25 / 07 / 2024

adana murtaza kılçık

adana murtaza kılçık

Adana Medya'ya önemli açıklamalarda bulunan Adana Yapı Müteahhitleri Derneği Başkanı Murtaza Kılçık: Son yıllarda imar konusunda meydana gelen çelişkiler halkın yararına olacak şekilde çözülerek imar tıkanıklığı son bulmalıdır.

Naci Görür uyarısını yineledi: Adana ve Kıbrıs’a dikkat!

Yer bilimci Prof. Dr. Naci Görür, Hatay'da meydana gelen 6.4 ve 5.8 büyüklüğündeki depremlerden sonra önemli açıklamalar yaptı. Bu depremin beklendiğini dile getiren Naci Görür, Adana ve Kıbrıs’ta da dikkatli olunması gerektiğini söyledi.

TOKİ Adana Yumurtalık’ta! 240 ay vadeyle ev sahibi olun!

Türkiye’nin merakla beklediği TOKİ Adana Yumurtalık 2022 sosyal konut projesinin detayları belli oldu. Peki TOKİ Adana Yumurtalık projesinde toplam kaç konut yapılacak? İşte 12 soruda TOKİ Adana Yumurtalık 2022 ucuz konut projesi...

ÖİB Adana Yumurtalık'taki 116 arsayı satıyor! 15 milyon TL'ye!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından Adana Yumurtalık'ta 116 adet tarla satışa sunuldu. 

Adana Milli Emlak'tan satılık 31 gayrimenkul!

Adana Çevre Şehircilik İl Müdürlüğü, Adana ili, Çukurova, Seyhan, Yüreğir, Sarıçam ilçelerinde yer alan 31 gayrimenkulü satıyor...

TOKİ Adana Hükümet Konağı ihalesi bugün!

Adana ili, Yumurtalık Hükümet Konağı İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale)  ihalesi bugün saat 11:00'de yapılacak.

TOKİ'den Adana Yumurtalık'a Hükümet Konağı!

Adana ili, Yumurtalık Hükümet Konağı İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi 5 Kasım 2020 tarihinde saat 11:00'de yapılacak.

Devlet Bahçeli Köprüsü Eylül'de ihaleye çıkıyor!

30 Mart 2016'da temeli atılan fakat üçte biri yapılabilen MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin adını taşıyan Adana’daki köprü için yeni bir adım atıldı. Karayolları Eylül'de köprü için ihaleye çıkacak...

Yumurtalık'ta deniz kenarındaki araziler kime satılacak?

Adana Yumurtalık'ta rafineri yapılacağı ileri sürülen arazinin Cumhurbaşkanlığı kararıyla yatırımlara açılmasından sonra, Dr. Müzeyyen Şevkin, Meclis gündeminde sunduğu önergeye yanıt alamadı. Şevkin, arazilerin gerek özel sektöre gerekse yabancı yatırımcılara tahsis edilebileceğini vurguladı. 

Adana Yumurtalık'ta kamulaştırmaların ödemesinin yapılmadığı iddia edildi!

Adana'nın Yumurtalık ilçesinin Küçük Yumurtalık Mahallesi'nde gerçekleştirilen kamulaştırmaların ödemesinin yapılmadığı iddiası TBMM gündemine taşındı. İYİ Parti'li Koncuk, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Adana'da 6.8 milyon TL'ye icradan satılık 31 gayrimenkul!

Karataş İcra Dairesi, Adana İli, Karataş İlçesi'nde bulunan 31 gayrimenkulü icradan satışa çıkardı. Gayrimenkullerin toplam satış bedeli 6 milyon 795 bin 533,54 TL olarak belirlendi.

Adana Ceyhan'da 8.1 milyon TL'ye icradan satılık 2 adet fabrika binası ve arsası!

T.C. Ceyhan İcra Dairesi, Adana İli, Ceyhan İlçesi, Büyükmangıt Mahallesi, 2547 ve 2548 parselde yer alan 2 adet fabrika binası ve arsası 8 milyon 69 bin 399 TL'ye satıyor.

TOKİ Çukurova Hükümet Konağı ihalesi yarın!

Adana İli Çukurova İlçesi Hükümet Konağı İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

Adana Hükümet Konağı 10 Nisan'da ihaleye çıkıyor!

Adana İli Çukurova İlçesi Hükümet Konağı İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 10 Nisan tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

adana murtaza kılçık Haberi

adana murtaza kılçık


Adana Medya'ya önemli açıklamalarda bulunan Adana Yapı Müteahhitleri Derneği Başkanı (AYAMDER) Murtaza Kılçık, sosyal devlet olmanın mantığında öncelikle dar gelirli vatandaşların sorunlarını çözmek olduğuna dikkat çekerek, "TOKİ ve Belediyelerin konut politikasında lüks konutlar yapmak değil, dar gelirli vatandaşlar için sosyal konutlar üretmek olmalıdır" dedi. 


Son yıllarda gerek TOKİ'nin ve gerekse belediyelerin konut politikalarında değişiklikler gözlemlediklerini söyleyen Yapı Müteahhitleri Derneği Başkanı Murtaza Kılçık, her iki devlet kurumunun önceliğinde dar gelirli vatandaşların olması gerektiğini ifade ettiği açıklamasında konuyla ilgili şu açıklamalarda bulundu: "TOKİ ve Belediyelerin konut yapım politikasında öncelikle dar gelirli vatandaşlarımızın ev sahibi olmaları hedefleniyor ve bu politikalar çerçevesinde her iki kurumda yapımına başladıkları konutları dar gelirli vatandaşlarımızın alım gücü oranında oluşturdukları fiyatlarla, hem bu kurumlarımız satış problemi yaşamıyordu ve hem...