19 / 05 / 2024

adana optimum süha günel

adana optimum süha günel

İnşaat ve ticari gayrimenkul geliştirme ve yatırım alanında dünyanın önde gelen şirketlerinden olan, yurt içinde ve yurt dışında dev alışveriş merkezleri ve ticari gayrimenkul projelerine imza atan Rönesans Holding, yatırımlarıyla Anadolu'ya güç katıyor..

Prof. Dr. Süha Özden, 4.9'luk depremi değerlendirdi: Artçı sarsıntının olmaması enteresan, 7'den büyük deprem...

ÇOMÜ Jeoloji Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Süha Özden, geçtiğimiz gün meydana gelen 4.9'luk depremi değerlendirdi ve artçı sarsıntının olmamasının enteresan olduğunu belirtti. 

Çanakkale depremi sonrası uzmanlardan flaş açıklama geldi: Ana şok niteliğinde!

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Mühendislik Fakültesi Dekanı ve ÇOMÜ Deprem Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdürü Prof. Dr. Tolga Bekler ve ÇOMÜ Jeoloji Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Süha Özden Çanakkale'de meydana gelen deprem ile ilgili çok önemli açıklamalar yaptı.

Deprem uzmanından son dakika Adana uyarısı: Gelecek önemli deprem Adana'yı vuracak! 

İTÜ Maden Fakültesi Jeoloji ve Endüstri Mühendisliği emekli öğretim üyesi Prof. Dr. Yücel Yılmaz, Adana ve Edirne'ye dikkat çekti. İşte Yılmaz'ın o korkutan açıklamaları...

Erdem Kardeşler Hafriyat İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Erdem Kardeşler Hafriyat İnşaat Limited Şirketi bugün Avcılar'da 5 milyon TL sermaye bedeli ile Emin Süha Erdem tarafından kuruldu.

Onaksa İnşaat İnşaat Malzemeleri Taahhüt Enerji Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Onaksa İnşaat İnşaat Malzemeleri Taahhüt Enerji Sanayi Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Küçükakyüz, Mehmet Onur ve Melih Süha Saral ortaklığında kuruldu.

Bkb Global İnşaat Taahhüt Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Bkb Global İnşaat Taahhüt Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Selçuk Süha Bayındır tarafından kuruldu.

Adanalı depremzedeler için ilk aşamada 2 bin 200 konut geliyor!

Adana Valisi Süleyman Elban, 6 Şubat depreminden etkilenen kentin depremzedeler için 2 bin 200 konut yapmayı planladığını söyledi. 

Varnas Yapı Mühendisliği Anonim Şirketi kuruldu!

Varnas Yapı Mühendisliği Anonim Şirketi Pendik'te 4 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Süha Özaras, Tahir Çil, Nuri Tuğrul Derman ve Özay Yakak ortaklığında kuruldu.

Türk SİHA'ları kapış kapış! Bir ülke daha aldı

Kırgızistan Cumhurbaşkanlığı Basın Servisi Başkanı Daiyrbek Orunbekov, Kırgızistan’ın ANKA Silahlı İnsansız Hava Aracı (SİHA) tedarik ettiğini duyurdu. İşte tüm detaylar...

Bayraktar SİHA'ları gururlandırdı! 27. ülke satın aldı

Arnavutluk, Türkiye Cumhuriyeti ile stratejik ortaklığının bir ürünü olarak Bayraktar TB2 SİHA filosunun satın alınmasına yönelik sözleşmeye imza atıldı. İşte tüm detaylar...

Hyundai fiyatları güncelledi! İşte 4 Ekim 2022 Hyundai fiyatları

Hyundai yeni nesil hibrit teknolojisini yüksek güç, optimum sürüş, fren performansı ve yüksek yakıt verimliliği sunan Hyundai Santa Fe’de buluşturdu. İşte pek çok kişinin gözdesi Santa Fe’nin satış fiyatı

Baykar’a Suudi Arabistan’da fabrika açması için teklif geldi! BAE’ye 20 SİHA gitti

Türk savunma firması Baykar tarafından üretimi yapılan 20 adet silahlı insansız hava aracı (SİHA) Bayraktar'ın Birleşik Arap Emirlikleri'ne bu ay teslim edildiği öğrenildi. İşte detaylar…

Selçuk Bayraktar kripto para mı çıkarıyor? Baykar'dan iddialara ilişkin açıklama 

Türk SİHA’larının yaratıcılarından Selçuk Bayraktar, yönetim kurulu başkanlığını sürdürdüğü Baykar Teknoloji’nin kripto para çıkaracağı yönündeki iddialara ilişkin açıklama yaptı. Twitter’dan paylaşım yapan Baykar, kripto para iddialarına noktayı koydu.

adana optimum süha günel Haberi

adana optimum süha günel


İnşaat ve ticari gayrimenkul geliştirme ve yatırım alanında dünyanın önde gelen şirketlerinden olan, yurt içinde ve yurt dışında dev alışveriş merkezleri ve ticari gayrimenkul yatırım projelerine imza atan Rönesans Holding, alışveriş merkezi yatırımlarıyla Anadolu'ya güç katıyor. Bu gücü 8 Nisan 2011 tarihinde de Adana'da hayata geçiren holding, Optimum Outlet Adana AVM ile kentin marka değerine katkı sunuyor. Rönesans Yönetim AŞ Genel Müdürü Süha Günel, Türkiye'nin en büyük outlet alışveriş merkezlerinden birisi olan Optimum'un yaklaşık 130 milyon avroluk bir yatırımla kurulduğunu belirtti. 


HER GÜN FIRSAT VAR 


Optimum Outlet, adından da anlaşılacağı üzere outlet konseptinde bir alışveriş merkezi. Bu alanda diğer alışveriş merkezlerinin arasından kalite odaklı yaklaşımıyla da sıyrılan Optimum Outlet, Media Markt, Decathlon, Koçtaş, 5M Migros, LC VVaikiki, Mudo Outlet, YKM Outlet,...