20 / 07 / 2024

adana küçük saat kuru köprü kavşağı sorunu

adana küçük saat kuru köprü kavşağı sorunu

Yaya geçitleri yayaların güvenli geçebilmelerini sağlamak üzere ,trafik işaretleriyle belirlenmiş alandır. Adana'da her gün binlerce aracın geçtiği küçük saat kuru köprü kavşağında trafik lambası bulunmaması adeta yayaları ölümle burun buruna getiriyor.

KİPTAŞ 7. Gayrimenkul Müzayedesi 24 Aralık'ta!

KİPTAŞ 7. Gayrimenkul Müzayedesi kapsamında 64 dükkan ve 2 konutu satışa çıkarıyor. Müzayede 24 Aralık saat 14:00'te gerçekleşecek. 

Işıklar Coin, dünyanın en büyük borsasında işlem görecek!

Işıklar Holding, kripto parası Işıklar Coin’i (ISIKC) 4'üncü bir borsada daha açıyor. ISIKC, Türkiye saatiyle 2 Aralık saat 23:00’te, dünyanın en büyük ilk 25 kripto para borsasından olan LBank’ta işlem görecek...

Emlak Katılım Adana Küçüksaat şubesi hizmete açıldı!

Emlak Katılım, rotasını yeniden Türkiye'nin imalat sanayii bakımından dördüncü gelişen şehri olan Adana’ya çevirdi. Adana'da ikinci şubesini hizmete alan Emlak Katılım, Türkiye'de yılsonuna kadar 50 şube açmayı hedefliyor.

TOKİ Adana Hükümet Konağı ihalesi bugün!

Adana ili, Yumurtalık Hükümet Konağı İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale)  ihalesi bugün saat 11:00'de yapılacak.

TOKİ'den Adana Yumurtalık'a Hükümet Konağı!

Adana ili, Yumurtalık Hükümet Konağı İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi 5 Kasım 2020 tarihinde saat 11:00'de yapılacak.

Adana Köprülü Mahallesi'nin dönüşüm planına onay!

Adana'nın Yüreğir ilçesine bağlı Köprülü Mahallesi'nin 1/25000, 1/5000 ve 1/1000 imar planları onaylandı. Bölgede dönüşüm planında sona gelindi. 

Adana Hükümet Konağı 10 Nisan'da ihaleye çıkıyor!

Adana İli Çukurova İlçesi Hükümet Konağı İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 10 Nisan tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

Adana Kızıldağ Yaylası’nın tapu sorunu çözüldü!

Adana Karaisalı’nın Kızıldağ Yaylası’nda 700 ev sahibi vatandaş, emlak ve rayiç bedellerinin yarısı üzerinden ödeme yaparak tapularına kavuşuyor.

Atatürk Havalimanı'ndan İYH'ye taşınma 45 saatte tamamlanacak!

Atatürk Havalimanı'ndan İstanbul Yeni Havalimanı'na taşınma sürecinin detayları belli oldu. 30 Aralık saat 03:00'de başlayacak taşınma süreci 45 saat sürecek.

TOKİ Adana Çukurova Hükümet Konağı ihalesi yarın!

Adana İli Çukurova İlçesi Hükümet Konağı İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ Adana Hükümet Konağı ihalesi 4 Eylül'de!

Adana İli Çukurova İlçesi Hükümet Konağı İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 4 Eylül 2018 tarihinde saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

Nef açık artırma satış fiyatları 2017!

Nef açık artırma satış fiyatları 2017 kapsamında mağazalar 290 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Nef açık artırma satışları 21 Aralık saat 13:00'de gerçekleşecek...

Adana Köprüköy Camii mimarisiyle dikkat çekiyor!

Adana'da 1930 yılında yapılan Köprüköy Camii'nin dış tasarımı görenleri hayrete düşürüyor. Etrafındaki çok sayıda çiçekle botanik bahçesini andırıyor.

adana küçük saat kuru köprü kavşağı sorunu Haberi

adana küçük saat kuru köprü kavşağı sorunu

Yayaların  karşıdan karşıya geçerken sıklıkla kullandıkları yaya geçidinde ışık olmaması, hem yayaları hemde sürücüleri zor durumda bırakırken, her an olası bir kazaya da davetiye çıkarıyor. Yaya geçidinde dakikalarca bekleyerek karşıdan karşıya geçmeye çalışan vatandaşlar canlarını hiçe sayarak araçların arasında adeta ölüme meydan okuyorlar.


SÜRÜCÜLER TEPKİLİ


Karşıdan karşıya geçmek için günlük olarak bu yolu kullanan vatandaşlar mutlaka bu yolda alt veya üst geçit olması gerektiğini ifade ederken, oluşacak kazadan yetkilileri sorumlu tutuyorlar. Vatandaşlar “Bunun düzelmesi için daha kaç kişinin ölmesi gerekiyor?”şeklinde tepkilerini dile getirirken burada sık sık kazalar yaşandığını belirtiyorlar. Sürücüler ise bu yoldan geçerken oldukça zorlandıklarını ifade ediyorlar sürücüler “Burayla ilgilenen yok yayalar araçların arasından geçerken ışık olmadığı için bizde zor durumda kalıyoruz. Buraya trafik lambası koymayanlar olası kazalardan sorumludur. Daha...