28 / 07 / 2024

adana kozan çok aktlı bina

adana kozan çok aktlı bina

AK Parti'ye Adana'nın merkez Sarıçam ilçesinde 300 kişi daha katıldı. Başkan Zenbilci, yeni dönemde de Sarıçam'da yatırımcıya destek olmaya devam edeceklerini söyledi Zenbilici, "Kozan yolu üzerinde yatırımcı çok katlı bina yapabilecek" dedi.

Adana’nın konutta en çok tercih edilen ilçeleri hangileri?

Ülkemizde yüksek enflasyon, döviz kurlarındaki artış ve tüm dünyayı etkisi altına alan pandeminin de etkisiyle pek çok alanda bazı fiyat artışları yaşandı. Peki Adana’nın konutta en çok tercih edilen ilçeleri hangileri...

Adana Kozan'da 21 konut için temel atıldı!

Adana Kozan'da 2020 yılında meydana gelen orman yangınında zarar gören 21 konut ve 2 ahırın yeniden yapılması için harekete geçildi.

Ömer Çelik: Adana Yüreğir'de çok önemli projelere şahit olduk!

 AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik yaptığı açıklamada Adana Yüreğir'de çok önemli projelere şahit olduklarını söyledi.

Adana Kozan'a yeni sosyal yaşam merkezi projesi!

Adana Kozan Belediyesi tarafından 2 milyon bütçeye sahip olan sosyal yaşam merkezi projesi hayata geçecek. Proje, 2019 yılının ilk aylarında hizmete açılacak.

Adana'daki Gaziköy Çok Programlı Anadolu Lisesi kapatılacak mı?

Adana'da bulunan Gaziköy Çok Programlı Anadolu Lisesi'nin kapatılmasının söz konusu olup olmadığı TBMM'de konu oldu. CHP Adana Milletvekili İbrahim Özdiş, konuya ilişkin önerge hazırladı..

Adana Kozan'da Hayat Boyu Eğitim Merkezi'nde sona gelindi!

Adana'nın Kozan ilçe Belediyesi'nin Avrupa Birliği fonlarından aldığı destekle kurduğu Hayat Boyu Eğitim Merkezi'nin çalışmalarında sona gelindi.

10 ilde acele kamulaştırma kararı!

Tunceli ve Kocaeli, Bandırma Edincik, Elazığ Keban, İzmir Bornova-Karşıyaka, Aksaray, Sivas, Antalya Alanya-Manavgat, Adana Kozan ve Düzce'de bulunan bazı projeler için acele kamulaştırma kararları bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı.

Adana Kozan'a doğalgaz ne zaman gelecek?

CHP Adana Milletvekili Elif Doğan Türkmen, Adana'nın Kozan ilçesine doğal gaz hizmeti götürülmesine yönelik çalışmalara ilişkin soru önergesi hazırladı.

Adana Seyhan, Çukurova ve Kozan'a sağlık merkezi müjdesi!

Adana Valisi Mahmut Demirtaş, yeni yapılacak olan Seyhan İlçe Sağlık Müdürlüğü ve Çukurova İlçe Sağlık Müdürlüğü ile Kozan İlçe Sağlık Müdürlüğü hizmet binaları inşaatları uygulama projelerinin ihalelerinin önümüzdeki günlerde yapılacağını açıkladı.

Adana Kozan'da Hayat Boyu Eğitim Merkezi'nin temeli atıldı!

Kozan Belediyesi geçtiğimiz hafta imza töreni yapılan 200 bin Euro'luk Avrupa Birliği (AB) projesine hızlı başladı. Belediye proje çalışmaları kapsamında yeni kuracağı "Hayat Boyu Eğitim Merkezi"nin temelini attı.

Adana Kozan'ın köy yolları asfaltlanıyor!

Şehir merkezindeki çalışmalarına aralıksız devam eden Adana Büyükşehir Belediyesi ve Kozan Belediyesi 5 köyün yollarının bakım ve onarım çalışmalarına başladı.

Adana Kozan'da imar değişikliğiyle ilgili açıklama!

Adana Kozan'da imara açılan bölgelerin tekrardan imara kapatıldığı yönünde çıkan haberler, Kozan Belediyesi tarafından yalanlandı.

Adana Kozan Küçük Sanayi Sitesi yenileniyor!

Adana Kozan Belediyesinden sanayi sitesinde hummalı çalışma Kozan Belediyesi tarafından Kozan Küçük Sanayi Sitesinde yol bakım ve onarım ile temizlik çalışması gerçekleştirildi.

adana kozan çok aktlı bina Haberi

adana kozan çok aktlı bina

AK Parti'ye Adana'nın merkez Sarıçam ilçesinde 300 kişi daha katıldı. Belediye Başkanı Ahmet Zenbilci, yeni dönemde de Sarıçam'da yatırımcıya destek olmaya devam edeceklerini söyledi. Zenbilci, Sarıçam'da yapılan yatırımların önünü açmak için geçen beş yıl içinde önemli çalışmalar yaptığını belirterek, "Bunlardan birisi Kozan Yolu üzerinde 10 kata kadar yükseklik veren imar düzenlemesi oldu. Uzun bir çalışmanın ardından Büyükşehir Belediyesinde l/5000'lik imar planları kabul edildi. Bundan böyle Kozan yolu üzerinde yatırımcı çok katlı bina yapabilecek. Önümüzdeki dönemde başta sağlık, eğitim ve diğer alanlarda yatırım yapacak olan yatırımcılara belediye olarak yardımcı olacağız" dedi. 


BAŞBAKANIMIZI DESTEKLEMELİYİZ

 Başkan Zenbilci, sağlık alanında yapılan yatırımların önünü Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın açtığını, AK Parti hükümetlerinden önce insanların hastanelerde doktor ve ilaç kuyruğunda sıkıntı yaşadıklarını belirterek, "Bugün insanlarımız istediği hastaneye...