25 / 05 / 2024

adana optimum nerede

adana optimum nerede

İnşaat ve ticari gayrimenkul geliştirme ve yatırım alanında dünyanın önde gelen şirketlerinden olan, yurt içinde ve yurt dışında dev alışveriş merkezleri ve ticari gayrimenkul projelerine imza atan Rönesans Holding, yatırımlarıyla Anadolu'ya güç katıyor..

Optimum Yenişehir nerede?

Optimum Yenişehir nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Optimum Yenişehir nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Esas 01 Burda AVM ulaşım! Adana 01 AVM nerede, nasıl gidilir?

Esas 01 Burda AVM ulaşım! Adana 01 AVM'ye nasıl gidilir bilgisi haberimizde yer alıyor. Adana 01 Burda AVM bugün itibariyle hizmete açıldı.

TOKİ Adana Tufanbeyli 2019 projesi 24 soruda tüm detaylarıyla!

TOKİ Adana Tufanbeyli 2019 nerede?TOKİ Tufanbeyli 2019 fiyatları ne kadar? TOKİ Adana Tufanbeyli 2019 ödeme planı nasıl? TOKİ Adana Tufanbeyli 2019 kura çekilişi ne zaman yapılacak? TOKİ Adana Tufanbeyli 2019 başvuruları ne zaman başlıyor? İşte TOKİ Adana Tufanbeyli 2019 projesi 24 soruda tüm detayl

TOKİ Adana Sarıçam 2019 projesi 24 soruda tüm detaylarıyla!

TOKİ Adana Sarıçam 2019 nerede?TOKİ Adana Sarıçam 2019 fiyatları ne kadar? TOKİ Adana Sarıçam 2019 ödeme planı nasıl? TOKİ Adana Sarıçam 2019 kura çekilişi ne zaman? TOKİ Adana Sarıçam 2019 başvuruları ne zaman? İşte TOKİ Adana Sarıçam 2019 projesi 24 soruda tüm detaylarıyla...

Meva Şehir nerede?

Etimesgut'da 107 dönüm alanı üzerinde inşa edilen Meva Şehir Optimum AVM'nin yanında yer alıyor. Peki Meva Şehir nerede yer alıyor?

Optimum Kartal IQ Evleri nerede?

Optimum Yatırım imzası taşıyan Kartal IQ Evleri projesi 3 dönüm arsa üzerinde konumlandırılıyor ve 110 adet daire ile ticari ünitelerden meydana geliyor. Peki, Optimum Kartal IQ Evleri nerede?

Optimum Adana yılbaşında açık mı?

Optimum Adana, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Optimum Adana yılbaşında açık mı? Optimum Adana yılbaşında kaçta açılıyor? İşte Optimum Adana 1 Ocak 2017 çalışma saatleri...

Optimum Adana Kurban bayramı çalışma saatleri!

Optimum Adana hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Optimum Adana Kurban Bayramı'nda açık mı? İşte Optimum Adana Kurban bayramı çalışma saatleri...

H&M, Adana Çukurova'daki ilk mağazasını açtı!

Dünyanın en büyük moda markalarından H&M, Adana Çukurova'daki ilk mağazasını Optimum AVM'de açtı. Marka açılışını özel bir alışveriş partisiyle kutladı.

H&M, Adana’daki mağazasını 1 Eylül’de açıyor!

Dünyanın en büyük moda markalarından H&M, Adana’daki mağazasını 1 Eylül’de açıyor. Mağaza, Optimum AVM’de 2 bin 700 metrekare alanda yer alıyor ve iki kattan oluşuyor.

Intersport 23. mağazası Adana'da açtı!

Dünyanın önde gelen spor markalarını bir araya getiren Intersport, Türkiye'de büyümeye devam ediyor. Intersport, Türkiye'deki 23. mağazasını Adana Optimum AVM'de açtı.

H&M, Adana Optimum AVM''de açılacak!

Dünyaca ünlü ve birçok ülkede mağazası olan H&M Adana'daki Optimum AVM'de mağaza açmaya hazırlanıyor. H&M Türkiye Ülke Müdürü Thomas Coellner, Adana'da mağaza açacakları için çok memnun olduğunu belirtti.

TOKİ Adana Sarıçam Buruk Mahallesi Emekli kurası nerede?

Dairelerin 2+1 şeklinde dizayn edildiği TOKİ Adana Sarıçam projesinde 180 aydan 240 aya kadar vade imkanı sunuluyor. Peki TOKİ Adana Sarıçam Buruk Mahallesi Emekli kurası nerede?

adana optimum nerede Haberi

adana optimum nerede


İnşaat ve ticari gayrimenkul geliştirme ve yatırım alanında dünyanın önde gelen şirketlerinden olan, yurt içinde ve yurt dışında dev alışveriş merkezleri ve ticari gayrimenkul yatırım projelerine imza atan Rönesans Holding, alışveriş merkezi yatırımlarıyla Anadolu'ya güç katıyor. Bu gücü 8 Nisan 2011 tarihinde de Adana'da hayata geçiren holding, Optimum Outlet Adana AVM ile kentin marka değerine katkı sunuyor. Rönesans Yönetim AŞ Genel Müdürü Süha Günel, Türkiye'nin en büyük outlet alışveriş merkezlerinden birisi olan Optimum'un yaklaşık 130 milyon avroluk bir yatırımla kurulduğunu belirtti. 


HER GÜN FIRSAT VAR 


Optimum Outlet, adından da anlaşılacağı üzere outlet konseptinde bir alışveriş merkezi. Bu alanda diğer alışveriş merkezlerinin arasından kalite odaklı yaklaşımıyla da sıyrılan Optimum Outlet, Media Markt, Decathlon, Koçtaş, 5M Migros, LC VVaikiki, Mudo Outlet, YKM Outlet,...