29 / 04 / 2024

adana kozan geri dönüşüm çalışmaları

adana kozan geri dönüşüm çalışmaları

İlçedeki atıkları geri dönüşüme kazandırma çalışmaları hakkında bilgi veren Kozan Belediyesi Çevre Mühendisi Saycan Say: “Başkanımızın talimatları doğrultusunda Kozan’da ambalaj atıklarının geri dönüşümü çalışmalarına hızla devam etmekteyiz." dedi...

Son Dakika! Adana'da korkutan deprem! 

Son dakika deprem haberleri. Adana'nın Kozan ilçesinde deprem oldu. İşte Kandilli Rasathanesi'nden yapılan açıklama...

SON DAKİKA! Adana ve Mersin’de peş peşe deprem oldu!

Kandilli Rasathanesi’nden alınan verilere göre Adana ve Mersin’de üst üste deprem meydana geldi. Kandilli Rasathanesi, saat 17.18’de Adana’nın Kozan ilçesinde 1.8 şiddetinde ve 17.43’te ise Mersin’in Silifke ilçesinde 1.3 şiddetinde deprem oldu. İşte detaylar...

Adana Kozan'da 21 konut için temel atıldı!

Adana Kozan'da 2020 yılında meydana gelen orman yangınında zarar gören 21 konut ve 2 ahırın yeniden yapılması için harekete geçildi.

Adana Çukurova Bölgesel Havalimanı'nda uçuşlar 2022'de başlıyor!

Adana'da inşa edilen Çukurova Bölgesel Havalimanı için geri sayım başladı. Havalimanının 2022 senesinin son çeyreğinde açılması bekleniyor.

Adana'da 5 bin 500 dönümlük hazine arazisine yeni sanayi sitesi!

Adana'da Tarsus-Adana-Gaziantep (TAG) Otoyolu’nun Kozan çıkışına yakın bir mesafede yeni bir sanayi sitesi kurulacak. Yeni sanayi sitesi için tam 5 bin 500 dönümlük hazine arazisi ayrılacak.

Adana'ya sanayi sitesi inşa edilecek! 

Tarsus-Adana-Gaziantep (TAG) Otoyolu’nun Kozan çıkışının sadece 5-6 kilometre uzağında, Göztepe mevki yakınlarında, Sarıçam Belediyesi sınırları içerisinde sanayi sitesi inşa edilecek. 

Adana'nın yeni stadı için geri sayım!

Adanalı sporseverlerin büyük bir heyecanla beklediği yeni stat bölgenin göz bebeği haline gelecek. AK Parti Adana İl Başkanı Mehmet Ay, “Stat gelecek sezon hizmete girecek” diye konuştu. 

Adana’da konut fiyatı 260 bin TL, geri dönüş süresi 19 yıl!

Adana’da konut fiyatları son 1 yılda yüzde 0,12 oranında değer kaybetti. İl genelinde ortalama konut fiyatı 260 bin TL olarak belirlenirken, kiralık konutların birim metrekare kira değerinin 7,89 TL olduğu açıklandı...

Kozan'da tehlikeli metruk binalar yıkılıyor!

Adana'nın Kozan ilçesinde tehlike arz eden ve görüntü kirliliği oluşturan metruk binaların yıkımına başlandı.

Adana Kozan'a yeni sosyal yaşam merkezi projesi!

Adana Kozan Belediyesi tarafından 2 milyon bütçeye sahip olan sosyal yaşam merkezi projesi hayata geçecek. Proje, 2019 yılının ilk aylarında hizmete açılacak.

Adana'da konut geri dönüş süresi 21 yıl!

Adana‘da konut yatırımının ortalama geri dönüş süresi 21 yıl olarak açıklandı. Şehirde ortalama konut fiyatı 255 bin TL...

Adana Şehir Hastanesi açılışı için geri sayım başladı!

Sadece Adana değil, bölgeye hizmet verecek olan hastanenin açılışı Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katılımıyla yapılacak.

Kozan Kavşağı Projesi için çalışmalar başladı!

Adana Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilecek olan Kozan Kavşağı Projesi için çalışmalar başladı

adana kozan geri dönüşüm çalışmaları Haberi

adana kozan geri dönüşüm çalışmaları


Adana Kozan Belediyesi, Gül-Ak Firması ve Kozan Kent Konseyi iş birliği ile başlatılan ambalaj atığı geri dönüşüm çalışması devam ediyor. 


İlçedeki atıkları geri dönüşüme kazandırma çalışmaları hakkında bilgi veren Kozan Belediyesi Çevre Mühendisi Saycan Say: “Başkanımızın talimatları doğrultusunda Kozan’da ambalaj atıklarının geri dönüşümü çalışmalarına hızla devam etmekteyiz. 2013-2014 eğitim-öğretim yılının ilk döneminde yüksekokul da dahil olmak üzere okullarımıza bin adet iç mekan kutusu dağıttık. Ayrıca GÜL-AK Firması Çevre Mühendisi Seçil Öztekin ile beraber 11 okulumuzda yaklaşık 3 bin 500 öğrenciye ambalaj atığının geri dönüşüme kazandırılması ile ilgili seminer verdik.” dedi.


Yıl içerisinde okulların yanı sıra kamu kurum ve kuruluşlarındaki çalışmalarını da anlatan Say, “İlçemizde hastanelere, sağlık ocaklarına, eczanelere, bankalara, ticaret odası, belediye, ilçe milli eğitim gibi kamu kuruluşlarına da iç mekan...