02 / 05 / 2024

Adana Meydan Semt Polikliniği

Adana Meydan Semt Polikliniği

Adana Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne bağlı Meydan Semt Polikliniği, Seyhan'ın güney mahallelerine hizmet vermek üzere törenle açıldı.

Adana Kent Meydanı'nda inşaatlar tamamlanıyor!

Adana Seyhan Belediyesi tarafından başlatılan Adana Kent Meydanı projesinde inşaatlar tamamlanıyor. 41 bin 892 metrekare alan üzerinde kurulan proje 7 etaptan meydana geliyor.

Adana Kent Meydanı'nda inşaat devam ediyor!

Seyhan Belediyesi’nin CHP’li meclis üyeleri yapımı devam eden “Adana Kent Meydanı”nda incelemelerde bulundu.

TOKİ Adana'da 15 yılda 17 bin 94 konut yaptı!

Adana İstasyon Meydanı'nda düzenlediği mitingde halka seslenen Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan, TOKİ kanalıyla son 15 yılda 17 bin 94 konut projesini hayata geçirdiklerini belirtti... 

Adana Kent Meydanı Projesi’nde yıkımların yüzde 70'i tamamlandı!

Adana Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, ’Kent Meydanı Projesi’nde incelemelerde bulundu. Son yılların en büyük vizyon projesi olarak nitelendirilen proje kapsamında yıkımların yüzde 70 oranında tamamlandı.

Kocaeli Mehmetağa Mahallesi semt meydanına kavuşuyor!

Başiskele Mehmetağa Mahallesi’nin açık alan ve otopark ihtiyacını karşılayacak semt meydanının son düzenlemeleri yapılıyor.

Yüreğir PTT Evleri Mahallesi'ne 2. semt pazarı inşa edildi!

Adana Yüreğir PTT Evleri Mahallesi'nde 2. kapalı semt pazarı inşa edildi. Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, PTT Evleri Mahallesi'ne içerisinde kapalı yüzme havuzu olan spor tesisi müjdesini vererek açılışı yaptı.

Seyhan Belediyesi’nin projeleri Adana İnşaat Fuarı'nda!

Adana İnşaat, Yapıda Yenilikler, IHS ve Kent Fuarları kapılarını açtı. Seyhan Belediyesi’nin başta kent meydanı ve kentsel dönüşüm olmak üzere birçok projesi fuarda sergilendi.

Adana Seyhan'daki dönüşümde kamulaştırma bedellerine tepki!

Adana'nın Sucuzade Mahallesi sakinleri, Seyhan İlçe Belediyesi tarafından kentsel dönüşüm projesi kapsamında yapılacak kent meydanı nedeniyle evlerinin değerlerinin altına alınmaya çalışıldığını öne sürdü.

Adana Kent Meydanı'ndaki dönüşümde yıkım devam ediyor!

Adana Kent Meydanı projesi kapsamında gerçekleştirilen kentsel dönüşüm sırasında 2 katlı evinin değerinin altında istimlak edildiğini ileri süren kadın tepki gösterdi.

Adana Kent Meydanı tasarım yarışması sonuçlandı!

Seyhan Belediyesi tarafından yapılan Adana kent meydanı(Barış ve Demokrasi Meydanı) mimari ve kentsel tasarım yarışması sonuçlandı.

Adana Yüreğir'e 2. kapalı semt pazarı inşa ediliyor!

Yüreğir’in ikinci kapalı semt pazarı PTT Evleri Mahallesi’nde yapılıyor. Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, Yüreğirli vatandaşların kışın yağmurdan ve çamurdan, yazın ise sıcaktan ve tozdan koruyup rahat alışveriş yapmalarını sağlamak amacıyla kapalı semt pazarları sayısını artıracaklarını söyledi.

Adana Kent Meydanı için ilk kazma vuruldu!

Adana'nın kanayan yarası olan Saydam Caddesi ve Obalar Caddesi'nin trafik sorununu çözecek, Balıkçılar Pazarı'na yeni bir çehre kazandıracak Adana Kent Meydanı (Barış ve Demokrasi Meydanı) için ilk kazma vuruldu.

Kocaeli Kullar Semt Meydanı için inşaat başlıyor!

Başiskele Belediyesi Kullar Mehmetağa Mahallesi Meydanı için çalışmalara başladı. Kentsel Dönüşüm kapsamında Semt Meydanı olarak planlanan ve kamulaştırma sonrasında bina yıkımlarının tamamlandığı alanda temel için hafriyat çalışmaları başladı.

Adana Meydan Semt Polikliniği Haberi

Adana Meydan Semt Polikliniği

Adana Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne bağlı olarak hizmet vermeye başlayan Meydan Semt Polikliniği'nin resmi açılışı yapıldı. Polikliniğin, Seyhan'ın güney mahallelerinde yaşayan vatandaşların sağlık hizmetine erişimini kolaylaştırması amaçlanıyor. Adana Valisi Mustafa Büyük, Kıbrıs Caddesi'ndeki polikliniğin açılış töreninde yaptığı konuşmada, semt polikliniğinin, bölge sakinleri için çok hayırlı bir hizmet olduğunu belirtti. 


"BİR KISMINI GETİRDİK" 

Vali Mustafa Büyük, "Buraya aslında Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin bir kısmını getirmiş oluyoruz. Arkadaşlarımızın gayretleri ve çalışmaları sonrasında geniş bir hizmet alanı olan sağlık alanında böyle güzel bir hizmeti gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Özellikle milletvekillerimizin, Kamu Hastaneleri Kurumu Genel Sekreterimizin ve diğer sağlık çalışanlarının önemli gayretleri oldu. Hepsine teşekkür ediyorum" dedi. 


YERİNE BİR ŞEY KONAMAZ 

AK Parti Adana Milletvekili Prof. Dr. Necdet Ünüvar da, Meydan Semt Polikliniği'nin açılışından büyük memnuniyet...