24 / 07 / 2024

adana Karataş turizm sezonu

adana Karataş turizm sezonu

Adana Karataş-Yumurtalık İlçeleri Turizmi Geliştirme ve Altyapı Hizmet Birliği Genel Sekreteri Selçuk Mamak, turizm sezonunun yaklaşması nedeniyle Karataş ve Yumurtalık'ta otel, pansiyon ve restoranları gezerek incelemelerde bulundu...

Miha İnşaat Ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Miha İnşaat Ve Turizm Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Karataş tarafından kuruldu.

Adana'daki gayrimenkuller son 1 yılda yaklaşık yüzde 100 değer kazandı! 

Türkiye'de ev fiyatları son 3 senede uçuşa geçti. Adana'da Karataş’taki gayrimenkuller ise son 1 yılda yaklaşık yüzde 175 değer kazandı.

Şanlı Marmara Turizm Ve Otelcilik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şanlı Marmara Turizm Ve Otelcilik Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 9 milyon TL sermaye bedeli ile Bayram Karataş, Ecevit Karataş ve Orhan Karataş ortaklığında kuruldu.

4 ildeki 13 adet turizm imarlı arazi 373.2 milyon TL'ye satılıyor!

TOKİ, Adana, Aydın, Bursa ve İzmir'de yer alan 13 adet turizm imarlı araziyi 373.2 milyon TL toplam bedelle satıyor. İşte ayrıntılar... 

Elysium Global Gayrimenkul Turizm Mimarlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elysium Global Gayrimenkul Turizm Mimarlık Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Mahmut Şamil Ocak, Mehmet Tuna Han Aslan ve Mustafa Hakkı Karataş ortaklığında kuruldu.

Mekace İnşaat Otomotiv Gıda Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mekace İnşaat Otomotiv Gıda Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 4 milyon TL sermaye bedeli ile Adem Karataş ve Mürsel Coşkun ortaklığında kuruldu.

Iradah Gayrimenkul Acenteliği Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Iradah Gayrimenkul Acenteliği Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Murat Karataş tarafından kuruldu.

Mly Yapı İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mly Yapı İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da Muhammed Karataş tarafından kuruldu.

Adana'da kiralık otel! Yatırımcılar dikkat!

Adana Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı, Adana Karataş'ta yer alan otel için kiralama ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 20 Haziran tarihinde gerçekleştirilecek.

Tekkar Yapı Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tekkar Yapı Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de Kadir Karatağ tarafından kuruldu.

Adana Karataş'ta 20.6 milyon TL'ye icradan satılık 2 arazi!

T.C. Karataş Satış Memurluğu, Adana ili, Karataş ilçesi, Kesik Mahallesi'nde yer alan 2 araziyi 20 milyon 653 bin 590 TL'ye icradan satıyor...

Ares Konaklama Ve Turizm İşletmeleri Limited Şirketi kuruldu!

Ares Konaklama Ve Turizm İşletmeleri Limited Şirketi Beyoğlu'nda 200 bin TL sermaye bedeli ile Hakkı Karataş tarafından kuruldu.

Adana Karataş'taki bazı bölgeler kesin korunacak hassas alan ilan edildi!

Adana İli, Karataş ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı bölgelerin kesin korunacak hassas alan olarak ilan edilmesi hakkında karar bugünkü 31256 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

adana Karataş turizm sezonu Haberi

adana Karataş turizm sezonu

Adana Karataş-Yumurtalık İlçeleri Turizmi Geliştirme ve Altyapı Hizmet Birliği Genel Sekreteri Selçuk Mamak, turizm sezonunun yaklaşması nedeniyle Karataş ve Yumurtalık'ta otel, pansiyon ve restoranları gezerek incelemelerde bulundu. 


Buralarda işletme sahiplerine bilgiler veren Mamak, turizm sektörünün canlanması için tüm işletmelerin sorumluklarının bilmesi gerektiğini söyledi. Bu sorumluluklar kapsamında özellikle turistlerle ilişkilerin önemine vurgu yapan Selçuk Mamak, "Restoran ve otellerin mutfaklarında hijyene daha çok dikkat edilmeli. Garson ve komilerin saç, sakal ve tırnak gibi temizliklerinin çok önemli" dedi. 


Otel pansiyon işletmecisi Alman Rosvvittha Âdıgüzel, Karataş ve Yumurtalık'ın keşfedilmemiş birer cennettir olduğunu ancak tanıtım eksikliğinin bulunduğunu belirterek, "Eğer iyi bir çalışma yapılsa inanıyorum ki iki şirin ilçede turizmden çok para kazanacaktır. Turizm derneklerinin kurulması ve çoğaltılması şart. Yeterli eğitim alındıktan sonra ilçelerin çok kalkınacağına yürekten...