02 / 05 / 2024

Kozan yolu üzerinde yatırımcı çok katlı bina yapabilecek!

Kozan yolu üzerinde yatırımcı çok katlı bina yapabilecek!

AK Parti'ye Adana'nın merkez Sarıçam ilçesinde 300 kişi daha katıldı. Başkan Zenbilci, yeni dönemde de Sarıçam'da yatırımcıya destek olmaya devam edeceklerini söyledi Zenbilici, "Kozan yolu üzerinde yatırımcı çok katlı bina yapabilecek" dedi.



AK Parti'ye Adana'nın merkez Sarıçam ilçesinde 300 kişi daha katıldı. Belediye Başkanı Ahmet Zenbilci, yeni dönemde de Sarıçam'da yatırımcıya destek olmaya devam edeceklerini söyledi. Zenbilci, Sarıçam'da yapılan yatırımların önünü açmak için geçen beş yıl içinde önemli çalışmalar yaptığını belirterek, "Bunlardan birisi Kozan Yolu üzerinde 10 kata kadar yükseklik veren imar düzenlemesi oldu. Uzun bir çalışmanın ardından Büyükşehir Belediyesinde l/5000'lik imar planları kabul edildi. Bundan böyle Kozan yolu üzerinde yatırımcı çok katlı bina yapabilecek. Önümüzdeki dönemde başta sağlık, eğitim ve diğer alanlarda yatırım yapacak olan yatırımcılara belediye olarak yardımcı olacağız" dedi. 


BAŞBAKANIMIZI DESTEKLEMELİYİZ

 Başkan Zenbilci, sağlık alanında yapılan yatırımların önünü Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın açtığını, AK Parti hükümetlerinden önce insanların hastanelerde doktor ve ilaç kuyruğunda sıkıntı yaşadıklarını belirterek, "Bugün insanlarımız istediği hastaneye gidebiliyor ve her yerden ilaçlarını alabiliyor. 

Şimdi bu imkanları sağlayan Başbakanımıza bu seçimlerde güçlü bir destek vermeliyiz" diye konuştu.


Sabah Güney


Geri Dön