17 / 05 / 2024

Adana Marmo Modern Evleri nerede

Adana Marmo Modern Evleri nerede

Marmo İnşaat tarafından hayata geçirilen Adana Marmo Modern Evleri projesinde daireler 2 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. Adana Marmo Modern Evleri' nde fiyatlar 245 bin TL' den başlıyor.

YHT ve modern raylı sistemler projeleri TBMM'de!

Şanlıurfa ilinde yüksek hızlı tren ve modern raylı sistemlere yönelik bir proje olup olmadığı ve Mersin-Adana-Osmaniye-Gaziantep ve Gaziantep-Şanlıurfa- Mardin hızlı tren hattı projelerine dair bazı iddialar meclis gündemine taşındı. CHP'li Tanal, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Adana'da kentsel dönüşüm hamlesi!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Adana’yı daha modern ve daha yaşanabilir bir kent haline getirmek için bir çok noktada kentsel dönüşüm çalışmalarına başlayacaklarını söyledi.  

Beymen Club, Adana 01 Burda AVM'de mağaza açtı!

Türkiye genelindeki 54. mağazasını Adana 01 Burda AVM'de açan Beymen Club, yeni mağazasının modern dekorasyonu ile dikkat çekiyor...

Adana'ya 117 dönümlük hayvan barınağı inşa ediliyor!

Yatırımlarına son sürat devam eden Adana Büyükşehir Belediyesi, 117 dönüm alanda hayata geçirdiği modern hayvan barınağının ilk etabını Ekim ayı içerisinde hizmete açacak.

4K İnşaat Adana Yüreğir'e modern bir proje yapıyor!

4K İnşaat tarafından Adana'nın merkez Yüreğir ilçesine içerisinde konut ve ofis projesi inşa ediyor. 120 dekar alanda yapılacak olan Adana Yüreğir projesinde daireler, ofisler, alışveriş merkezleri ve spor salonları yer alacak.

Adana Nakliyeciler Sitesi asfalta kavuştu!

Hizmetlerinde dinamik, planlı, modern ve çağdaş belediyeciliğin örneklerini sunan Adana Büyükşehir Belediye Başkan Hüseyin Sözlü, uzun yıllar yol ve altyapı sorunlarıyla boğuşan Adana Nakliyeciler Sitesi’nin de yol çilesine son verdi.

Adana Çukurova'daki kentsel dönüşüm onay bekliyor!

Adana’nın en modern ilçelerinden biri olan Çukurova’nın CHP’li Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Özgen, bir zamanlar “tekstilin başkenti” olarak bilinen Adana’nın bugün fabrika mezarlığına döndüğünü belirtti.

Adana Sarıçam'da arsalara imar durumuna göre ruhsat veriliyor!

Adana Sarıçam İlçe Belediye Başkanı Bilal Uludağ,"Her geçen günde modern yapılar ilçemizde hızla yükseliyor. Yapılan bütün çalışmalar ise bir uyum içinde oluyor. Amacımız Sarıçam'ı Adana'nın en gözde ilçesi ve cazibe merkezi haline getirmektir" dedi.

Adana Kozan Çarşısı modern pazar olacak!

Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan. Sanayi Çarşısı ve Kozan Çarşısı olarak bilinen alan üzerinde bulunan binaların eski ve Adana'ya yakışmayan bir görüntü sergilediğini söyledi.

Adana'da hangi yatırımlar yapıldı?

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, gerçekleştirdiği yol, içme suyu, kanalizasyon, ulaşım, yeşil alan, kırsal kalkınma, eğitim, kültür ve sanat hizmetleriyle dinamik, planlı, modern ve çağdaş belediyeciliğin örneklerini sundu.

Hüseyin Sözlü: Adana'yı ranta kurban etmeyeceğiz!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, 5 yıllık görev süresinin içini hizmetlerle dolduracaklarını belirtip, "Adana'ya modern şehirciliğin mührünü vurmazsak bize de yazıklar olsun" dedi.

Adana'nın geleceği için mimarların düşüncelerine ihtiyaç var!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Mimarlar Odası Adana Şubesi'nin genel kuruluna katıldı ve modern bir Adana oluşturma yolunda gerçekleştirilecek kentsel dönüşüm çalışmalarında mimarlarla birlikte kolektif çaba gösterme çağrısında bulundu.

Adana Yüreğir'e 30 dönümlük meydan yapılacak!

Adana Yüreğir, ‘Yerinde Kentsel Dönüşüm’ modeli ile modern bir kent olma yolunda hızla ilerliyor. Adanalılar tarihi Taşköprü ile bütünleşen 30 dönümlük, sosyal etkinliklerin düzenleneceği kentin en büyük meydanına kavuşacak.

Adana Marmo Modern Evleri nerede Haberi

Adana Marmo Modern Evleri nerede

Adana Marmo Modern Evleri projesi tek blok 13 kat şeklinde yükseliyor. Proje Adana İli Turgut Özal Bulvarı' nda yer alıyor.


Adana Marmo Modern Evleri toplam 26 adet daireden oluşuyor. Proje içerisinde kamelya, çocuk parkı, peyzaj alanı, fitness center bulunuyor.


Adana Marmo Modern Evleri 245 bin TL' den başlıyor. Projedeki fiyatlar 255 bin TL' ye kadar yükseliyor. Projedeki dairelerin teslim tarihi 2015 Haziran ayında gerçekleşmesi planlanıyor.


Adana Marmo Modern Evleri iletişim

Adres: Ruh Sağlığı Hastanesi civarı Turgut Özal Bulvarı Çukurova / ADANA 

Tel: 0322 261 19 18

Web:[email protected]

Tülay...