonunu 6 milyon 421 bin 661 TL'ye icradan satıyor...

Adana Kızıldağ Yaylası’nın tapu sorunu çözüldü!

Adana Karaisalı’nın Kızıldağ Yaylası’nda 700 ev sahibi vatandaş, emlak ve rayiç bedellerinin yarısı üzerinden ödeme yaparak tapularına kavuşuyor.

Adana Stadı inşaatında son durum!

İnşaat çalışmaları devam eden Adana Stadı'nda incelemelerde bulunan Gençlik ve Spor Bakanı Kasapoğlu,Adana Stadı'nın çok ileri bir seviyeye geldiğini söyledi...

ASKİ Atatürk Spor Salonu'na En iyi Sosyokültürel Yapı Ödülü!

Adana Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen Türkiye’nin ilk LEED Gold sertifikasına sahip, çevre dostu, FIBA standartlarına uygun, 2 bin 500 seyirci kapasiteli ASKİ Atatürk Spor Salonu, ‘En iyi Sosyokültürel Yapı Ödülü’nü aldı.

Ali Gülleri Spor Kompleksi 2019 Ocak'ta açılacak!

Seyhan Belediyesi tarafından Demetevler Mahallesi’nde inşa edilen ve Adana Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Eski Başkanı Ali Gülleri’nin ismin verildiği çok amaçlı spor kompleksinin inşaatı 2019 Ocak'ta tamamlanacak...

Adana Kartal Yaşar Spor Kompleksi’nin temeli atıldı!

Adana Seyhan Belediyesi tarafından Kartal Yaşar’ın adının verileceği spor kompleksinin temeli atıldı. Projenin 120 gün içerisinde tamamlanması planlanıyor. 

TOKİ Adana Yüreğir Alt Gelir kura sonuç listesi 2018!

TOKİ Adana Yüreğir Alt Gelir kura sonuç listesi 2018 açıklandı. Projede kura çekilişi bugün saat:11.00’de Yüreğir Serinevler Spor Salonunda gerçekleştirildi. 

Adana'ya "LEED Gold" sertifikalı spor salonu!

Adana Büyükşehir Belediyesi tarafından enerji ve çevre dostu olarak inşa edilen "LEED (Enerji ve Çevre Dostu Tasarımda Liderlik) Gold" sertifikasına sahip ASKİ Atatürk Spor Salonu'nun 29 Ekim'de açılması planlanıyor.

Adana Yüreğir'e yeni spor kompleksi geliyor!

Adana Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, Atakent Mahallesi'ne yeni bir spor kompleksi kazandırıyor. Temeli atılan spor kompleksi 3 bin metrekare oturum alanına sahip.

Adana'nın yeşil spor kompleksi tamamlanıyor!

Adana Büyükşehir Belediyesi Türkiye’nin ilk LEED Gold sertifikasına sahip, enerji ve çevre dostu, FIBA standartlarına uygun 2 bin 500 seyirci kapasiteli spor salonunu Adana'ya kazandırıyor.

adana karaisalı spor salonu Haberi

adana karaisalı spor salonu

Adana Büyükşehir Belediyesi, Karaisalı ilçesine spor salonu kazandırdı.


‘Her İlçeye Spor Salonu’ sloganıyla bir süre önce çalışma başlatan Büyükşehir Belediyesi Seyhan ve Sarıçam ilçelerinden sonra Karaisalı’ya da spor salonu yaptı. Her türlü salon sporunun yapılabileceği tesis aynı zamanda 500 kişilik seyirci kapasitesine sahip.


Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, spor salonunun Karaisalı ilçesine hayırlı olmasını diledi. Hizmette gençlere öncelik verdiklerini belirten Zihni Aldırmaz, “Verdiğimiz destekle Adana’da 113 bin 500 gencimize spor yaptırıyoruz. Bunun yanında güney kuzey ayrımı yapmadan kentimize spor tesisleri kazandırıyoruz. Bir süre önce ‘Her İlçeye Spor Salonu’ anlayışı ile yola çıktık. Seyhan ve Sarıçam’ın ardından Karaisalı ilçemizdeki spor salonunu da tamamladık. Sırada Yüreğir ve Çukurova var.” dedi.


Adana Büyükşehir Belediyesi Sarıçam ve Seyhan’daki spor salonları gibi Karaisalı’daki spor salonunu da...