02 / 05 / 2024

Adana mania sorunu çözülüyor

Adana mania sorunu çözülüyor

Adana'da yıllarca inşaat sektörünün önünü kapayan mania sorunu Seyhan Belediyesi'nin çalışmalarıyla çözüme kavuşmaya başladı.

Pursaklar’daki mania hattı sorunu çözülecek!

AK Parti Pursaklar Belediye Başkan adayı Ayhan Yılmaz, yeni dönemde hayata geçireceği projeleri açıkladı. Yılmaz, ''Pursaklar’daki mania hattı sorununu da çözüp hemşerilerimizin mağduriyetini gidereceğiz'' diye konuştu.

Adana Kızıldağ Yaylası’nın tapu sorunu çözüldü!

Adana Karaisalı’nın Kızıldağ Yaylası’nda 700 ev sahibi vatandaş, emlak ve rayiç bedellerinin yarısı üzerinden ödeme yaparak tapularına kavuşuyor.

Adana'nın imar sorunu çözülmeli!

İMO Adana Şube Başkanı Zekeriya Turanbayburt, Adana'da imar sorunlarının yıllardır çözülemediğini söyledi. Turanbayburt, bölgede çarpık yapılaşmanın hızla arttığını söyledi.

Adana Şambayadı'nın 22 yıllık imar sorunu çözülüyor!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Sözlü ile Çukurova Belediye Başkanı Çetin, Şambayadı'nın 22 yıllık imar sorununu çözmek için bir araya geldi.

Adana'da konut sorunu büyüyor!

Adana Güney Haber Gazetesi köşe yazarı olan Mesut Başaran bugünkü yazısında, Adana'da konut üretimini ve inşaat sektörünü değerlendirdi. İşte o haber...

Adana'da imar sorunu çözüm bekliyor!

Adana Güney Haber Gazetesi yazarlarından Mesut Başaran, Adana'daki imar konut sorununu değerlendirdi.

Adana Ceyhan Devlet Hastanesi'nin inşaat sorunu TBMM'de!

CHP Adana Milletvekili İbrahim Özdiş, Adana'nın Ceydan ilçesinde yapımına başlanılan ama inşaatı durma noktasına gelen Devlet hastanesinin inşaatı TBMM'ye taşıdı.

Adana Şehir Hastanesi'ne ilişkin 6 sorun mecliste!

CHP Adana Milletvekili Elif Doğan Türkmen, Adana Şehir Hastanesi'ne ilişkin 6 sorunu meclis gündemine taşıdı. Türkmen sorularını Bakan Akdağ'a iletti..

Adana Ceyhan'dan Hatay Erzin'e devredilen arazi sorunu TBMM'de!

CHP Adana Milletvekili İbrahim Özdiş, Adana'nın Ceyhan ilçesinden Hatay'ın Erzin ilçesine devredilmiş olan arazinin iadesi talebini meclis gündemine taşıdı..

Adana'nın imar sorunu çözülmedi!

İnşaat Mühendisleri Odası Adana Şube Başkanı H. Çağdaş Kaya, Adana'da mimari projeler üzerinde yapılan oynamalarla birçok müteahhit, mimar ve mühendisin haksız kazanç sağladığını iddia etti.

Adana’nın konut sorunu Ankara’ya taşındı!

Adana Valisi Mahmut Demirtaş, acil çözüm bekleyen sorunlarla ilgili dosyayı koltuğunun altına alıp Başkent’in yolunu tuttu. Vali Demirtaş bakanları ziyaret etti, sorunlara çözüm aradı

Adana'da çarpık kentleşme sorunu çözülüyor!

Adana Büyükşehir Belediyesi, ulaşım, çarpık kentleşme, geri dönüşüm, botanik, kültürsanat gibi pek çok alanda Adana'nın geleceğine yön veren projeleri hayata geçiriyor.

Adana'da 21 yıllık imar sorunu çözülüyor!

95 yılından beri imara açılmayı bekleyen Şambayadı, Esentepe, Kabasakal, Kireçocağı arasında ki mevkide bulunan alanların imar düzenlemesi için Adana Büyükşehir Belediyesi ve Çukurova Belediyesi düğmeye bastı.

Adana mania sorunu çözülüyor Haberi

Adana mania sorunu çözülüyor

ADANA'DA yıllarca inşaat sektörünün önünü kapayan mania sorunu Seyhan Belediyesi'nin çalışmalarıyla çözüme kavuşmaya başladı. Son olarak ilçeye bağlı Gürselpaşa ve Pınar mahallerindeki sorunda çözüldü. Belediye Başkanı Zeydan Karalar, "İnşaat sektörünün uzun süre önünü tıkayan. müteahhitleri iş yapamaz duruma getiren mania sorunu göreve gelmemiz ile birlikte çözüme kavuşmaya başladı" dedi. 


Seyhan Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü tarafından uçuşu etkilemeyecek imar yüksekliği için çalışmalara başlandığını hatırlatan Karalar, "Yaptığımız çalışma, belediyemiz sınırları içerisinde mania planı biterlerine aykırı yapıların belirlenmesinde ve yeni oluşacak yapılaşmaların mania oluşturmayacak şekilde projelendirilmesine yardımcı olacak. Ayııı zamanda uçuş seyrinin güvenliği açısından gerekli adımların atılmasında yol gösterecektir" diye konuştu. 


282 AYKIRI BİNA 

30 Mart 2014 yerel seçimleri öncesi Gürseİpaşa, Pınar, Mahalleleri ile Aydınlar ve Şakirpaşa mahallelerinin bir kısmında mania kriterlerini aşan 282...