02 / 05 / 2024

adana Kemal Deniz Geri Dönüşümcüler Sitesi yeni site

adana Kemal Deniz Geri Dönüşümcüler Sitesi yeni site

Adana merkez Seyhan ilçesindeki Kemal Deniz Geri Dönüşümcüler Sitesi’nde düzenlenen toplantıda izdiham yaşandı.Kemal Deniz Geri Dönüşümcüler Sitesi Başkanı Kemal Deniz tarafından yapılan davete yüzlerce hurdacı esnafı katıldı.

100 bin TL maliyetle ev inşa etmek mümkün!

Kemal Deniz Demirtaş isimli öğrenci Sapanca'da kendisine tiny house inşa etti. Tiny House için 100 bin TL harcama yaptı. 

Esenyurt'taki 37 katlı gökdelen için kaçak iddiası!

İçişleri Bakanlığı harekete geçti. Esenyurt'ta 37 katlı gökdelenin 17 katının kaçak olarak inşa edilmesi nedeniyle harekete geçti. Yapılan çalışmalarda Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt hakkında soruşturma izni verildi.

TOKİ'den Adana'ya 2 yeni okul! İhalesi bugün!

Adana İli Seyhan İlçesi 24' er Derslikli Toros İlkokulu, Ömer Haluk Özuçak İlkokulu, Şehit Gökhan Aygül İlkokulu ve Yüreğir İlçesi 24 Derslikli 100. Yıl Yahya Kemal Beyatlı İlkokulu İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ'den Adana'ya 4 yeni okul!

Adana İli Seyhan İlçesi 24'er Derslikli Toros İlkokulu, Ömer Haluk Özuçak İlkokulu, Şehit Gökhan Aygül İlkokulu ve Yüreğir İlçesi 24 Derslikli 100. Yıl Yahya Kemal Beyatlı İlkokulu İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 17 Kasım tarihinde yapılacak.

TOKİ'den Adana'ya yeni okul müjdeleri!

Adana İli Seyhan İlçesi 24' er Derslikli Toros İlkokulu, Ömer Haluk Özuçak İlkokulu, Şehit Gökhan Aygül İlkokulu ve Yüreğir İlçesi 24 Derslikli 100. Yıl Yahya Kemal Beyatlı İlkokulu İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 17 Kasım'da yapılacak.

Esenyurt Mehmet Akif Ersoy Mahallesi yeni muhtarlık binasına kavuştu!

Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, verdiği sözü tutarak 18 aydır kirada olan Mehmet Akif Ersoy Mahalle Muhtarlığı için yeni bina inşa ettirdi. Yeni yerinde hizmet vermeye başlayan Muhtar Ali Göleli, Başkan Bozkurt’a teşekkür etti.

Esenyurt'ta konut inşası için derenin yatağı değiştirildi!

Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, Esenyurt’ta bir kişinin yaşamını yitirdiği olay için “Konut olsun diye dere yatağı yönünün değiştirildiği yerler var. Esenyurt’ta çarpık kentleşme nirvanaya ulaşmış'' diye konuştu.

Kemal Deniz Bozkurt: Esenyurt'ta dere yatağına imar izni verilmiş!

Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, selden etkilenen bölgelerdeki yapılan çalışmaları yerinde inceledi. Su baskınlarının geçmişte yapılan imar hataları sebebiyle yaşandığını vurgulayan Bozkurt, "Burası dere kotunun altında bir yer, buraya imar verilmiş. Bu kabul edilir bir şey değil" dedi

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan Serik Belediyesi'nde arazi rüşveti iddiası!

Kemal Kılıçdaroğlu, AK Partili Serik Belediye Başkanı'nın iki bakan, AK Parti ve MHP milletvekilleriyle yaptığı bir toplantıda deniz kenarındaki bir arazi için önceki belediyenin rüşvet aldığı iddiasına ilişkin açıklamalarda bulundu...

'Adana'da 45 günde sahra hastanesi yapıldı' iddialarına yanıt!

Kemal Kılıçdaroğlu’nun “Zeydan Karalar 45 günde 1000 yataklı sahra hastanesi yaptı” iddialarının doğru olmadığını anlatan AK Parti Adana İl Başkanı Mehmet Ay, “Adanalılar özür bekliyor” diye konuştu.

Kemal Kılıçdaroğlu boş fuar binasını sahra hastanesi olarak mı gösterdi? 

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu Adana'daki bu kez boş fuar binasını “örnek sahra hastanesi” olarak mı gösterdi?

Adana Seyhan Belediyesi'nden kentsel dönüşüm mesajı!

Adana Büyükşehir Belediyesi ile kentsel dönüşüm hakkında TOKİ ile ön görüşmelere başladıklarını ileten Seyhan Belediyesi Başkanı Akif Kemal Akay, muhtarlardan gelecek tüm görüş, öneri ve talepleri ile ilgili çalışmalar yapacaklarını ifade etti...

Esenyurt Yaşam Merkezi için start verildi!

Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, seçim kampanyasında müjdelediği projeler arasında yer alan “Esenyurt Yaşam Merkezi” için de  start verdi.

adana Kemal Deniz Geri Dönüşümcüler Sitesi yeni site Haberi

adana Kemal Deniz Geri Dönüşümcüler Sitesi yeni site

Adana merkez Seyhan ilçesindeki Kemal Deniz Geri Dönüşümcüler Sitesi’nde düzenlenen toplantıda izdiham yaşandı.


Kemal Deniz Geri Dönüşümcüler Sitesi Başkanı Kemal Deniz tarafından yapılan davete yüzlerce hurdacı esnafı katıldı.


Başkan Kemal Deniz, Adana Büyükşehir Belediyesi Başkanı Hüseyin Sözlü’nün de destek verdiği 300 dükkânlık yeni projenin, Çukurova ilçesi sınırlarında, otobana yakın bir yerden alınacak arazide uygulanacağını açıkladı.  


Deniz, mevcut sitede herkese bin metrekarelik dükkânlar yapıldığını, yeni yerde ise isteğe göre ayarlama yapılacağını belirtirken, isteyen esnafların toplantı sonunda isimlerini ve talep ettikleri arsa metrekaresini de yazdırmalarını istedi.


Başkan Deniz, “Yeni yapacağımız sitenin arazisini sizler adına biz satın alacağız. Otobana bağlantısı olan, ulaşımı kolay, dolmuş ve otobüslerin de güzergâhında olan arazimizi, Sayın Büyükşehir Belediye Başkanımız Hüseyin Sözlü ile birlikte gittik, yerinde gördük. Başkanımız Hüseyin Sözlü, araziyi...