02 / 05 / 2024

Adana OSB yeni yatırım

Adana OSB yeni yatırım

Büyüklük ve kapasitede Türkiye'nin ilk 10 OSB'si arasında yer alan Adana OSB, sanayicilerin yükünü azaltmak için gerçekleştirilen noter, gümrük binası, SGK binası, çarşı merkezi gibi yatırımlarla bir yaşam merkezi haline geldi.

SASA inşaatında çalışan işçilerden düşük zamma tepki! En az iki asgari ücret istiyoruz...

SASA’nın Adana'da yeni yapılan fabrikasının inşaatında çalışan işçiler, maaşlarına yapılan düşük zaman dolayı işi bıraktı. 

Koza Altın, Adana Pozantı'da yeni altın madeni açıyor!

Cevher madeni sayısını her geçen gün artırmaya devam eden Koza Altın İşletmeleri Adana'da yeni altın ve daha 4 değerli maden ocağı açmak için düğmeye bastı.

TOKİ Adana'da kentsel dönüşüme giriyor! 682 yeni konut müjdesi!

Yeni konut yatırımlarına devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Adana'da 682 konutluk kentsel dönüşüm projesi inşa edecek.

TOKİ'den Adanalı'lara büyük müjde! TOKİ'den Adana'ya 523 yeni konut geliyor!

2023 yılına kadar 1 milyon 200 bin yeni konut inşa etmeyi hedefleyen Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Adana projesi için düğmeye bastı. İşte TOKİ Adana projesi detayları ve ihale tarihi...

TOKİ'den Adana Çukurova'ya 333 konutluk yeni proje!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Adana Çukurova'da 333 konutluk yeni proje inşa edecek.

TOKİ, Adana Yüreğir'de 523 yeni konut inşa edecek!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Adana Yüreğir'de 523 yeni konut inşa edecek.

TOKİ'den Adana Yüreğir'e 523 konutluk yeni proje!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Adana Yüreğir'de 523 yeni konut inşa edecek. Projenin ihalesi yarın saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ'den Adana Çukurova'ya 333 yeni konut müjdesi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Adana Çukurova'da 333 yeni konut inşa edecek.

TOKİ'den Adana Yüreğir'e 523 yeni konut müjdesi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Adana Yüreğir kentsel dönüşüm projesi kapsamında 523 yeni konut inşa edecek.

TOKİ'den Adana Yüreğir'e 523 yeni konut müjdesi!

Dar ve orta gelirli aileleri düşük peşinat bedelleriyle ev sahibi yapan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Adana Yüreğir'de 523 yeni konut inşa edecek.

Samsun'a yeni OSB müjdesi!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, 2 bin 600 dönümlük yeni OSB alanıyla ilgili gelecek hafta tescil işlemi yapılacağını açıkladı. 

TOKİ'den Adana Seyhan'a 682 yeni konut!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Adana Seyhan'da 682 yeni konut inşa edecek.

Manisa'ya 2 yeni OSB kurulacak!

Yüksek teknolojiye dayalı sanayi yatırımlarını Manisa'ya çekmek amacıyla iki yeni OSB kurulması için çalışmalar hızlandırıldı. MTSO Başkanı Mehmet Yılmaz, Osmancalı ve Saruhanlı'da kurulacak OSB'lerle Manisa'yı dünya çapında önemli bir yatırım merkezi haline getirmek istediklerini belirtti.

Adana OSB yeni yatırım Haberi

Adana OSB yeni yatırım


Kentin üretim ve ihracatının yarısını gerçekleştiren Adana Hacı Sabancı OSB, yeni yatırımlarla alan ve işlev olarak büyümesini sürdürüyor. Adana OSB Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Sütçü, bölgenin, 4 yıldır yönetim kurulu ile yönetildiğini belirterek, "Tamamı sanayicilerden oluşan yönetim kurulu ilk iş olarak bölge envanterini çıkardı. Bölgede neler yapüması gerektiği üzerine bir istişare yaptı. OSB şehre 40 km uzaklıkta. 

Sanayici şehirde bir işi olduğunda 80 km yol yapmak zorunda. Vakit kaybını önlemek için bazı hizmetleri OSB'ye getirmeye çalıştık. 

Bölgeyi bir yaşam merkezi haline getirmek için adımlar attık. Şuan bankalar ve noter kuruldu. Gümrük binasının yapımı bitti. Bakanlık yetkililerinin binayı teslim almasını bekliyoruz. SGK binası da 3-4aydabitecek" diye konuştu. 

Meslek lisesinin yap-işlet-devret modeli ile tamamlandığını vurgulayan Sütçü, "750 öğrenci ile eğitime başladı.Ortak sağlık biriminin ihalesini...