25 / 08 / 2024

Adana Mersin Hatay Osmaniye turları

Adana Mersin Hatay Osmaniye turları

TÜRSAB Adana Bölgesel Yürütme Kurulu'nun girişimleriyle Türkiye nin 7 bölgesine turist gönderen ancak hiç tur almayan tek bölgesi olan Adana , GAP ve Klikya (Adana Mersin Hatay Osmaniye) adı altında turlarına dahil edildi.

Deprem araştırmacısı 5 şehrin ismini tek tek sayarak uyardı! Bu şehirlerde yaşayanlar dikkat!

Deprem araştırmacısı Baturhan Öğüt resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda Girit'in güneyinde olacak bir deprem Hatay,Adana ve Mersin'i pek etkilemeyeceğini belirterek, genel olarak etkileyeceği şehirleri açıkladı.

Hatay, Osmaniye ve Adana'da 10 bin 840 afet konutunun kurası bu ay çekiliyor! İşte il il kura tarihleri!

Hatay, Osmaniye ve Adana'da depremzedeler için inşa edilen 10 bin 840 afet konutunun kurası bu ay içinde çekiliyor. İşte ayrıntılar...

Bakan Uraloğlu: Mersin-Gaziantep arası 6 saatten 2 saate inecek!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Mersin-Adana-Osmaniye-Gaziantep Hızlı Tren Hattı'nın 6 saat 23 dakikalık seyahat süresini 2 saat 15 dakikaya düşüreceğini belirterek "Bu hatta yılda ortalama 6,4 milyon yolcu taşınacak" dedi.

Son dakika! Adana’da korkutan deprem! Çevre illerden de hissedildi!

Adana'nın Aladağ ilçesinde göre 4.5 büyüklüğünde artçı sarsıntı meydana geldi. Yaşanan sarsıntı çevredeki Osmaniye, Hatay, Nevşehir, Niğde ve Kayseri gibi kentlerden de hissedildi.

SON DAKİKA! Adana ve Mersin’de peş peşe deprem oldu!

Kandilli Rasathanesi’nden alınan verilere göre Adana ve Mersin’de üst üste deprem meydana geldi. Kandilli Rasathanesi, saat 17.18’de Adana’nın Kozan ilçesinde 1.8 şiddetinde ve 17.43’te ise Mersin’in Silifke ilçesinde 1.3 şiddetinde deprem oldu. İşte detaylar...

Fiyatı rekor kırıyordu! Tarım ve Orman Bakanlığı’ndan o ürüne ilişkin çok konuşulacak açıklama!

Tarım ve Orman Bakanlığı, son zamanlarda fiyatı yüzünden büyük tepki toplayan kuru soğan üretimi ile ilgili, “Nisan ayı itibarıyla Adana ve Hatay kentlerimizde turfanda soğan hasadı başlamıştır. İçinde bulunduğumuz bu süreçte, 2022 senesinin üzerinde bir rekolte söz konusudur” şeklinde açıklama yapt

Naci Görür uyarısını yineledi: Adana ve Kıbrıs’a dikkat!

Yer bilimci Prof. Dr. Naci Görür, Hatay'da meydana gelen 6.4 ve 5.8 büyüklüğündeki depremlerden sonra önemli açıklamalar yaptı. Bu depremin beklendiğini dile getiren Naci Görür, Adana ve Kıbrıs’ta da dikkatli olunması gerektiğini söyledi.

Naci Görür peş peşe açıkladı: İstanbul depremi büyük ölçüde yakınlaştı! Bingöl, Karlıova, Hatay ve Adana'ya da dikkat!

Deprem uzmanı Naci Görür peş peşe açıkladı! İstanbul depremi büyük ölçüde yakınlaştı! Bingöl, Karlıova, Hatay ve Adana'ya da dikkat!

Mersin'den yola çıkan dev reaktör Adana'ya 4 günde ulaşacak

İspanya'nın Bilbao Limanı'ndan yüklenip Mersin Uluslararası Limanı'na indirilen, elyaf ve polyester ham maddesi üretiminde kullanılacak 30 metre uzunluğuna 8,5 metre yüksekliğine sahip reaktörün kara yoluyla 4 günde Adana'ya ulaştırılması planlanıyor.

15 il için acele kamulaştırma kararı! Bu sabah açıklandı! 

Adana, Afyonkarahisar, Ankara, Aydın, Çankırı, Denizli, Gaziantep, Hatay, İzmir, Kastamonu, Konya, Mersin, Muğla, Osmaniye ve Zonguldak illerinde yer alan bazı taşınmazlar için acele kamulaştırılma kararı verildi. Karar bugünkü 31817 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. İşte o karar ve ayrıntıları...

13 il için acele kamulaştırma kararı!

Zonguldak, Rize, Mersin, Konya, Kastamonu, Karabük, Hatay, Gaziantep, Bilecik, Bartın Ankara, Afyonkarahisar, Adana sınırları içinde yer alan bazı taşınmazlar için acele kamulaştırılması kararı verildi. 

18 il için acele kamulaştırma kararı!

Adana, Osmaniye, Kayseri, Ankara, Bartın, Bilecik, Denizli, Gaziantep, Hatay, İzmir, Manisa, Karabük, Kastamonu, Kırıkkale, Kilis, Manisa, Mersin, Zonguldak sınırları içinde yer alan bazı taşınmazlar için acele kamulaştırılması kararı verildi. 

11 il için acele kamulaştırma kararı!

Adana, Ankara, Bilecik, Çankırı, Denizli, Gaziantep, Hatay, İzmir, Konya, Manisa, Mersin sınırları içinde yer alan bazı taşınmazların Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırılması kararı verildi. 

Adana Mersin Hatay Osmaniye turları Haberi

Adana Mersin Hatay Osmaniye turları

Türkiye'nin en önemli tur firmaları Kurban Bayramından itibaren turlarına klikya (Çukurova) yı da dahil etti. Artık tur otobüsleri otobandan transit geçmeyecek. 

Adananın Türkiye'deki turizm potansiyelinden nasibi yeterince alamamasının önündeki çok önemli engellerden birisi ortadan kalktı. TÜRSAB Adana Bölgesel Yürütme Kurulu'nun girişimleriyle Adana, Türkiye'nin önemli firmaları tarafından GAP ve Klikya turlarına dahil edildi. 


Adananın bölge turlarına dahil edildiğinin müjdesini TÜRSAB Adana Bölgesel Yürütme Kurulu Başkanı Murat Şirin verdi. Şirin, ancak, turizmde atılan önemli adımların sürekli ve kalıcı olması için Adana'nın vitrin düzenlenmesine ihtiyacı olduğunu söyledi. 

"Adana imajını yenilemeli" Türkiye'nin en önemli tur oparatörlcrinc turlarına Adana yı da dahil ettirme)! başardıklarını belirten Murat Şirin," Adana turizmi adına tarihi bir adını atıldı. Biz kapıyı açtık. 

Bu kapının sürekli açık kalması için Adananın vitrini niteliğindeki güzergahların mtxlernize...