07 / 05 / 2024

adana köprü projeleri

adana köprü projeleri

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Seyhan Nehri üzerinde 6 şeritli yol, çift hatlı demiryolu olacak şekilde Türkiye’nin en uzun köprüsünün temelini ise 30 Mart’ta atacaklarını açıkladı.

Son dakika: Bayramda ücretsiz olacak köprü ve otoyollar açıklandı! İşte ücretsiz olacak o yollar...

Karayolları Genel Müdürlüğü Ramazan Bayramı dolayısıyla sorumluluğundaki otoyol ve köprülerden geçişlerin ücretsiz olacağını duyurdu. Yap-işlet-devret projeleri ücretsiz geçiş uygulamasına dahil edilmedi. 

1915 Çanakkale Köprüsü'nün açılışı için geri sayım başladı!

Megakent İstanbul'u önce Çanakkale'ye, ardından da Kuzey Ege'yle birleştirecek olan Türkiye'nin en prestij sahibi projeleri arasında yer alan köprüde, açılış için gün sayılırken çalışmalar da tam gaz sürüyor. 

Osmangazi Köprüsü dünya basınında!

Ünlü İngiliz ekonomi dergisi The Economist, Osmangazi Köprüsü ve diğer yap işlet devret projeleri için devletin yaklaşık 150 milyar dolarlık gelir garantisi sağladığını, Türk Lirası'ndaki değer kaybıyla birlikte faturanın da kabardığını yazdı.

Devlet Bahçeli Köprüsü Eylül'de ihaleye çıkıyor!

30 Mart 2016'da temeli atılan fakat üçte biri yapılabilen MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin adını taşıyan Adana’daki köprü için yeni bir adım atıldı. Karayolları Eylül'de köprü için ihaleye çıkacak...

Devlet Bahçeli Köprüsü inşaatı 4 yılda tamamlanamadı!

Temeli 30 Mart 2016'da atılan fakat aradan geçen 4 senede sadece üçte biri tamamlanabilen Adana'daki Devlet Bahçeli Köprüsü için, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, destek beklediklerini belirtti...

Adana Köprülü Mahallesi'nin dönüşüm planına onay!

Adana'nın Yüreğir ilçesine bağlı Köprülü Mahallesi'nin 1/25000, 1/5000 ve 1/1000 imar planları onaylandı. Bölgede dönüşüm planında sona gelindi. 

Adana’da 3 köprü için şantiye kuruldu!

Adana’da Cevat Yurdagül Bulvarını Yüreğir’e bağlayan köprü, Koza Bulvarını Seyhan’a bağlayan köprü, Misis Köprüsünün aşağısına olmak üzere üç farklı köprünün inşaatı için şantiye kuruldu.

Denizli Sanayi Bağlantı Köprüsü’nde geri sayım başladı!

Denizli Büyükşehir Belediyesinin kent trafiğini rahatlatacak önemli projeleri arasında yer alan Sanayi Bağlantı Köprüsü’nün inşaatında sona gelindi.

Sertan Duran'dan Fikret Yeni'ye köprü yanıtı!

MHP Adana İl Başkanı Sertan Duran, Devlet Bahçeli Köprüsü'yle ilgili basın toplantısı düzenledi. Duran, dün yaptığı açıklamalarla köprüyü eleştiren Fikret Yeni'yi şantiye sahasına davet etti..

Devlet Bahçeli Köprüsü için 2 defa borçlanma yetkisi verildi!

‘Devlet Bahçeli Köprüsü’ ile ilgili basın toplantısı düzenleyen AK Parti Adana İl Başkanı Fikret Yeni köprü için yapılan borçlanmalar hakkında açıklamalarda bulundu..

Devlet Bahçeli Köprüsü'nden günde 60 bin araç geçecek!

Adana Devlet Bahçeli Köprüsü tamamlandığında Türkiye'nin en büyük köprülerinden biri olacak. İnşaatı devam eden köprünün her bir ayağında kullanılan malzeme ile 18 katlı bir bina dikilir...

Mega köprü projeleri gayrimenkul fiyatlarını artırmayı sürdürüyor!

Teknoloji odaklı gayrimenkul değerleme platformu endeksa.com’un verilerine göre Yavuz Sultan Selim ve Osman Gazi köprülerinin güzergahlarındaki bölgelerde gayrimenkul değerleri önemli artışlar gösteriyor.

İşbaraalp Aslan: Devlet Bahçeli Köprüsü Adana'nın itibar projesi!

Adana Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanı İşbaraalp Aslan, Devlet Bahçeli Köprüsü'yle ilgili açıklamalar yaptı. İşte o açıklamalar...

adana köprü projeleri Haberi

adana köprü projeleri

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, HiltonSA Otel’de organize edilen Muhtarlarla İstişare Toplantısı’nda Yüreğir’in mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi. ASKİ Genel Müdürü Rahmi Pekar, genel sekreter yardımcıları ve daire başkanlarının hazır bulunduğu geniş katılımlı interaktif toplantıda muhtarlar çözüm bekledikleri konuları dile getirdi. Muhtarlar belediye hizmetleriyle ilgili beklenti ve memnuniyetlerini dile getirirken, çözüm bekleyen sorunları da aktardı. Muhtarları dinleyip not alan bürokratlar, çözüm taleplerine ilişkin yürütecekleri çalışmalar ve planlamalarla ilgili bilgi verdi.

Yaklaşık 2 saat süren toplantının son bölümünde muhtarlara hitap eden Başkan Sözlü, hizmetleri planlarken muhtarların görüş ve düşüncelerine büyük önem verdiklerini belirterek, sınırlı kaynakların en doğru ve verimli şekilde hizmete dönüşmesini amaçladıklarını bildirdi.

5 yıllık görev süresinin içini hizmetlerle doldurmak zorunda olduklarının altını çizen Başkan Sözlü, “Fikir namusu, fikir haysiyeti;...