20 / 05 / 2024

adana ray sokak çalışmaları

adana ray sokak çalışmaları

Büyükşehir Belediyesi Mustafa Kemal Paşa Bulvarı’nın devamını açma çalışmalarını sürdürüyor.

BLC İç Mimarlık İnşaat Taahhüt ve Turizm Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

BLC İç Mimarlık İnşaat Taahhüt ve Turizm Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi, Burhan Çelikkol tarafından 80 bin TL sermaye ile 18 Mayıs'ta Bakırköy, Zeytinlik Mahallesi, Ray Sokak'ta kuruldu.

Aga Ray Demiryolu İnşaat Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aga Ray Demiryolu İnşaat Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Elif Yaşin tarafından 10 bin TL sermaye ile 9 Mart'ta Esenler, Havaalanı Mahallesi, Gökçay Sokak'ta kuruldu.

Adana'ya çok katlı otopark inşa edilecek!

Adana Büyükşehir Belediyesi ile Seyhan Belediyesi, Çınarlı Mahallesi 61012 Sokak ile 61011 Sokak arasında bulunan yaklaşık 1250 metrekare alana çok katlı otopark yapmak için anlaştı.

Adana Yüreğir'de asfaltsız sokak bırakılmadı!

Yüreğir Belediyesi, Dadaloğlu Mahallesi'nde asfaltsız sokak bırakmadı. Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan bugüne kadar verdiği bütün sözleri yerine getirdiğini belirterek "Ne yapacağız dedimse bunu büyük ölçüde gerçekleştirdik.

Yıldıray Arıkan: Yaşanabilir kent, mekansal planlaması yapılmış kenttir!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Çukurova Belediye Başkanı Yıldıray Arıkan, Türkiye'nin bir çok şehrinde mekansal planlama olmadığını ifade ederek, "Yaşanabilir kent, mekansal planlaması yapılmış kenttir...

Yıldıray Arıkan: Adana'da kentsel dönüşüm yapacağız!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Çukurova Belediye Başkanı Yıldıray Arıkan, Türkiye'nin bir çok şehrinde mekansal planlama olmadığını ifade ederek, "Yaşanabilir kent, mekansal planlaması yapılmış kenttir.

Yıldıray Arıkan: Yerinde kentsel dönüşümler yapacağız!

Çukurova Belediye Başkanı ve Cumhuriyet Halk Partisi ( CHP ) Adana Büyükşehir Belediye Başkan adayı Yıldıray Arıkan, ' Yaşanabilir bir kent ortaya çıkaracağız ' dedi...

Yıldıray Arıkan: Yerinde kentsel dönüşümler yapacağız!

Çukurova Belediye Başkanı ve Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana Büyükşehir Belediye Başkan adayı Yıldıray Arıkan, yaptığı açıklamaca "Yaşanabilir bir kent ortaya çıkaracağız, yerinde kentsel dönüşümler yapacağız" dedi

Yıldıray Arıkan: Adana'da yerinde kentsel dönüşüm yapacağız!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Çukurova Belediye Başkanı Yıldıray Arıkan, “Yaşanabilir kent, mekansal planlaması yapılmış kenttir. Biz Adana’ya kentsel dönüşümlerle bu planlamayı kazandıracağız” dedi...

Adana Müteahhitler Birliği Yıldıray Arıkan'ı ağırladı!

Sedat Teoman Gürsesli ve yönetim kurulu üyeleri CHP Büyükşehir Belediye Başkan adayı Yıldıray Arıkan'ı ve beraberinde İl Başkanı Orhan Sümer ile CHP Adana eski Milletvekili Tacidar Seyhan'ı ağırladı.

Adana Müteahhitler Birliği Yıldıray Arıkan'ı ağırladı!

Sedat Teoman Gürsesli ve yönetim kurulu üyeleri CHP Büyükşehir Belediye Başkan adayı Yıldıray Arıkan'ı ve beraberinde İl Başkanı Orhan Sümer ile CHP Adana eski Milletvekili Tacidar Seyhan'ı ağırladı.

Yıldıray Arıkan kimdir?

CHP Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yıldıray Arıkan kimdir? Yıldıray Arıkan, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yıldıray Arıkan'ın biyografisi...

Yıldıray Arıkan: Adana'yı bölgenin turizm merkezi haline getireceğiz!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana Büyükşehir Belediye Başkan adayı Yıldıray Arıkan, 'Bir şeyi istemek başarmanın da yarısıdır. Biz Adana'yı bölgenin turizm merkezi haline getireceğiz" dedi

adana ray sokak çalışmaları Haberi

adana ray sokak çalışmaları


Fen İşleri Daire Başkanlığı’na bağlı Yol Müdürlüğü ekipleri Mustafa Kemal Paşa Bulvarı’nın devamı niteliğindeki Ray Sokak’ta yoğun bir çalışma yürütüyor. Hafriyat, genişletme ve düzenleme çalışmaları yapan Yol Müdürlüğü ekipleri, bu çalışmaların tamamlanmasından sonra asfaltlama çalışmalarına başlayacak ve Mustafa Kemal Paşa Bulvarı ilk etapta Denizli Mahallesi’ndeki Şehit Mehmet Özer Caddesi’ne bağlanacak. Oradan da tren yolunun altından geçecek tünelle Havaalanı Kavşağı’na ulaşacak.


Öte yandan Mehmet Şehit Özer Caddesi’nde de Mithatpaşa Mahallesi bölümünde kamulaştırılan binaların yıkımı sürüyor. Buradan da Türkmenbaşı Bulvarı Havaalanı Kavşağı’na bağlanacak Adana kuzeyden güneye önemli bir ana arter kazanacak.


Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, Adana’yı kuzeyden güneye, doğudan batıya birbirine bağlayacak bulvar açma çalışmalarına ara vermeden devam ettiklerini söyledi.


Yeni bulvarların açılmasıyla Adana’da trafik sorununun önemli ölçüde çözüleceğini belirten Zihni Aldırmaz,...