02 / 05 / 2024

adana Kocatürk konutları

adana Kocatürk konutları

Adana'da Kocatürk Emlak ve İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Nakış Kocatürk, emeklilerin kira öder gibi ev sahibi olabileceklerini söyledi.

TOKİ açıkladı! Adana'da 2+1,3+1 deprem konutlarında son düzlüğe girildi!

2023 senesinden bu zamana herkesin merakla beklediği TOKİ konutları için sevindirici haber Adana'da depremzedeler için yapılan 2+1,3+1 daireler için son günler. 12.500 kalıcı konut ile 2500 köy evi için açıklamalar da peş peşe yapıldı.

İbre Yapı Malzemeleri İnşaat Turizm Otelcilik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

İbre Yapı Malzemeleri İnşaat Turizm Otelcilik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Bakırköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Halil İbrahim Özerler ve Remzi Kocatürk ortaklığında kuruldu.

Göktürk Konutları Pendik'te yüzde 20 peşin, 72 ay vade imkanıyla son daireler!

Çavuşoğlu Yemenler Grup tarafından Pendik'te, E-5'in hemen yanında yükselen Göktürk Konutları'nda konut satışları devam ediyor. 2+1 ve 3+1 konut tiplerinden oluşan Göktürk Konutları'nda daire fiyatları ne kadar? İşte Göktürk Konutları ile ilgili detaylar...

İCS Vivere Göktürk konutlarında yüzde 50 peşinat ve 18 aya varan vade fırsatı! Yeni proje!

İSC Yapı imzasıyla Göktürk'te inşa edilen İCS Vivere satışa sunuldu. 2024 yılında teslim edilecek olan projenin tüm detayları belli oldu.

ABD, Avrupa ve Asya'dan Türk konutlarına gelen talep artıyor!

Yabancı yatırımcıların Türkiye'ye olan ilgisi giderek artıyor! Ocak-Eylül döneminde yabancılara  toplamda 37 bin 479 konut satılıyor. 

Adana Sarıçam’da yeni konutların yüzde 70’i satıldı!

Faizlerin 0,64’e düşürülmesiyle Adana’da da konut satışları artmaya başladı. Merkez ilçe Sarıçam’da bulunan yeni konutların yüzde 70’e yakınının satıldığı açıklandı.

Arnavutköy'de İsmail Kocatürk Camisi'nin minaresinin yıkımına başlandı!

İstanbul Silivri'de meydana gelen 5.8 şiddetindeki deprem sonrasında hasar gören minare, parçalar halinde sökülerek vinçle indirilecek...

Arap yatırımcılardan Türk konutlarına büyük ilgi!

13.Gayrimenkul Fuarı ve Arap-Türk Zirvesi 23-24 Mart tarihlerinde Hilton Convention Center'da düzenlenecek. Fuarda, Körfez sermayesinin Türk gayrimenkul sektörüne son zamanlarda artan ilgisi ortaya çıkacak.

Kocatürk Film Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kocatürk Film Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Alper     Yanar tarafından kuruldu. 

Adana İlimtepe Konutları güncel fiyat!

Adana İlimtepe Konutları güncel fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. Projede toplam 172 adet konut bulunuyor.

Adana İlimtepe Konutları'nda 99 bin TL'ye!

Adana Sarıçam'da hayata geçirilen İlimtepe Konutları'nda satışlar devam ediyor. Projede en düşük konut fiyatı 99 bin TL olarak belirlendi.

Adana Türk Hava Kurumu Binası yıkılıyor!

Kentteki yatırımlarına hız kesmeden devam eden Adana Büyükşehir Belediyesi, kamulaştırılan Türk Hava Kurumu (THK) binasını yıkıyor.

Bakırköy Sea Pearl Ataköy Konutları fiyat!

1.401 daire ve otelden meydana Bakırköy Sea Pearl Ataköy Konutları'nda fiyatlar 8 bin dolardan başlıyor. Proje 20 katlı 4 blok şeklinde dizayn ediliyor.

adana Kocatürk konutları Haberi

adana Kocatürk konutları

Kira öder gibi ev sahibi olmak istediklerini söyleyen emeklilere, Kocatürk Emlak ve İnşaat'tan müjdeli haber geldi. Konu hakkında bilgi veren Kocatürk, "Samimi, sıcak, insan ilişkilerinin ön planda olduğu, emeklilerimizin beklentilerine yanıt veren, uygun ödeme koşulları ile ekonomik ölçekte bütçelerini gözeten projelerle geliyoruz. Kira öder gibi ev sahibi olmayı talep eden emekliler ve vatandaşlarımıza böyle bir fırsatı sunuyoruz." dedi.


HAYDAR ŞENGÜL 7 KİRA EMEKLİLERİ ZORLUYOR


Kocatürk, inşaat sektöründe yenilik getiren uygulamaya değinip 'Aldıkları maaşın büyük bölümü kiraya veren emekli olan vatandaşlarımızın ayrıca ev taksitine para ayırması imkânsız oluyor. 


Biz de bunu düşünerek bu projeyi hayata geçirdik. Kirada oturan binlerce emekli vatandaşlarımızın oturabileceği ev imkânını sunup kira derdine son vermek istiyoruz. Ev sahibi olmak için yıllarca bekleyen ve umudunu yitiren emeklilerimize biz uygun şartlarla...