05 / 05 / 2024

Süha Günel: Optimum AVM Adana'nın bir parçası!

Süha Günel: Optimum AVM Adana'nın bir parçası!

İnşaat ve ticari gayrimenkul geliştirme ve yatırım alanında dünyanın önde gelen şirketlerinden olan, yurt içinde ve yurt dışında dev alışveriş merkezleri ve ticari gayrimenkul projelerine imza atan Rönesans Holding, yatırımlarıyla Anadolu'ya güç katıyor..




İnşaat ve ticari gayrimenkul geliştirme ve yatırım alanında dünyanın önde gelen şirketlerinden olan, yurt içinde ve yurt dışında dev alışveriş merkezleri ve ticari gayrimenkul yatırım projelerine imza atan Rönesans Holding, alışveriş merkezi yatırımlarıyla Anadolu'ya güç katıyor. Bu gücü 8 Nisan 2011 tarihinde de Adana'da hayata geçiren holding, Optimum Outlet  Adana  AVM ile kentin marka değerine katkı sunuyor. Rönesans Yönetim AŞ Genel Müdürü Süha Günel, Türkiye'nin en büyük outlet alışveriş merkezlerinden birisi olan Optimum'un yaklaşık 130 milyon avroluk bir yatırımla kurulduğunu belirtti. 


HER GÜN FIRSAT VAR 


Optimum Outlet, adından da anlaşılacağı üzere outlet konseptinde bir alışveriş merkezi. Bu alanda diğer alışveriş merkezlerinin arasından kalite odaklı yaklaşımıyla da sıyrılan Optimum Outlet, Media Markt, Decathlon, Koçtaş, 5M Migros, LC VVaikiki, Mudo Outlet, YKM Outlet, Mango Outlet, Mavi Jeans, Koton, Park Bravo, C&A, İpekyol, Kiğılı, Derimod, Journey, D&R, gibi isimlerin bulunduğu güçlü marka karmasıyla sadece indirim sezonlarında değil, yılın 365 günü ziyaretçilerine uygun ve kaliteli alışverişin fırsatı veriyor. 


Otoban bağlantısı avantajının yanı sıra, Tarsus, Mersin, Hatay ve Niğde gibi il ve ilçelere olan yakınlığı ile bölgenin alışveriş merkezi olan Adana Optimum, müşteri profilini her geçen gün daha da zenginleştiriyor. Adana Optimum Outlet, bölgenin en büyük buz pistine sahip olmasının yanı sıra, 12 kulvarlı bowling salonu ve 10 salonlu sinema merkezi ile de bölgenin aynı zamanda bir eğlence kompleksini oluşturuyor. 


Genel Müdür Süha Günel, "Optimum, Adana'ya bugüne kadar yapılan en büyük yatırımlardan biri. Herkes bu yatırımın yapıldığı bölgeye kaygıyla yaklaşırken biz bunu kırdık" dedi. 


Sabah Güney


Geri Dön