11 / 05 / 2024

Adana Kent Sorunları nelerdir

Adana Kent Sorunları nelerdir

Adana İl Koordinasyon Kurulu Sekreteri Hasan Emir Kavi Kurul üyeleri ile Adana Kent Sorunları Sempozyumu'na destek talebi için Adana Sanayi Odası Başkanı Zeki Kıvanç'ı ziyaret etti.

Adana'nın imar sorunları çözülüyor!

Adana Büyükşehir Belediyesi şehrin imar sorunları çözmek için toplantılarına devam ediyor. 

3. Kocaeli Kent Sempozyumunda kent sorunları tartışılacak!

TMMOB Kocaeli İl Koordinasyon Kurulu, düzenlenecek 3. Kocaeli Kent Sempozyumu’na hazırlanıyor. 3. Kocaeli Kent Sempozyumunda kent sorunları tartışılacak.

Adana'da Kent Estetiği Şehrin Geleceği paneli düzenlendi!

“Kent Estetiği Kentin Geleceği” konulu panel, Adana Valisi Mahmut Demirtaş başta olmak üzere seçkin bir davetli grubunun katılımıyla inşaat sektörünün duayenlerini buluşturdu. 

İnşaat sektörünün sorunları Adana'da konuşuldu!

Adana Kamu Müteahhitleri Derneği (AKAMDER) ve Adana Yapı Müteahhitleri Derneği (AYAMDER) yöneticileri, düzenledikleri toplantıda inşaat sektörünün sorunlarını değerlendirdi.

Adana Kent Meydanı'nda inşaatlar tamamlanıyor!

Adana Seyhan Belediyesi tarafından başlatılan Adana Kent Meydanı projesinde inşaatlar tamamlanıyor. 41 bin 892 metrekare alan üzerinde kurulan proje 7 etaptan meydana geliyor.

Adana Kent Meydanı'nda inşaat devam ediyor!

Seyhan Belediyesi’nin CHP’li meclis üyeleri yapımı devam eden “Adana Kent Meydanı”nda incelemelerde bulundu.

İzmir'de tüm kent sorunları çözülecek!

AK Parti İzmir Milletvekili Necip Nasır, İzmir Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Zekeriya Mutlu ve birlik başkanlarıyla bir araya geldi.

Adana'da kentsel dönüşüm ve imar sorunları konuşuldu!

Adana'da kentsel dönüşüm ve imar projeleri kapsamında çalışmaları devam ediyor. Adana'da kentsel dönüşüm ve imar sorunları konuşuldu.

Adana Kent Meydanı Projesi’nde yıkımların yüzde 70'i tamamlandı!

Adana Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, ’Kent Meydanı Projesi’nde incelemelerde bulundu. Son yılların en büyük vizyon projesi olarak nitelendirilen proje kapsamında yıkımların yüzde 70 oranında tamamlandı.

Adana Sanayi Kent'e ilk etapta 241 milyon liralık yatırım!

Adana'da OSB çalışanların barınmasına dönük "sanayi kent" kurulacak. Adana Sanayi Kent uygun ödeme koşullarıyla satılacak.

Soner Çetin: Adana'da örnek bir kent oluşturuyoruz!

Belediye Evleri Kentsel Dönüşüm projesi kapsamında bir grup vatandaşlar bir araya gelen Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, "Adana'da örnek bir kent oluşturuyoruz" dedi.

Adana Ceyhan'daki müteahhitler sorunlarına çare arıyor!

Adana’nın Ceyhan ilçesinde İnşaat ve müteahhitlik alanında faaliyet gösteren müteahhitler, sektörünün biran önce açılması konusunda sorunları Ceyhan Ticaret Odası Toplantı salonunda anlattılar.

Adana'da 25 bin kişilik konteyner kent kuruldu!

Adana'nın Sarıçam ilçesinde Türkiye'ye sığınan Suriyeliler için 25 bin kişilik konteyner kent kuruldu. Adana Valisi Demirtaş, konteyner kentin kısa süre için tamamlanacağını söyledi.

Adana Kent Sorunları nelerdir Haberi

Adana Kent Sorunları nelerdir

Kent Sorunları Sempozyumu'na destek talebi TMMOB Adana İl Koordinasyon Kurulu tarafından 2015 yılında yapılacak Adana 3. Kent Sorunları Sempozyumu hazırlıkları sürüyor. Sempozyum yürütme kurulu üyeleri Adana Sanayi Odası Başkanı Zeki Kıvanç'ı ziyaret ederek destek istedi. 


Adana İl Koordinasyon Kurulu Sekreteri Hasan Emir Kavi Kurul üyeleri ile Adana Sanayi Odası Başkanı Zeki Kıvanç'ı ziyaretinde, sempozyum öncesinde "Adana Kent Forumları" ve "Başkalaşan Adana" konulu ödüllü fotoğraf yarışması da düzenleneceğini belirterek,"Adana'ya taraf olan tüm yetkili, ilgili, duyarlı kişi ve kurumları Adana Kent Sorunları Sempozyumuna destek vermeye, Adana'nın geleceğine sahip çıkmaya çağırıyoruz" dedi. 


Adana Sanayi Odası Başkanı Zeki Kıvanç da kentin sorunlarının işbirliği ile çözülebileceğini, bu konuda oda olarak her türlü desteğe ve katkıya hazır olduklarını söyledi. 


"YAŞANABİLİR BİR ADANA NASIL MÜMKÜNDÜR?" 


Türk Mühendis ve Mimar Odaları...