29 / 04 / 2024

Adana Kışla mahallesinde kentsel dönüşüm çalışmaları

Adana Kışla mahallesinde kentsel dönüşüm çalışmaları

Yüregir Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilen Ramazan İftarları her gün ayrı bir mahallede devam ediyor. Başkan Çelikcan 'Ramazan ayının bütün güzelliklerini vatandaşlarımızla paylaşıyoruz." şeklinde konuştu.

Yurt dışından gayrimenkul almayı düşünenler dikkat! Portekiz, 'altın vize'  uygulamasında kuralları sıkılaştırdı!

Avrupa'nın en batı ülkesi olan Portekiz, pek çok kişinin gündeminde yer alan altın vize uygulamasında kuralları sıkılaştırdı. İşte konu ile ilgili son dakika detayları...

Avrupa Merkez Bankası beklentilerin aksine sıkılaşmaya ara vermedi!

Piyasada bazı analistlerin sıkılaşmaya ara vereceği yönündeki tahminlerine rağmen Avrupa Merkez Bankası (ECB) enflasyonla mücadele etmek için Eylül toplantısını pas geçmedi. Banka sıkılaşma politikaları doğrultusunda birbirini izleyen 10. faiz artışını gerçekleştirdi.

Bankaların kredi politikaları sıkılaşıyor: Döviz kuru kontrolü ve ticari kredilerde sorunlar!

Türkiye'de bankaların kredi politikaları sıkılaşıyor, ticari kredilerde sorunlar yaşanıyor. Ekonomi yönetimi döviz kuru kontrolüne odaklanırken, kredi musluklarının kapanması işletmeleri zor durumda bırakıyor.

Kışla Grup İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kışla Grup İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de Onur Kışla tarafından kuruldu.

Sıkılaşma dalgası hangi emtiayı vurdu?

Emtia fiyatları Fed’in enflasyonla mücadele için sıkılaşmaya başlaması ile nasıl bir değişikliğe uğradı? İşte merak edilen emtia fiyatları!

Avro Bölgesi'nde bankalar konut kredisi şartlarını sıkılaştırdı!

Merakla beklenen Ekim 2021 Banka Kredi Anketi sonuçları raporuna göre, Avro Bölgesi'nde bankalar konut kredi şartlarını sıkılaştı.

Adana, Muğla ve İzmir'de yer alan bazı taşınmazlar özelleştirilecek!

Bugünkü 31519 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan ilana göre, Adana, Muğla ve İzmir illerinde yer alan bazı taşınmazlar özelleştirilecek.

Konut kredisi faizlerine sıkılaşma politikası etkisi!

Merkez Bankası'nın attığı parasal sıkılaşma politikası adımının ardından bankalarda faiz oranlarını güncellemeye başladı. Peki bankaların güncel konut kredisi faizleri ne oldu? Konut kredisi faiz oranları arttı mı? İşte ayrıntılar...

Merkez Bankası'ndan yeni sıkılaştırma adımı!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB), BIST Repo-Ters Repo Pazarı'nda gecelik borç verme faiz oranı üzerinden sınırlı tutarda sağladığı fon tutarını bugün sıfırlayarak sıkılaştırma adımlarını devam ettiriyor.

ABD, Rusya'ya çifte amaçlı ürün ihracat kurallarını sıkılaştırıyor!

ABD Sanayi ve Güvenlik Bürosu (BIS), askerler tarafından veya askeri amaçla kullanılabilecek ürünlerin Rusya, Çin ve Venezüella’ya ihracat kurallarını sıkılaştıran düzenlemeler hazırladı.

Adana Köprülü Mahallesi'nin dönüşüm planına onay!

Adana'nın Yüreğir ilçesine bağlı Köprülü Mahallesi'nin 1/25000, 1/5000 ve 1/1000 imar planları onaylandı. Bölgede dönüşüm planında sona gelindi. 

TOKİ Osmaniye Toprakkale Kışla 2019 projesi 20 soruda tüm detaylarıyla!

TOKİ Osmaniye Toprakkale 2019 fiyatları ne kadar? TOKİ Osmaniye Toprakkale 2019 ödeme planı nasıl? TOKİ Osmaniye Toprakkale 2019 başvuru şartları neler? İşte TOKİ Osmaniye Toprakkale Kışla 2019 projesi 20 soruda tüm detaylarıyla...

Adana Kızıldağ Yaylası’nın tapu sorunu çözüldü!

Adana Karaisalı’nın Kızıldağ Yaylası’nda 700 ev sahibi vatandaş, emlak ve rayiç bedellerinin yarısı üzerinden ödeme yaparak tapularına kavuşuyor.

Adana Kışla mahallesinde kentsel dönüşüm çalışmaları Haberi

Adana Kışla mahallesinde kentsel dönüşüm çalışmaları

Kışla Mahallesi ve Köprülü Mahallelerine yönelik düzenlenen iftar programında vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Çelikcan vatandaşlann istek ve taleplerini de dinledi, onlarla sohbet etti. Düzenlenen iftar programına AK Parti Adana İl Başkanı Fikret Yeni, Yüregir İlçe Başkanı Ahmet Çözer, belediye meclis üyeleri ve vatandaşlar katıldılar. Kışla Mahallesi sakinleri Başkan Çelikcan'a kentsel dönüşüm çalışmaları için teşekkür ederek çalışmaların devam etmesinden memnun olduklarını belirttiler. Vatandaşlar çalışmaların bir an önce tamamlanmasını ve evlerine taşınmayı sabırsızlıkla beklediklerini söylediler. Yüregir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan Kışla Mahallesi'nde birinci etap kentsel dönüşüm çalışmalarında sona yaklaşıldığını ikinci ve üçüncü etap çalışmalarının devam edeceğini belirtti. 



Adana Egemen...