02 / 05 / 2024

Adana ofis binalarında satış değeri ne durumda

Adana ofis binalarında satış değeri ne durumda

TSKB Gayrimenkul Değerleme A.Ş. Adana Şubesi Yönetici Yardımcısı Güven Demircan Adana'da son dönemde özellikle kent merkezinde inşa edilen nitelikli ofis ve plaza binalarını değerlendirdi.

İstanbul'da metrekare bazında en pahalı ofis kirası 765 TL ile Levent'te!

İstanbul'da metrekare bazında ofis kiraları açıklandı. Haziran'da İstanbul ofis pazarında genel arz 6,46 milyon metrekare olurken, doluluk da son 10 senenin zirvesinde. Peki İstanbul'da ofis kiraları ne kadar oldu?

TSKB GYO, Fındıklı Ofis Binalarını 38.3 milyon TL'ye TSKB ile iştiraklerine kiraladı!

TSKB GYO, şirket portföyünde yer alan İstanbul İli, Beyoğlu İlçesi, Fındıklı Ofis Binalarının halihazırda kiracısı olan ana ortağı Türkiye Sınai Kalkınma Bankası A.Ş. (TSKB)'ye ve iştiraklerine 5 sene süreyle kiralıyor. İşte ayrıntılar...

Albaraka'dan eğitim, kırtasiye ve ofis harcamalarında 50 TL iade kampanyası!

Harcamalarını ucuza getirmek isteyen vatandaşların için Albaraka kampanya yaptı. 9 Eylül-9 Ekim tarihleri arasında Albaraka bireysel kredi kartınız ile eğitim, kırtasiye, ofis malzemeleri sektöründe tek seferde yapacağınız 300 lira ve üzeri harcamalarınızda 50 lira iade kazanma fırsatı. İşte kampany

Ofis kiralarında yüzde 15 artış bekleniyor!

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen ofis kiralarında 2021 yılının son çeyreğinde geçtiğimiz seneye göre yüzde 15 artış bekleniyor.

SOCAR Türkiye yönetim binalarında ve tesislerinde yeşil enerjiye geçiyor!

SOCAR Türkiye'den karbon ayak izinin azaltılması amacıyla yeni bir adım geldi. Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; SOCAR Türkiye tarafından yönetim binalarının ve bazı tesislerin yenilenebilir enerjiyle kullanılmasına karar verildi.

Darphane Binaları'nda ofis yapılacak iddiası!

İstanbul Arkeoloji Müzeleri’nde meydana gelen taşınma haberleri gündemden düşmüyor. Konuya ilişkin konuşan İBB Genel Sekreter Yardımcısı Mahir Polat, müzelerden boşaltılan darphane binalarında Cumhurbaşkanlığı bürokratlarına ofis yapılacağını ileri sürdü.

Kamu binalarında enerji verimliliği ile 870 milyon TL tasarruf yapılacak!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, kamu binalarında enerji verimliliğiyle sağlanan tasarruf miktarını 2023'e kadar 870 milyon TL tasarruf hedeflediklerini dile getirdi. 

Mistral GYO binalarında hasar tespit çalışması yapıldı!

Mistral GYO İzmir'deki depremin ardından binalarında bütün kontroller hızlıca yapıldı ve herhangi bir hasar tespit edilmedi.

Ofis pazarında kartlar yeniden karıldı!

Pandemi süreci ile birlikte şirketlerin evden çalışmaya başlaması, ofis pazarında kartların yeniden karılmasına neden oldu. Artık büyük ofis alanlarında çalışma dönemi sona erdi. Ancak evden çalışmaya geçilmesine rağmen şirketler ofis alanlarından vazgeçmiyor.

Ofis hayatında dönüşüm başladı! 5 gün ofis yok!

Koronavirüs sonrası çok sayıda çalışan işini eve taşıdı. Uzmanlar ofis hayatında dönüşümün başladığını söylüyor. Peki bundan sonra ne olacak? İşte merak edilenler...

Adana'da depreme karşı kamu binalarında alınan önlemler mecliste!

Adana ilinde yaşanacak olası bir depreme karşı kamu binalarında alınan önlemler meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Koncuk, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Adana Kurtkulağı Kervansarayı'nda restorasyon başlıyor!

Adana'da, 1700'lü yıllarda inşa edilen ve "İpek Yolu'nun İzinden" projesi kapsamında turizme kazandırılması planlanan Kurtkulağı Kervansarayı'nda restorasyon başlıyor.

Kamu Binalarında Enerji Tasarrufu ile İlgili Genelge!

Kamu Binalarında Enerji Tasarrufu ile İlgili Genelge bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Adana ofis binalarında satış değeri ne durumda Haberi

Adana ofis binalarında satış değeri ne durumda

TSKB Gayrimenkul Değerleme A.Ş. Adana Şubesi Yönetici Yardımcısı Güven Demircan Adana'da son dönemde özellikle kent merkezinde inşa edilen nitelikli ofis ve plaza binalarını değerlendirdi. İşte TSKB Gayrimenkul Değerleme A.Ş. Adana Şubesi Yönetici Yardımcısı Güven Demircan'ın yazısı;



Küreselleşmeyle birlikte ülkemizin ticari potansiyeli yüksek birçok bölgesinde kent merkezlerinde nitelikli ofis ve plaza binaları karşımıza çıkmaktadır. Özellikle nüfus yoğunluğu yüksek olan yerleşmelerde, tabanda yayılım kapasitesi aşıldığı için dikey yönde büyüyen bir kent silüeti ile karşılaşmak mümkündür.  Sanayisizleşme süreci ile birlikte sanayi sektörünün kentin yerleşim merkezlerinin dışına taşınması, hizmet sektörünün kent merkezinde yükselmesine neden olmuştur. Küresel işleyişin en önemli bileşenlerinden zincir mağazalar ise sanayiden arınan kent merkezlerinin nitelikli ofis ve plazalarında yer seçimini gerçekleştirmişlerdir. Nitelikli ofis ve plazalar kent merkezinde prestij noktaları olarak algılanıp,...