02 / 05 / 2024

Adana plaza binaları fiyatalrı

Adana plaza binaları fiyatalrı

TSKB Gayrimenkul Değerleme A.Ş. Adana Şubesi Yönetici Yardımcısı Güven Demircan Adana'da son dönemde özellikle kent merkezinde inşa edilen nitelikli ofis ve plaza binalarını değerlendirdi.

Adana’da yıkılmayı bekleyen ağır hasarlı binalar tehlike saçıyor!

Adana’da 6 Şubat deprem felaketinde ağır hasar alan binaların yıkımı halen yapılmadı. Uzmanlar ağır hasarlı bu binalardan bazılarının her an yıkılabileceğini ifade ediyor.

Bakanlığa ait binaların tahsil edilemeyen kira gelirleri TBMM'de!

CHP Adana Milletvekili Orhan Sümer, Bakanlığa ait binaların yenileme işlemlerine ve tahsil edilemeyen kira gelirlerine ilişkin soru önergesi verdi. 

Adana Yüreğir'deki metruk binalar yıkıldı!

Adana Yüreğir Belediyesi, Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, çevreye ve vatandaşa rahatsızlık veren metruk binaları yıktı.

Adana'daki kamu binalarının depreme karşı dayanıklılığı TBMM'de!

Adana'daki kamu binalarının depreme karşı dayanıklılığı ve deprem risk haritasının yenilenmesi çalışmaları meclis gündemine taşındı. CHP'li Şevkin, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Adana Tepebağ'da binalar restore edilecek!

Adana Valisi Süleyman Elban, Antik Tepebağ'ın ruhunun yüksek yeni binalarda olmadığını, şehrin yeniden konumlandırılması gerektiğini söyledi. Elban, Tepebağ'da "Bir plana ve bir felsefeye uygun restore edilmesi ve cephe iyileştirilmesi yapılması gerekiyor" dedi.

Lüks plaza ve AVM'lerde kiralar düşüyor mu?

Pandemi sonrası azalan ofis ve mağaza talebiyle lüks plaza ve AVM'lerde boşluk oranları artıyor, kiralar düşüyor. Son 10 yılın en boş ofis binaları ve en düşük kiraları dikkat çekiyor. En lüks ofislerin kirası bile 5 yıl öncesinin yarısı düzeyinde....

Adana'da depreme karşı kamu binalarında alınan önlemler mecliste!

Adana ilinde yaşanacak olası bir depreme karşı kamu binalarında alınan önlemler meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Koncuk, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Adana Çukurova'da yüksek katlı binalar dikkat çekiyor!

Adana Çukurova gelişimini devam ettiriyor. Yine Adana olarak adlandırılan bölgede yüksek katlı yapılar dikkat çekiyor.

Adana'da teknolojik binaların yapımı hızlanacak!

Adana Valisi Mahmut Demirtaş, teknolojinin insanların yaşadığı binaların ve şehirlerde de kullanılması gerektiğini söyledi. Demirtaş, arz talep sonucunda akıllı ve teknolojik binaların yapımı ve satışının büyük önem arz ettiğini ifade etti.

Kozan'da tehlikeli metruk binalar yıkılıyor!

Adana'nın Kozan ilçesinde tehlike arz eden ve görüntü kirliliği oluşturan metruk binaların yıkımına başlandı.

Adana Galleria AVM yıkılacak!

Adana'nın en önemli ve ilk alışveriş merkezlerinden olan Galleria AVM yıkılıp plaza olarak yeniden inşa edilecek. Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü'nün plana olumlu baktığı iddia edildi.

Adana Seyhan'da kamulaştırılan binalar yıkılıyor!

Adana Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, yatırım ve projelerle ilgili açıklamalarda bulundu. Karalar, kamulaştırılan binaların yıkımları tamamlandığını söyledi.

Adana Yüreğir'de metruk binalar yıkılıyor!

Adana'nın Yüreğir ilçesinde metruk halde bulunan binalar tek tek yıkılıyor. Sinanpaşa Mahallesi'nde yapılan tespitler sonucu boş ve bakımsız binalarda yıkım çalışmaları yapılarak molozları bölgeden temizlendi.

Adana plaza binaları fiyatalrı Haberi

Adana plaza binaları fiyatalrı

TSKB Gayrimenkul Değerleme A.Ş. Adana Şubesi Yönetici Yardımcısı Güven Demircan Adana'da son dönemde özellikle kent merkezinde inşa edilen nitelikli ofis ve plaza binalarını değerlendirdi. İşte TSKB Gayrimenkul Değerleme A.Ş. Adana Şubesi Yönetici Yardımcısı Güven Demircan'ın yazısı;



Küreselleşmeyle birlikte ülkemizin ticari potansiyeli yüksek birçok bölgesinde kent merkezlerinde nitelikli ofis ve plaza binaları karşımıza çıkmaktadır. Özellikle nüfus yoğunluğu yüksek olan yerleşmelerde, tabanda yayılım kapasitesi aşıldığı için dikey yönde büyüyen bir kent silüeti ile karşılaşmak mümkündür.  Sanayisizleşme süreci ile birlikte sanayi sektörünün kentin yerleşim merkezlerinin dışına taşınması, hizmet sektörünün kent merkezinde yükselmesine neden olmuştur. Küresel işleyişin en önemli bileşenlerinden zincir mağazalar ise sanayiden arınan kent merkezlerinin nitelikli ofis ve plazalarında yer seçimini gerçekleştirmişlerdir. Nitelikli ofis ve plazalar kent merkezinde prestij noktaları olarak algılanıp,...