28 / 04 / 2024

adana kuvars üretim fabrikası

adana kuvars üretim fabrikası

Türkiye'nin dördüncü kuvars üretim fabrikası Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi'nde (AHSOSB) kuruluyor. Yılın ikinci yarısında tamamlanması planlanan fabrika faaliyete geçtiğinde 50 kişiye istihdam sağlayacak.

Deprem uzmanından son dakika Adana uyarısı: Gelecek önemli deprem Adana'yı vuracak! 

İTÜ Maden Fakültesi Jeoloji ve Endüstri Mühendisliği emekli öğretim üyesi Prof. Dr. Yücel Yılmaz, Adana ve Edirne'ye dikkat çekti. İşte Yılmaz'ın o korkutan açıklamaları...

Adana'da 6'dan büyük deprem olur mu? Prof. Dr. Şerif Barış'tan son dakika açıklaması geldi!

Kocaeli Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Şerif Barış, Adana'ya ilişkin çok sayıda deprem sorusunu yanıtladı ve büyük deprem olma olasılığına ilişkin konuştu. İşte Barış'ın o açıklamaları...

18.5 milyar liralık devlet desteği! İzmir, Adana, Kocaeli ve Sakarya'da yapılacak

Adana, İzmir, Kocaeli ve Sakarya'da yapılacak olan üretim tesisi yatırımlarına proje bazlı devlet desteği verilecek. Destek alacak yatırımlar arasında Toyota hibrit otomobil ve batarya üretimi de var. Destek kararı Resmi Gazete’de yayımlandı.

Adana'da 64 milyon TL kira yardımı yapıldı! 

Ceyhan Polipropilen Üretim Tesisi temel atma ve Adana'da yapımı tamamlanan projelerin toplu açılış töreninde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Adana'da kentsel dönüşüm çalışmaları dahilinde yapılan kira yardımları açıklamalarda bulundu. 

MÜSİAD, Adana OSB'nin yanında Orta Ölçekli Sanayi Sitesi kuruyor!

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Adana Şubesi, şehir içindeki küçük ve orta ölçekli işletmelerin, altyapı ve donanım olarak daha sağlıklı ortamlarda üretim yapabilmeleri için ‘Orta Ölçekli Sanayi Sitesi’ projesini hayata geçirecek.

Emba Elektrik Üretim Anonim Şirketi Adana Özel Endüstri Bölgesi'nin sınırları değişti!

Bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan karar göre, Emba Elektrik Üretim Anonim Şirketi Adana Özel Endüstri Bölgesi'nin sınırları değişti.

TOKİ Adana Buruk 2020 ihalesi 3 Mart'ta!

Yeni konut üretim çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Adana Sarıçam Buruk 2. Etap projesinin ihalesini 3 Mart'ta gerçekleştirecek.

Kuvars Global Üretim İnşaat Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Kuvars Global Üretim İnşaat Danışmanlık Anonim Şirketi bugün Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile bugün İnanç Salta tarafından kuruldu.

Adana'da Enerji Verimliliği Eğitimleri başladı!

Adana'da, Enerjisa tarafından ilköğretim öğrencilerine yönelik "Enerji Verimliliği Eğitimleri" etkinliği düzenlendi.

Sabri Tari Adana'daki projeleri anlattı!

Adana İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü tarafından ÇKA 2015 yılı Üretim ve Çevre Altyapısının İyileştirilmesi Mali Destek Programı kapsamında hazırlanan "Adana'da 'Varda' Var" proje sözleşmesi hayata geçirilmek üzere imzalandı.

Adana'da Hidroelektrik Santrali proje toplantısı 24 Haziran'da!

Andırın Enerji Elektrik Üretim Ltd. Şti. tarafından Adana'da Hidroelektrik Santrali Projesi için 24 Haziran 2015 günü saat 13:30'da halk toplantısı düzenlenecek.

Aksa Jeneratör Çin ve Adana'daki fabrikalarına yatırım yaptı!

İstanbul, ABD ve Çin'deki tesislerinde üretim yapan Aksa Jeneratör, bu yıl Adana'daki fabrikasına 80 bin metrekare ve Çin'in Changzhou kentindeki fabrikasına da 40 bin metrekarelik wKm ilave yatırım yaptı.

Adana'da Stiren Monomer Üretim Tesisi toplantısı 21 Nisan'da

ASCHEM PETROKİMYA SAN. A.Ş. tarafından; Adana'da Stiren Monomer Üretim Tesisi için 21 Nisan 2015 günü saat 14:00'de halkın katılım toplantısı düzenlenecek.

adana kuvars üretim fabrikası Haberi

adana kuvars üretim fabrikası

Türkiye'nin dördüncü kuvars üretim fabrikası Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi'nde (AHSOSB) kuruluyor. Yılın ikinci yarısında tamamlanması planlanan fabrika faaliyete geçtiğinde 50 kişiye istihdam sağlayacak. 


Fabrikanın temelini 2014'te attıklarını anlatan Bizim Mermer Yönetim Kurulu Başkanı Levent Yazlamaz, inşaat tamamlandığında çalışmalarını 6 bin 500'ü kapalı toplam 22 bin metrekare alanda sürdüreceklerini söyledi. Tesislerinde son teknolojinin kullanıldığını vurgulayan Yazlamaz, "Adana'ya önemli bir tesis kazandırmış olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz" dedi. 


Mermer sektöründe 30 yıldır gösterip, montajlamayla birlikte toptan satış yaptıklarını kaydeden Levent Yazlamaz, kuvarsta yurtiçinin yanı sıra ihracat da planladıklarını, ihracat açısından hedeflerinin bu yıl 10, gelecek yıl ise 50 ülkeye ulaşmak olduğunu dile getirerek, yıllık 400 bin metrekarelik üretim kapasitesi planladıklarını belirtti. Hedef ülkeler arasında başta Ortadoğu olmak üzere Avrupa ülkeleri ve Amerika...