26 / 07 / 2024

Adana OSB ihalesi

Adana OSB ihalesi

Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi alanına ait yol ve yağmursuyu inşaatı yapım işi ihale edilecek. İhale 11 Kasım 2015 günü saat 10:00'da yapılacak.

Adana'da 10 adet arsa ve arazi satılıyor! İhalesi 6 Aralık'ta!

Adana İli Yüreğir Belediye Başkanlığı, Adana Yüreğir'de yer alan 10 adet arsa ve araziyi satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 6 Aralık'ta yapılacak.

Vakıflar'dan Adana'da yapım karşılığı kiralama ihalesi!

Adana Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Adana Seyhan'da yapım karşılığı kiralama ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 19 Ekim 2023 tarihinde yapılacak.

Adana Güney Yüreğir Devlet Hastanesi ihalesi 26 Kasım'da!

Adana'da inşa edilecek olan Yüreğir Devlet Hastanesi’nin ihalesi 26 Kasım'da gerçekleşecek. 

Adana 5 Ocak Stadyumu yıkım ihalesi 23 Haziran'da!

Adana Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı Adana 5 Ocak Stadyumu'nu hurda karşılığı yıktıracak. Yıkım ihalesi 23 Haziran'da yapılacak. 

MÜSİAD, Adana OSB'nin yanında Orta Ölçekli Sanayi Sitesi kuruyor!

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Adana Şubesi, şehir içindeki küçük ve orta ölçekli işletmelerin, altyapı ve donanım olarak daha sağlıklı ortamlarda üretim yapabilmeleri için ‘Orta Ölçekli Sanayi Sitesi’ projesini hayata geçirecek.

TOKİ'den Adana'ya 2 yeni okul! İhalesi bugün!

Adana İli Seyhan İlçesi 24' er Derslikli Toros İlkokulu, Ömer Haluk Özuçak İlkokulu, Şehit Gökhan Aygül İlkokulu ve Yüreğir İlçesi 24 Derslikli 100. Yıl Yahya Kemal Beyatlı İlkokulu İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Adana Hükümet Konağı ihalesi bugün!

Adana ili, Yumurtalık Hükümet Konağı İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale)  ihalesi bugün saat 11:00'de yapılacak.

TOKİ Adana 820 konut ihalesi bugün!

Adana ili Sarıçam ilçesi Akkuyu Mahallesi 820 adet konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

Adana'daki taşınmazlar için özelleştirme ihalesi düzenlenecek!

Adana'da bulunan taşınmazlar için özelleştirme ihalesi nihai pazarlık görüşmesi perşembe düzenlenecek.

TOKİ Adana Buruk 953 konut ihalesi bugün!

Adana İli, Sarıçam İlçesi, Buruk Mahallesi, 3. Etap 953 Adet Konut ve 42 Adet Dükkan İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi bugün saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ Adana Merhale Projesi inşaatı ihalesi 18 Haziran'da!

Adana Aşağı Seyhan Yedigöze İmamoğlu Sulaması 3 Merhale Projesi (İmamoğlu Sulaması 3 Kısım İkmali) İnşaatı (E-İHALE) ihalesi 18 Haziran 2020 tarihinde saat 11:00'de yapılacak.

TOKİ Adana Sarıçam 953 konut ihalesi 9 Haziran'da!

Adana İli, Sarıçam İlçesi, Buruk Mahallesi, 3. Etap 953 Adet Konut ve 42 Adet Dükkan İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi 9 Haziran 2020 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

Adana Buruk 2. Etap 4. Bölge TOKİ ihalesi yarın!

Adana İli, Sarıçam İlçesi, Buruk Mahallesi 2. Etap 4. Bölge 619 Adet Konut İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 15:00'de yapılacak.

Adana OSB ihalesi Haberi

Adana OSB ihalesi

Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi ilave Alan YOL ve YAĞMURSUYU İNŞAATI YAPIM İŞİ, Anahtar Teslim Birim Fiyat usulü ile ihale edilecektir.


1.İdarenin


a)Adresi: Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi Bölge Başkanlığı OSB Çukurova Cad.No.4 Sarıçam/ADANA

b)Telefon-Faks numarası: [322] 394 54 54 - [322] 394 32 18 [Faks]


2.İhale Konusu yapım isinin


a)Niteliği, türü, miktarı: Birim Fiyat;

Bu ihale kapsamındaki işler aşağıda özetlenmiştir.

Yol İmalatları

Yağmursuyu imalatları

b)Yapılacağı Yer: Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi

c)İşe başlama tarihi: Sözleşmenin yapıldığının tebliğ tarihinden itibaren 5 gün içinde yer teslimi yapılarak işe başlanacaktır.

d)İşin Süresi: GBO [altıyüzaltmış] takvim günüdür.


4.İhale dokümanı Adana Hacı Sabancı OSB Bölge Başkanlığında 23/10/2015 tarihinden itibaren görülebilir ve 10.000,00 TL.(+KDV] karşılığı aynı adresten CD ortamında temin edilebilir, ihaleye teklifverecek olanların ihale dokümanını satın almaları zorunludur.


5.İsteklilerin işin yapılacağı yeri ve...