01 / 07 / 2024

Adana Kışla 1. Etap kura çekişi

Adana Kışla 1. Etap kura çekişi

Mahmut Çelikcan, Yüreğir’de ilkleri gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşadıklarını ifade ederek, “İlçemizde 60 bin 993 adet bina, 141 bin 897 adet konut, 17 bin adet iş yeri bulunmakta. Binaların yüzde 80’i ruhsatsız yapılaşmadır.

ABD'de inşaat izni sayısı yüzde 2,5 azalışla 1 milyon 460 bine geriledi!

Açıklanan resmi rakamlara göre ABD'de verilen inşaat izni sayısı ise Kasım ayında aylık bazda yüzde 2,5 azalışla 1 milyon 460 bine geriledi

TOKİ Doğukışla 1. Etap son başvuru tarihi!

TOKİ Doğukışla 1. Etap son başvuru tarihi yarın olarak belirlendi. Projede yer alan konutların kura çekilişi 16 Ocak 2018 tarihinde yapılacak.

Karaman Doğukışla 1. Etap TOKİ son başvuru tarihi yarın!

3+1, 4+1 ve 5+1 dairelerin yer aldığı TOKİ  Karaman Doğukışla 1. Etap başvuruları yarın itibariyle sona eriyor.

TOKİ Karaman Doğukışla 1. Etap başvuruları bugün başlıyor!

5 bin 281 TL'den başlayan peşinatlarla daire sahibi olunabilen TOKİ Karaman Doğukışla 1. Etap başvuruları bugün başlıyor.

Karabük TOKİ 1.144 konut ihalesi yarın!

Yeni konut projelerine hız kesmeden devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Karabük'te 1.144 konut üretecek.

Bölük filmi için kışla yeniden inşa edildi!

Yönetmen Aytaç Ağırlar'ın çekeceği ve Kaan Yıldırım, Hakan Kurtaş ve Alina Boz’un başrolünü paylaşacağı ‘Bölük’ filmi için beş yıl önce terk edilmiş bir kışla yeniden inşa edildi.

Akkök Grubu 1,2 milyar liralık yatırım yapacak!

Akkök Grubu 1,2 milyar liralık yatırım yapma kararı aldı. Akkök Holding İcra Kurulu Başkanı Ahmet Dördüncü ve Akkök Holding İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Raif Ali Dinçkök, iftar yemeğinde bir araya geldi.

Konut kredilerinde standartlar sıkılaştırıldı!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Banka Kredileri Eğilim Anketi yayınladı. Sonuçlara göre, bankalar konut kredilerine uygulanan standartları sıkılaştırdı.

Adana Küçükdikili'de yollar asfaltlanıyor!

Adana Küçükdikili Mahallesi’nde asfalt çalışmaları başladı. Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, çalışmaları inceleyerek "Adana’ya hizmet noktasında ayrım gözetmiyor, her insanımızı kıymetli biliyoruz” diye konuştu.

Adana Yüreğir Kışla Mahallesi sözleşmeleri imzalanıyor!

Adana Yüreğir Kışla Mahallesi Kentsel Yenileme Projesi kapsamında kuralı olarak satışa sunulan 412 konutun yedek hak sahiplerinin sözleşme imzalama işlemleri 20 Mart - 4 Nisan 2017 tarihleri arasında yapılacak.

Aralık'ta 1 milyar 953 milyon dolar yatırım yapıldı!

2016 Aralık ayına ilişkin "Uluslararası Doğrudan Yatırım Verileri Bülteni"ni yayımlandı. Verilere göre, Aralık'ta 1 milyar 953 milyon dolar yatırım gerçekleşti. 2016 yılında bir önceki yıla göre yüzde 31 azaldı.

Adana Yüreğir'deki dönüşüm yaşam kalitesini artırıyor!

Adana Yüreğir’deki kentsel dönüşüm projesi ilçeyi değerlendiriyor. Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, Kışla 1'inci etap çalışmalarının tamamlandığını söyledi.

15 Şubat 2017 Adana Yüreğir Kışla TOKİ kura sonuçları!

15 Şubat 2017 Adana Yüreğir Kışla TOKİ kura çekilişi bugün gerçekleşti. Projedeki 412 konutun sahipleri bugün belli oldu.

Adana Kışla 1. Etap kura çekişi Haberi

Adana Kışla 1. Etap kura çekişi

Noter huzurunda çekilecek kurada Kışla Mahallesi’nde oturan hak sahibi vatandaşlar yeni yuvalarına kavuşacaklar.Yüreğir ilçesi ruhsatsız yapıların en yoğun olduğu ilçemizdir. Bunun için, Yüreğir’de kent yaşamına uygun projeler üreterek yaşam kalitesini yükseltmeyi ve bölgeyi çağdaş görünümlü bir kent durumuna getirmeyi hedefledik. Bu hedef doğrultusunda ilçemizin 13 ayrı noktasında kentsel dönüşüm çalışmalarını başlattık. Özellikle Seyhan Nehri kıyısında uzanan Kışla Mahallesi’ndeki dönüşümle Kozan ve Sanayi Çarşısı’nın dönüşümü sadece Yüreğir’in değil tüm Adana’nın çehresini değiştirecek” şeklinde konuştu.

“KAZANIMLARI VATANDAŞA YANSITTIK”

Yerinde dönüşümün dünyanın en zor işlerinden biri olduğunu vurgulayan Çelikcan, “Biz bu projelere başlarken birinci önceliğimiz vatandaşlarımızın haklarının korunması oldu. TOKİ ile birlikte yürüttüğümüz bu çalışmalarda bütün masrafları biz karşıladık. Vatandaşlarımıza fazla yük getirmemenin gayreti içerisinde olduk. Adana’da ilk olması nedeniyle birçok zorluklarla karşılaştık. Çok...